27

Анонимен

преди 7 години

Много е лесно да се приказват такива неща на пълен стомах и зад бронираните прозорци на властта. Тези хора не са изработили честно с труда си пари и за един хляб, пък говорят величави мъдрости. Сит на гладен никога няма да вярва... както и гладен на сит! Проклети да са българските политици, които докараха българския народ до просешка тояга! Проклети да са те и потомците им навеки! Проклети Проклети, Проклети !!!

26

Анонимен

преди 7 години

А две думи за трафикантите на хора-каналджиите, а за ислямизацията

25

Анонимен

преди 7 години

Тва не е ли тая дето щела да се изправи срещу целия свет срещу смъртното наказание ?. Отвращава ме.

24

Гошо от почивка

преди 7 години

Тая да не се готви да бъде кандидатът на премиера-скънце?

23

опетков

преди 7 години

До анонимен Обясни по-ясно как точно тези двамата съсипаха България. Приватизираха ли, откраднаха ли, бяха на кръглата маса ли?

22

4

преди 7 години

Възвеличала сепсевдо масонка, умее да говори много и да не казва нищо, чудесен параван !

21

Някой

преди 7 години

Това е второто появяване на тази.... Как й беше името.... Първото след спечелване на изборите и сега в края на мандата. Някой знае ли за какво точно бг данъкоплатец й плащаше заплатата докато беше в президентството

20

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Що е...политик в постоталитарна България.Определението го е дал Тиквуний Банкянски и то гласи следното:-Всяка Калинка турена от мен на държавен пост,независимо дали разбира нещо,е...политик.Ха да не ги изреждам от кабинетите му,ама всички са все от...политик нагоре.Та и Маргито и тя пекан политик,завършила Магнаурската...школа за политици.Само едни според Тиквуний не могат да са политици и да дават...насоки,това са офицерите от БА,след като приключат с кариерата.От тях бяга като дявол от тамян.

19

анонимен

преди 7 години

Никога не съм харесвала Маргарита Попова нито Росен Плевненлиев това са хората ,който съсипаха България направиха я за подигравка и тъпия български народ гласува за тези двамата Лично аз не съм превърженик на Герб.

18

Бакъря

преди 7 години

Ех,Сивушке,Сивушке! Ако не бяхме свидетели на бакиите ти и не бяхме ти сърбали попарата ,щях да се разплача от умиление.Оправи си тотото ти Лисо,а ние балъците ще продължаваме да духаме супата.

17

NACO

преди 7 години

Другарко Попова,това може да стане само след като някои от така наречените политици,ИЗЛЯЗЪТ от НЕЛЕГАЛНОСТ

16

Реалист

преди 7 години

Това ли ще е новият кандидат президент на ГЕРБ,дето толкова го крият!

15

ФЕД

преди 7 години

"Да бъдем политици, които работят срещу разделенията" - ЗАЩО???Аз съм ЗА разделенията! Например - Вие сте ЗА мигрантите, а аз съм ПРОТИВ тях! Следователно аз съм ЗА разделението ми от ВАС!От друга страна , Вие сте за циганицазия, обедняване, и изобщо унищожаване на нацията ни! Е как да съм срещу разделенията между мен и вас? - все едно да съм срещу себе си?==> ЗА РАЗДЕЛЕНИЯТА!!!

14

Анонимен

преди 7 години

ВРЕМЕ Е И ТИ ДА СЕ МАХАШ ! ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ НА ШИПКА ТЕ ПОСРЕЩНАХА С МОЩНО У-У-У-У-У-У........

13

Анонимен

преди 7 години

Ако се е запътила към съседен кабинет - няма да успее. Десетилетия Европата критикува нейното поприще - съдебната система. Срам и позор!

12

Анонимен

преди 7 години

Добре го карат герба взеха че направиха вице чистачката на парламента

11

88 до 11

преди 7 години

Направо ти повярвах..:)Не бяха ли комунистите от неговата партия и советския гражданин Луканов? Кой фалира предприятията и банките. Не бяха ли същите комунисти?Я виж сега колко от богаташите са агенти на ДС-КГБ. Гурбачовата перестройка беше планирана затова и прехода(престъпен и шумкарски) беше мирен че имаше предварително преразпределение кой комунист кое ще открадне!!! Я виж сега кои са основателите на СДС...:- Жорж Ганчев е секретен сътрудник на ДС в периода 1970 - 1990 г. - През 1989 г. участва в учредяването на СДС.-Първото активно мероприятие с досиетата: Ударът на ДС срещу лидера

10

Анонимен

преди 7 години

До 88СДС са 100 партии от реститути и фашисти и няма никакво БКП.. След като СДС се разпадна, всички преминаха към ГЕРБ службогонци.

9

88

преди 7 години

Права е Попопва. Всички партии в НС са дъщерни от БКП. Що тъй бе другари се роите. Направете си БКП отново и върнете чл1 от старата Конституция!!!!Които са преди 89г пак същите...

8

и защо

преди 7 години

до 7 да изпитваме съжаление към един турчин ??? знаем , че турците не ни обичат както и емигрантите които напълниха европа . но викаш ние да им спазваме техните права когато те ни мразят и презират ??? айде няма нужда !!! турчина да се беше изнесъл към кувейт или саудитска арабия...мюсул.маните не са добре дошли в европа !!