154

Анонимен

преди 7 години

TOI DAVAL MOLQ VI SE 1 LEV ZA KILO CHERESCHI A TUK SE PRODAVAT OT 17 DO 19 EVRO KG Q SI MMAMATA

153

Анонимен

преди 7 години

Доматите са скъпи защото всички разбират от футбол.А причината хората да работят в чужбина е защото комунистите начело с Жан Виденов се хвалеха колко бил евтина храната и труда в България.Сега докторите да ядат ***.

152

Анонимен

преди 7 години

До ВИЕ СТЕ *** ,БЕТе *** и дупе заголват за "братска русия" . И най-отвратителното е, че им прави кеф като им порят дебелото черво.

151

ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИ ,БЕ

преди 7 години

*** ВЪРТЯТ СУЧАТ ...ВСЕ СИ МИСЛЯТ КАК ДА НАХРАНЯТ РУСИЯ И ДА И УГОДАТ... ...ТА ДА ИМ ЗАПАЗИ ВЛАСТТА И НАГРАБЕНОТО ОТ ХОРАТА СЛЕД 9.09.44г!ОТИДЕТЕ ТАМ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА....СОЦА И ПОСТ -СОЦА ВИНАГИ ИМА НУЖДА ОТ РОБИ НА ТРУДА!АЗ ,КАТО ПО-*** , ШЕ ХОДЯ НА ЗАПАД ...ЗА ЕВРО И ДОЛАРИ...!!!

150

Анонимен

преди 7 години

До МРАВКААй сега ми напиши една "некачествена" стока от ЕС която се продава в БГ.

149

Анонимен

преди 7 години

Ядете некачствени вносни домати и зеленчуци , защото :ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ ТОВА МИНИСТЕРСТВО , НЕ ИМ ПУКА , ДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЕВРО СУБСИДИИ ЗА ТРУДА СИ ИЛИ НЕ.ТЕ НЕ ЗАЩИТАВАТ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ , А ГЛЕДАТ САМО КАК ДА СЕ НАГУШАТ С ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И С КОМАНДИРОВАЧНИТЕ ЗА БРЮКСЕЛ?!ДРУГИТЕ ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИ ОТ ЕС---И ЗАТОВА ПРОДУКЦИЯТА ИМ Е ЕФТИНА И ПЕЧЕЛЯТ!

148

Анонимен

преди 7 години

Хем доматите по пет лева хем пет лева надница (когато има) за берачите. Най-добре пък ученици да ги берат за без пари... за образОвание де. Пък може и да им плащат, няма безплатен обяд, я!Така искат нашите мутро-капиталисти.

147

Анонимен

преди 7 години

До младенЖивея в ЕС. Предполагам, че е има техническа грешка в статията. 12 евро е по-скоро ставката на час.

146

тролгеносен

преди 7 години

Статията си е статия. Все тази дали доматите са пластмасови или не. Кой кви иска-такива ще си купува. А сега се върнете по постовете назад и лесно ще ви светне опорната точка на руския ***: "Соца беше супер, ЕС е виновен за всичко". Той, гадния ЕС ни разсипа земеделието, сложи ни вилата на врата да ядем аржентински лимони и все дивотии от сорта. Дивотии от сорта , че БГ едва ли не може да изхрани половината свят ако бяха останали ТКЗС-тата. Тролска му раута..........

145

младен

преди 7 години

До Анонимен 154Пипал съм, не е като да не съм. Аз 80 няма да направя, но поне 40 и нещо 50 ще, което е пак повече от 24лв.(12 евро) за ден.

144

Анонимен

преди 7 години

До младенТролчев, ти брал ли си череши????? Знаш ли кога ще набереш 80 кг череши за един ден сам? точно никога.

143

Офффф

преди 7 години

Хората в Бг така и не можаха да разберат какво представлява капитализма. Пазара определя всичко! Нали това е и смисъла на ЕС. Целия пазар в ЕС е отворен за всички членове. Който знае как да прави бизнес = произвежда и продава, който не не знае как да прави бизнес - купува внос!Пазара е залят от вносни стоки, по простата причина че нашите производители явно не могат да се конкурират със колегите си от другите държави. А и българите ги мързи и не искат да работят в земеделието. Това е истината!

142

младен

преди 7 години

"Оказа се, че жените от Смолянско продавали труда си за 12 евро надница. Аз плащам до 1 лев за килограм набрани череши и най-добрите ми берачи правят по 80 лева надница"Доста честа масова заблуда не само в тази професия, да отидат на запад и да се окаже че като теглят четата взимат по-малко от колкото тук!!!

141

младен

преди 7 години

"Българският потребител обаче не трябва да забравя, че караните от хиляди километри пресни плодове и зеленчуци са обработват с фунгициди..."Българинат трябва да се светне че само той като потребител може да оправи това като просто не купува пластмасата. Ето примерно аз купувам домати, винаги БГ, нищо че са с левче, че и повече от горе, все пак купувам кило най-много две, не два тона че да има значение цената. Да не говориме че като си е за мене стига да е качествено няма значение цената!!!

140

Анонимен

преди 7 години

До ДЦАми дрънкаш глупости. Как може една малка България да "изхрани" Русия, че и Европа. С кое да я изхрани??

139

ДЦ

преди 7 години

До АнонименА, ти *** в Израел и виж какво вършат евреите в полупустините райони със 20 000кв/км територия и след това ги сравни нашите природни и географски възможности.Сравни техните показатели в сел. стопанство с нашите!!!!ПСКъде съм споменал комунизъм???А, и престанете най-сетне да използвате изтърканата Мантра "комунизъм"!, когато изпаднете в Сту...пор!

138

Анонимен

преди 7 години

До дцМожехме да изхранваме и себе си, и Русия, че и Европа,.........................хахахаахахахахахахахахахахахахххаахахахаах! *** на лекар......може и да са измислили некво лекарство за комунизъм........

137

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 142Пълно безумие си написал, че и плюсчета си си нашлякал. В съседна Гърция "били започнали " производство на лимони!!! Че от как съществува Елада винаги са се гледали лимони по тези земи!!! Като искаш да псуваш капиталистите, псувай ги ама не пиши малоумия.

136

дц

преди 7 години

Бг можеше да се превърне в еталон на сел.стопанство, ако то не беше унищожено целенасочено и с умисъл!Можехме да изхранваме и себе си, и Русия, че и Европа, а постъпленията щяха да пълнят държавната хазна, но уви!Европа ни убеди, че печалбата ни от промишленоста и сел.стопанство ще бъде по-голяма, ако напуснем руските пазари и свием производството си!И в момента в койко изпълнихе заръките им западните компании веднага заеха нашето място в РФ!Отговорът на Европа беше Нищо лично просто бизнес!

135

Анонимен

преди 7 години

не само Градинарството и овощарството цялата територия е в упадък