49

зорко око

преди 7 години

Ясно се вижда на клипа как БМВ-то пресича разделителните линии на платната , демек навлиза яко в насрещното и се удря в човечеца с Мерджана.Та, драги днесбг, как точно решихте, че виновния за катастрофата е цивилната кола?Въобще гледахте ли клипа с катастрофата???

48

Анонимен

преди 7 години

Браво на "информационната агенция" д.н.е.с.б.г. Това е кола от правителствения кортеж и Путин никога не се е качвал в нея. А с любимият му шофьор направо избихте рибата. Друг е въпроса от кога е тази "новина".

47

дерби

преди 7 години

Мерцедес-БМВ 1:0 ........Абе това БМВ не трябва ли да е бронирано срещу такива инциденти?

46

анонимен

преди 7 години

добре че путин не е бил в колата за момент си представете света след товане бьрзаите няколко пьти помислете ако можете и тогава пишете

45

атентат

преди 7 години

стопроцентов атентат!!!

44

Гошо от почивка

преди 7 години

Сега последно - БМВ ли е правителствената кола или Мерцедес. От клипа се вижда, че БМВ-то връхлита върху мерцедеса. И да вземат да сложат мантинели на тоя път.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен........Само не ми е ясно, що се возят на автомобили от "победена" държава......И това не е всичко. Лично Путин награди руските шампиони от Олимпиадата в Бразилия с джипове BMW. Златните с X6, сребърните с Х5,а бронзовите с Х3. Наградите връчи Медведев. А Рамзан Ахматович Кадиров, наместник на Путин в Чечня за да не остане по-назад награди чеченските олимпийци останали без медал с джипове Мерцедес!

42

ukrop

преди 7 години

До Врабче -- "че Българи и Руснаци са се биели храбро и смело срещу турците."А българи и турци са се били храбро срещу руския агресор през 1916 в Добруджа и през 1918 на румънската граница.Ако не смятаме залпа на крайцера "Хамидие",срещу пиратите на Колчак сринали Варна Балчик и Каварна.

41

ууу

преди 7 години

До АнонименИ аз се возя на жена ми....

40

Анонимен

преди 7 години

Така става като не се возят на руски коли.

39

Анонимен

преди 7 години

Само не ми е ясно, що се возят на автомобили от "победена" държава.

38

Анонимен

преди 7 години

Материял за умствено изостанали

37

Анонимен

преди 7 години

Жалко за шофьора! Путин трябваше да бъде на неговото място. Света щеше да стане една идея по-добър! Русофилите трбява да дават курбан и да палят свещи!

36

Анонимен

преди 7 години

До Врабче..........Руснаци са се биели храбро и смело............ЕТО КАК СА СЕ БИЕЛИ РУСНАЦИТЕ РУСОФИЛЧЕ!руският военен кореспондент Данченко: Аз вече няколко пъти споменавах за нагайката. Това беше, така да се каже, джобния речник за разговори с братушките. Тях не ги биеше само тоз, който го мързеше. При това често се случваха твърде тъжни недоразумения. Върви, например, братушка по пътя и насреща му офицер. Без много да му мисли, братушката приближава офицера и му подава ръка, за да изрази симпатията си към руснаците. За това получава удар с нагайката по главата. Особено жестоки с б

35

Да се позамисли пути

преди 7 години

Тва тъй - казвам ти дъще, сещай се снахо!

34

!

преди 7 години

Много ясно, че Путин не е бил в колата! Ако беше вътре, щеше да скочи като тигър, да се метне върху противниковата кола като мечка, да я хване за чистачките, да се провре вътре като кобра и с голи ръце да скъса гръкляна на соросоида-атентатор!

33

Анонимен

преди 7 години

Стига с тази политика!Изводът от случката е, че От Мерцедес vs. БМВ печели Мерца -шофьора му още е жив,макар и в критично.

32

Анонимен

преди 7 години

Другарят Путин не се вози в немски машини, а само в танкове родно производство!

31

сминдух енд чесън

преди 7 години

Да не се казва Матросов случайно?

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"ХАРП и кемтрейлите са виновни! Виновникът е рептил фашист!"Moже и СУРА да е виновна, нали е 10 пъти по-мощна и по-близо...