25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Как няма да е пшонка на краварите. Щерка му е американска гражданка. Въпреки че сега живее покрай татко в България, но един ден момичето ще си отиде в Америка. Тати като остарее няма да дойде тук да го гледа. Щие си го вземе в Америка. Баба не напразно казваше, че крушката винаги си има опашка.Бойко си е сватосан с Америка, жалко че неможе всички да ни подреди да отидем с него.

24

Анонимен

преди 7 години

орбан е родолюбец и гледа интереса на страната си а нашата тиква е пионка на задкулисето и краварите. орбан не чака "началниците" от брюксел какво ще му кажат а гледа да свърши нещо полезно за унгария.

23

Анонимен

преди 7 години

Преди време Орбан беше поканил и нашия премиер на срещата на Вишеградската четворка с предложение да ни помагат да си пазим границата и да се обединим срещу квотния принцип на Меркел. Нашия обаче отказа. Е, какво според вас да направи Орбан? Да дойде насила да ни пази границата? Всъщност идеята му беше точно като обедини няколко страни около обща кауза, да се противопостави на едноличните решения на Меркел, но уви... Нашите се държат за полата й и толкова!

22

до 21

преди 7 години

Няма проблем.Когато и в България се появят съвременни национални герои политици,ще ги хвалим!

21

анонимен

преди 7 години

Хвалите го,че мисли за народа си,а като,че ли не разбирате опасността .Всички в Е.С.трябва да мислим като за един,нали в съединението е силата,а не всеки за себе си.

20

До до 17

преди 7 години

Разбира се че не трябва да мисли за нас. Само хвали страните, които помагат на България да охранява границите. Тоест гледа ни отгоре надолу помощ ни оказва чужденеца разбираш. Обидно ми е като българин. А тук хвалебствия по негов адрес виждам. Орбан е чужденец. Това е. Хвалби само за нашите национални герои.

19

Ново решение

преди 7 години

Вместо да се дават пари за охрана и изграждане на огради, предлагам парите да се дадат за чартърни полети до Германия! Все пак Меркел си ги покани, ще и ги закараме директно, без да преминават през 10 държави! Просто и лесно решение!

18

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Орбан сигурно иска консолидиран отговор на ЕС срещу миграцията.Обаче с кой да се консолидира - с излизащите англичани? С обърканата баба Меркел? С бате Бойко, който се е хванал за полата на баба Меркел и иска филия с мас? С мекотелото Оланд? С катастрофиралата Гърция?Затова е принуден да се спасява сам.

17

до 17

преди 7 години

Хайде,дай поне един разумен аргумент в защита на тезата,че чужд премиер е длъжен да мисли за нас!То на нашия не му пука, ние пак ще чакаме някой да се напъва вместо нас!Няма вече кой,разберете!Не се ли вземем в ръце ние самите,няма кой!

16

До до 14

преди 7 години

Това чуждопоклоничество ми е противно. Този човек е премиер на чужда държава, той мисли за нейното благосъстояние, което не означава автоматично и за нашето. Сега му казвате евала защото нелагалните мигранти които се опитват да влязат в държавата му минават оттук, но бас държа ако има възможност ще хвърли всички от тези тук само да не са в държавата му и ще забрави. Чуждополклоничеството е симптом на ниско национално самочувствие.

15

анонимен

преди 7 години

Той хубаво мисли за доброто на своя народ,но не с цената на друг.Все пак сме като едно семейство,нали.Трябва да се обединим,да бъдем като един.И врага е един-опълчението на ислямска държава.

14

до 14

преди 7 години

Е,от к,ъв зор Орбан трябва да дойде и да пази нашата граница?Няма вече кой да да ни свърши работата!

13

Анонимен

преди 7 години

Филията на Виктор. Да дойде тука да пази границата като Татяна Фестерлинг. На приказки всички са силни.

12

Анонимен

преди 7 години

Орбан е умен човек. Знае как да пази дома и рода си. Никога неможеш да обвиниш лидер, който мисли доброто на своя народ. Проблема беше довлечен от Меркел. Всички арабски " мъжаги" вместо да си пазят децата и семействата хукнаха да налагат своя ширият в чужди страни.

11

анонимен

преди 7 години

Злото,което ни го пожелавате,при вас ще се върне,бъдете сигурен,няма да ви се размине.Защото спасението е само в обединението,а не като натътрузиш неприятностите си на друг.

10

до Vargo Hoat

преди 7 години

*** при някоя врачка.Дай някой лев да направи на Путин и Орбан черна магия,(щото по друг начин няма да стане) и стой да чакаш резултат!***!

9

анонимен

преди 7 години

Бойко,вади ни от тоя европейски съюз.Нас ни имат за бунище.Послушай гласа на народа,не ни жертвай заради другите.Отстоявай ни правата,затова си министър председател.

8

ЖАЛКО

преди 7 години

ЗАЩО СЕ ДЕЛИТЕ НА ФИЛИ И ФОБИ *** ПОМИСЛЕТЕ НАЙ НАКРАЯ И ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ КОИТО ГРАДИХА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВСВИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ СЪВПАДАТ С ТЕЗИ НА ТУРЦИЯ САЩ И ЕС НЕКА БЪДЕМ БЪЛГАРИ ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

7

Vargo Hoat

преди 7 години

До 8Пожелавам на всички русофили да ги застигне съдбата на Варго Хоут. (Напиши Vargo Hoat asoiaf wiki, за да разбереш)

6

до Vargo Hoat

преди 7 години

Хайде хайде,на вас ш.орошоидите само обладаване отзад ви е в главата,като обаче сте женската страна.Ти си увреден,бе!Може ли мъж да се държи и да кълне като жена в климактериум?