82

Някой

преди 7 години

Може да е по -скъпо ядене и пиенето,но предпочитам гръцкото море,защото никой на плажа не те тормози я за чадър,я за шезлонг,я царевица,я семки,но най-много ми харесва,че няма бонус силна музика от всички краища по плажа.....за паркирането няма да говоря....за тоалетните -също,проблем няма...СПОКОЙСТВИЕ...това е почивка

81

Анонимен

преди 7 години

dogodina nema li pak da izpratite pensionerite na na6ti drygar4eta v xotel4etata,4e xorata zabegnaxa po greceto???

80

борис

преди 7 години

Аз съм инженер, на 64 г., пенсионирах се преди 6 г. заради втора кат. на труд.Имам 44 г. стаж,защото следвах задочно и работех.Продължавам да работя и ще работя докато мога.Имам висока пенсия,много добри доходи като частник и разбира се мога да си позволя много неща-хубава нова кола,пътувания в чужбина,почивки в чужбина.А мои съученици и познати,които бяха военни или милиционери от 25 г. са пенсионери,здрави и силни мъже работа не пипват и постоянно плюят държавата че нямат пари.

79

Анонимен

преди 7 години

не са богати българите а софиянци-те могат да си позволят повече,но си правят сметката хората,че за същите пари в гърция ще получат по-добро обслужване и затова ходят там

78

до професор Гарабед

преди 7 години

Да искаш достоино за парите, които си дал обслужване не значи да си СТИСНАТ, г-н професоре. Можеше да кажете "пестелив" вместо да обиждате българския народ. Ама от такава националност сте си и вие г-н Гарабед - не можете да се стърпите, да не обидите българите. "Стиснат" съм бил. Ми дай да не съм "стиснат" и да хвърлям пари където ми падне. Защо трябва да съм или "стиснат" или "разточителен" не мога да разбера. Пестелив съм, Гарабед.

77

АНТИ

преди 7 години

Да разбирам ли думите на нашият скъп и мил (светая светих) премиер, негово тиквено височество Бойко Борисов, че понеже сме си оправили армията, полицията, границите и цъфтим и вържем имаме излишни 14 милиона за контингента ни в Афганистан, където едни кла.ти.ку.р.ков.ци ще се правят на мъже, ще вземат едни грешни пари, в политически и финансов план няма да получим нищо (освен някой и друг от гореспоменатите да се прибере в дървен костюм). Яааа да ми отговори негово величество Тиквуний!

76

ravazonid

преди 7 години

Обичам София по време на официални празници !

75

Анонимен

преди 7 години

Автомобилите подуржаме тук, ГСМ, също от тук. Храната и напитките се носи от България. Колко и какво изнасяме, а Василев? Защо се мислиш, неоснователно, за последна инстанция? Агент, та агент си бил, а?

74

Анонимен

преди 7 години

До MutreskaНе си била в Гърция и лъжеш, та пушек се вдига.Бирата в Катерини е 4 евро. Гирос (дюнер) - 2 евро. Гирос + бира - 3 евро. Тия 12 евро за сандвич май си ги сънувала някъде. За 45 евро се купува месно плато за четирима, което едвам се изяжда. А килото сготвено агнешко за 45 евро изобщо няма да го коментирам - обади се, като изядеш над 800 грама и после дрънкай глупостите.

73

Анонимен

преди 7 години

Всички знаем колко е евтино в Гърция като напълним багажниците с храна от тук

72

Анонимен

преди 7 години

Созопол почти във всички кръчми обедно меню първо, второ и десерт 5,90 - 6,90 лева

71

Къде такива цени

преди 7 години

"Пич, не знам защо си решил, че всички ще се изкефят да спят за 4 евро и да ядат за 3 евро. Много добре знаем какво се предлага стои за тези пари и ТОЧНО ОТ ТОВА бягаме."А бе къде в България намирате спане за по 4евро и ядене за 3 евро. Цените по морето от година не са такива. Спане под 15лв трудно се намира. В кръчма само яденето ти е 6-7лв и повече, без пиенето.Кажете ми, моля, къде намирате спане за 8лв и кръчма, в която да оставиш само 6лв. Че искам и аз да ходя да се възползвам.

70

Анонимен

преди 7 години

българина е много беден а тази новина в поредната герберастка измислица

69

Hemerita Hostess-a

преди 7 години

Може да се каже ,че българина е финансов оли-го захарид, който винаги ще е бедна мишка защото парите му и националният му продукт ще се харчат в полза на чужди икономики и работници и щом не уизисква качество той няма да го получи в своя собствен дом той не ходи да бъде корект и да изисква.Колко от вас върнаха супа на сервитьора остро и рязко за липса на качество.Колко от вас повикаха управителя на бг заведение за да им сервира лично храна.Ами не се сърдете но с такива клиенти теленца такова обслужване и качество за вас.

68

Mutreska

преди 7 години

98% от тези гръцки туристи богати според премиера нямат 6 евро за да си вземат бира на шезлонга нямат 12 евро за да си купят сандвичч още по малко имат 45 евро за един килограм агнешки хапки с мед сусам и таханини или да не говорим за 12 еврови шотчета с гръцко узо.Профила на качественяка плажуващ у гръцко е ужасяващо беден селя.ндур ,хитрец,андрешковец и *** ,който вече всички гръцки общинари наричат ..хайде да запазя благоприличие...

67

чичо Гошо

преди 7 години

До 84 Не нагло,ами направо близогъзно в подкрепа на бат Бойко.

66

Аз

преди 7 години

Не разбрах кои българи са богати според премиера. Може би тези, които работят в София по-големите градове? Простия пример шивачка в София - стартова заплата 700 лв., шивачка в провинцията - 420 лв. Нима работодателите в София не плащат наеми, ток и консумативи? Всички плащат и в столицата и в провинцията и всички работят ишлемета. Може би Борисов не е пряко виновен за тази голяма разлика, но да говори наизуст и да слага всички хора в един кюп...не е обективен и говори глупости.

65

RamadanKunev

преди 7 години

Мибистерство на туризма трябва да въведе веднага по 100 лв изходяща такса за амортизация на магистралите от всеки излизащ в Гърция.Това е чисто унищожение на национален продукт и не допринася за данъци в БГ и подобряване на услугата на нашите хотели и българската хазна.Който иска да пътува да си знае 100лв такса на човек напускащ към Гърция! ГЕРБ смята да предложи законопроекта до края на месеца!

64

До 84

преди 7 години

Дано не прозвуча нагло,но има хора ,за които почивката не е приоритет.Напротов това е излишно харчене на пари.Има къде,къде по важни неща от това да се цамбуркаш в морето и да се държиш като риба.Разни хора,разни идеали.

63

Mutreska

преди 7 години

Нашенеца почиващ на черно море не може да си позволи качествен хотел и храна а в Гърция той още по малко може даси позволи даже средно к-во хотел с храна затуй пълни кола в веригите и право с мускалете по гръцките плажове като престъпник се крие на плажа пиейки тайно бира от хладилната си чанта едвам дава 2 евро за кафе за шезлонг след него на гръцкия плаж остава сви-нарник с вафли семки празни кутии въглища от скара на чистия пясък.това е качественият турист у Гърцко.*** и Бай *** от клас