40

Теодора Велкова

преди 1 година

Но всъщност защо да не споделя. Записах се по време на Черния петък за екскурзията Лисабон и о-в Мадейра, която ще се състои на 01.09 - 09.09. 2022. Уж. Внесох 758 лв капаро записвайки всички екскурзии без една през месец ноември 2021г, като ползвах 3% отстъпка. В моя договор бяха написали, че самолетните билети ще се купуват на 27.07.2022 и бяха обявили едни авиокомпании за двата полета. После сменили авиокомпаниите и били закупили самолетните билети месец по-рано никъде не пише такова нещо в договора, а пише, че могат да променят датите на пътуването с 48 часа напред и назад без да уведомяв

39

Анонимен

преди 7 години

До meryЕеех мери само да ти кажа, че автобусите винаги си вървят с шофьорите, но така или иначе цялата отговорност си е на байко и бохемия, които прекрасно знаят какво наемат!

38

Rt

преди 7 години

Vse edno sa si bili v sofia - v h-l pliska, shipka, princesse, rodina, moskva, corona - sstata kartinka

37

Ина

преди 7 години

Преди две години ходих със същата фирма до Истанбул. Всяко мръдване с автобуса се доплащаше солидно, на практика екскурзията излезе двойно от обявена цена. Организацията беше отлична, но автобуса беше кошмарен.

36

Анонимен

преди 7 години

Какво очаквахте да заварите в ислямска дупка от третия свят като Албания ?

35

Лили Младенова

преди 7 години

През месец май преживях кошмарна екскурзия с Бохемия до Закинтос. Писахме жалба. Възстановиха ни цялата заплатена сума. Случайно разбрахме, че са ни блокирали ЕГН-тата и не може повече да пътуваме с тях. Не, че го искам, но това си е дискриминация. Тъпо е да искат да си кажеш мнението и след като го направиш и то не им хареса да те "изрежат"! Бохемия и тогава и сега просто се подиграват с почивката на туристите си!Никога повече с Бохемия!

34

mery

преди 7 години

До АнонименМакар, че предварително да бях разгледала в нета хотелите в които щяхме да спим, останах изненадана от хотелите за Класическа Италия ! Супер модерен хотел около Венеция, 3 нощувки в Рим в хотел близо до центъра със супер обслужване, и хотел във Флоренция със баня в зелен мрамор!

33

Анонимен

преди 7 години

Mечтаната екскурзия в Албания !!хахахахахахавие не сте добре

32

до 22 от хмм

преди 7 години

Виждам, че има полети от Атина до Санторини. До Атина може да стигнеш с няколко авиокомпании от София. Отделно има автобусни фирми, които имат редовни линии и са в пъти по-комфортни от това на снимките. Организирал съм какви ли не екскурзии за мен и приятелката, включително до малки френски селца. Влак, самолет, автобус.. варианти за транспорт има и сам избираш какво да ползваш, не е нужно да чакаш на някоя туристическа агенция да ти организира всичко и после да мрънкаш по телевизии и сайтове.

31

Анонимен

преди 7 години

КОЛКО трябва да си..странен,за да идеш на екскурзия..в албания?????????

30

mery

преди 7 години

Проблемът на Бохемия е че използва външна транспортна фирма и явно не проверява какви автобуси тръгват по различните дестинации, и в какво техническо състояние са! Седмица преди отпътуването ти изпращат на ел. поща хотелите в които са нощувките и всеки е подготвен какво да очаква, екскурзоводите са ерудирани, спазват програмата, шофьорите са много внимателни и отзивчиви. От тази гледна точка всичко е на ниво!

29

Я

преди 7 години

За пръв път виждам да се посочва конкретна фирма - по телевизията ВИНАГИ се казва "една фирма"... По тази, а и по още няколко причини раздуването на случая ми се струва, че е част от медийна атака срещу той Байчов. Най-вероятно Герп се кани да сложи на тоя пост свое вярно куче и търси обществена подкрепа за замяната.

28

Анонимен

преди 7 години

Не за пръв път българска туристическа агенция се гаври със свои клиенти.Така е,мзащото не умеем да си търсим правата.Англичаните като дойдат на почивка у нас се оплакват,че слънцетоо греело много силно и всякакви други безумия само и само да им излезе почивката без пари,а ние се примиряваме с всякакви идиотщини,заради робското си съзнание,което едва ли някога ще се промени.

27

анонимен

преди 7 години

в 21 век от монтана трьгнали за албания да се смееш ли да плачеш ли

26

Анонимен

преди 7 години

Аз за това си стоя на село. Като искам да разгледам нещо - има интернет. Спестява си парите, нервите и времето. Сега всеки се фука, *** ходил, ко бил ял и пил. Суета е всичко. На село, там е истината, ставаш когато си искаш, еко храна, спокойствие. И всичко си си го направил по собствен вкус.

25

ВИЦ

преди 7 години

Тази история ме разсмя , особено края .Заприлича ми на вица за Айше - Асан бил войник а Айше му написала писмо .Асане миналата събота с брат ти ходихме на сватба , мене ме изнасилиха а брат ти го биха .Тази събота сме канени пак на сватба - брат ти се чуди дали да ходи , а аз ще ходя .

24

Анонимен

преди 7 години

Хем няма ток, хем климатикът работел. Май се преекспонира ситуацията? Не знам какво са преживели но от това което чета ще бъдат компенсирани и то добре. На бетономорието компенсации има ли?

23

Аз

преди 7 години

Кой ненормален иска да иде в ...... Албания ?!?

22

Анонимен

преди 7 години

Обслужването в Албания е в пъти по-добро от БГ! Навсякъде по заведенията сервират по двама сервитьори на маса,храната им все още е истинска.На всяко сядане масите се покриват с нови покривки за еднократна употреба и ти дават чаша за бира стояла във фризер!Аз това в БГ съм го виждал на много малко места.

21

Анонимен

преди 7 години

ето че побългарихме даже и албанците