21

11

преди 7 години

Тоя педерасоид кво общо има с почивките?

20

Анонимен

преди 7 години

А тоз Pedigree Pal какво общо има с почивките на българина,та сте изтипосали тази гнясна снимка??И въобще какво общо има с българина???

19

Анонимен

преди 7 години

А, бе, тоя на снимката какво общо има с почивките на българите?Стига с тия елтънджоновци, дядониколаевци и други нередовни!

18

Коментатор

преди 7 години

Българинът не само да отработва ами и на 3 смени да работи и по уикенда да бацка пак няма да настигне американци и европейци по доходи.

17

Gf

преди 7 години

Говореха че ще премахнат тези отработвания. Когато трябва да си работим , който иска да си взема отпуск ако иска и да си е-ава майката на село.

16

коко

преди 7 години

почиват държавните служители , всички в частния сектор работят , много се почива и стига с това сливане на дни,,,,

15

ГРЕШКА

преди 7 години

До италианецаНЕ СЕ ОТРАБОТВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ И ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ. ОТРАБОТВАТ СЕ РАБОТНИТЕ ДНИ, КОИТО СЕ НАМИРАТ МЕЖДУ РАБОТНИТЕ. СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО, ИТАЛИЯНЧЕ ????

14

италианеца

преди 7 години

Аз не мога да разбера, защо в Бъглария се отработват нацонални празници.Някой може ли да ми даде логичен отговор ?

13

Анонимен

преди 7 години

До оня *** номер 1 от уж малкия бизнес. *** ако ги няма тия почивни дни, всичките хотели, къщи за гости, ресторанти и други как биха поддържали своя бизнес. Ти май си от ония с къщите за гости построени със субсидиите в които никой не почива. Нека "робите" ти работят, то роба няма нужда от почивка, още по малко от отпуска.

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя на снимката не е гражданин

11

Анонимен

преди 7 години

"Не. И така карам от 1993 година."Е, значи и тебе ще те четем тука някой ден.

10

x

преди 7 години

DO 9 Е как някой с власт-това са работодателските организации на чело с Кирчо гела!!!

9

Резбаров

преди 7 години

Този с резбата акъл ни дава

8

Васо

преди 7 години

И тази политическа класа назначава бизнесмените.

7

Васо

преди 7 години

Според годишния си доход сравнен с този на други европейци от ЕС, българина трябва да работи от 3 до 5 месеца в годината. А тази легенда за производителността е за баламурници. Ако беше вярна нямаше да има бг шивачки, камионджии, болници, строителни фирми маришки ТЕЦ-ове и разни други със смесено участие. Нямаше да има дори и "дойчемаркенбутер" у нас, както и чужди търговски вериги. Щяха да си докарат персонал от Германия поне. Но това е защото си имаме политическа класа с манталитет на джамбази

6

Vengeance

преди 7 години

Много са, трябва официален 16-часов работен ден + работа в събота и неделя! Почивка в неделя евентуално само за електората на партийните хрантутници - ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ и тем подобен талаш.

5

Вин

преди 7 години

Разграничавам се от 1!Използва почти същия ник!

4

Анонимен

преди 7 години

ARBEIT MAHT FRIE- БЪЛГАРИНЪТ РАБОТИ БЕЗ ПАРИ, МАХНЕТЕ ПОЧИВКИТЕ, МАХНЕТЕ ОТПУСКИТЕ И ЩЕ ПОЛЕТИМ ОТ СВОБОДА- ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ В ОНЯ ЛОШ СВЯТ КЪДЕТО ИМАТ ПО 25/30 ДНИ ОТПУСКА, 13 И 14 ЗАПЛАТА, КЪДЕТО РАБОТЯТ НЕ ДА ОЦЕЛЯВАТ, А ДА СА УВАЖАВАНИ ХОРА, КЪДЕТО ИМА НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ И ДАНЪК ДО 70% ЗА ХОРАТА С ВИСОКИ ДОХОДИ, КЪДЕТО ДЪРЖАВАТА СЕ ДЪРПА ОТ БОГАТИТЕ, А НЕ ОТ ТИЯ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- КОГА НАШИЯТ БИЗНЕС ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА БЪДЕ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРЕН- И ДА СПРАТ ДА ХЛЕНЧАТ.

3

ккккккк.....ррр

преди 7 години

Ако се съпостави възнаграждението на българина с това на средния европеец, то нашенецът трябва да бачка не повече от 5 дена в месеца! Хайде сега викайте онова стъкленото човече да ви защитава!

2

В

преди 7 години

доста от европейските страни почиват много повече от нас, и такава тъ.потия наречена отработване няма!