32

Анонимен

преди 7 години

Шандор Петьофи с неговото " На крак унгарци" повежда народа срещу отоманските нашественици.У нас Ботев пише също толкова пламенни стихотворения, повежда народа и получава куршум в тила

31

Анонимен

преди 7 години

Унгарците не са били роби.Те и на Варшавския договор гледаха от своя гледна точкаНационално отговорни са по традизияЗа късмет на ЕвропаСамо, че сега е друго

30

Анонимен

преди 7 години

Унгарскят крал Януш Хуньяди прогони отоманците до Варна.И сега Орбан ще ги гони до РъБъ на Евпопа

29

Анонимен

преди 7 години

Ей тези пак преписаха от нас . Само че при тях е официално, а при нас е на самоинициатива.

28

Айде юруш

преди 7 години

А сега сичките бабаит-форумници да тичат през глава да се записват за Ловци на глави-мигранти. Хайде, да видим що за бабаитлар сте. Искам списък тук на записалите се доброволци за приза Ловец на мигрантски глави юнак маджар.

27

Анонимен

преди 7 години

Динко да заминава .Един камион със свинки опашки ще му осигури унгарското правителство.

26

Един българин

преди 7 години

Европейските граници просто не са устроени за такъв огромен наплив бежанци.Според мен работата беше изтървана още от самото начало.Защо например Израел няма проблеми с бежанците?

25

Един българин

преди 7 години

До: номер 27 (Хан Крум)Круме, ти като се радваш на тази възможност, що не се възползваш и да ходиш в Унгария хем ще припечелиш някое евро?Виж на снимката какви ще залавяш и евентуално ще застрелваш - жени и деца.Според мен хич не са страшни, лесно ще ги хващаш, ама не всеки става за тази работа - аз например не ставам.Но ти явно си годен. Схващаш ли разликата - полицията наема доброволци.Наш Динко Войвода кой го е наел? Аз лично смятам че охрана трябва да има, но не и доброволци с оръжие.

24

муспи

преди 7 години

Евреите ги транстпортират от глъбините на ада, те не могат да дойсат сами защото незнаят накъде, всички ядат сандвичи и са с нови дрехи и обувки. От Афганистан до България едни нови сникерси ще се изтъркат до вързанките. Тези майки не могат да мъкнат такъв товар като едно дете от този АФганистан, ще издъхна! Правителствата през които минават са васални но синедриона - турско, гръцко, сирийско и руско дето го бомби но не пречи да основния гешефт. Нашият льохман е лакей за образец, Меркел бетер.

23

Орбан е лъжец

преди 7 години

Орбан е един руски лъжец - няма хора дори да пази граница.Няма ли поне малко армия, че наема тепърва?С какво е заета армията, воюва някъде ли :)))

22

Колеца

преди 7 години

Миниране на всичките ни граници пък те нека си минава !!!

21

Анонимен

преди 7 години

въоръжавайте се кой както може,за всеки случай

20

Анонимен

преди 7 години

На такива дупки в мрежата трябва да се слагат големи капани.

19

Фото

преди 7 години

Не че нещо, но снимката на Ройтерс е монтаж.

18

КПП

преди 7 години

Граница се охранява с куршуми! За легално влезналите има КПП. А опитайте се да нарушите границата на която и да е държава, да видим няма ли да играят куршуми. Само за Хелзински комитет НЯМА граници???? Питам: ЗАЩО СА ТЕЗИ КОНТРОЛНО ПРОПУСКВАТЕЛНИ ПУНКТОВЕ????

17

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ПУСКА НА ЗАПАД ЕМИГРАНТИТЕ, РУМЪНИЯ ГИ ПУСКА,ТУРЦИТЕ ПАК СА СТИГНАЛИ ДО СТЕНИТЕ НА ВИЕНА :)))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

16

Пурко

преди 7 години

Бойко гледай,и се учи..........или копирай.........

15

БХК

преди 7 години

БХК не е съгласна с това решение на унгарското правителство,поттъпкват се законните права на имигрантите и се нарушават техните европеъски цености.

14

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,не,Динкои не си го даваме,той си е наш,и е пионер в това начинание.Един ден може и паметник да му издигнат.Отгледайте си ваши,за да ви вършат работата,която политиците не могат(това последното се отнасяше за българските политици),унгарските са друга работа.

13

ODESSA

преди 7 години

Само че тия пари са кървавите долари на саудитска арабия.