14

Анонимен

преди 7 години

Един спонсор по-малко?

13

Анонимен

преди 7 години

Ми те ИДИЛ си пият кафето в европа, и от време на време го и взривяват. Благодарим, САЩ!

12

fen

преди 7 години

Значи турците трябваше да нахлуят в Сирия, за да си затворят границата. И когато руснаците баеха, че всичко за ИД минава през Турция, краварчетата се ослушваха.

11

Анонимен

преди 7 години

По турската телевизия давали бели европейци... Добре че има малко рускини и българки всред жените ви, че да имате и вие малко европейско в гена ;)))Иначе сте си *** отвсекъде. ;)))ООООО

10

Анонимен

преди 7 години

Ако пентагона го твърди значи не е вярно. Явно вкараха турската армия в Сирия за да снабдяват ИДИЛ с оръжие когато им е най - напечено.

9

ха

преди 7 години

Точно обратното ИДИЛ има най голям достъп до турската граница Ердо Лудия избива кюрди който се бият реално срещу ИДИЛкато ги представя са идилски джихадисти, а краварите снабдяват своите хора ИДИЛ с оръжие точно в тези райни,като си затварят очите за изстъпленията на ***

8

Анонимен

преди 7 години

Дали е така. .Американците ,които създадоха ИД , се правят на невинни.Стига демагогия !!! сори ,ама всичко е една *** политика и света страда от това.

7

Анонимен

преди 7 години

Турците мачкат здраво!

6

Анонимен

преди 7 години

Пентагонът: ИД губи достъп до турската граница!===Много важно. Особено ако си човек от Пентагона. Дреме ти, защото това изобщо не е твой проблем. А тези 25 км са изключително огромно разстояние, особено предвид факта, че го контролират някакви туземни плюнки, които не биха имали шанс без намесата на великия Пентагон.

5

ДА ДОПЪЛНЯ

преди 7 години

ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ПОДКРЕПЯТЕ ИД,ЗАЩОТО ТУРЦИТЕ ГИ МАЧКАТ ЗДРАВО :)))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААЯВНО ИМА НЯКАКВО ПРОЯВЛЕНИЕ НА МАЗОХИЗИМ :))))))))))))))))))

4

а кога

преди 7 години

до 8ще започнат с унищожението на континенти ?? а тези цели да не са били козички...и ги премахнали да не се разприказват какво са ги правили.

3

ДА ДОПЪЛНЯ

преди 7 години

ДА ДОПЪЛНЯ СТАТИЯТА :))))ТУРСКАТА АРМИЯ СЪОБЩИ В ОФИЦИАЛНИЯ СИ САЙТ ОЩЕ , ЧЕ СА УНИЩУЖЕНИ 256 ЦЕЛИ , ВКЛЮЧИТЕЛНО И СГРАДИ ЗАЕДНО С ТЕРОРИСТИТЕ В ТЯХ :))))

2

а бе

преди 7 години

тия кравари се чудят как да оправдаят протежето си турция за навлизането в сирия !!! щели да отрежат идил от турската граница от където те имали достъп до...турция ??? а бе турците не си ли охраняват границата ?? какъв достъп могат да имат идил през границата ако турците не ги пускат ...а не съм чул идил да е нападал погранични турски постове . сега медал ли трябва да дадем на ердо ??

1

ибрикчия

преди 7 години

и сюнетите сами си си направили!