31

Илиян

преди 7 години

Хора, хайде поне като си измисляте историйки, еми помислете дали са логически издържани :)

30

Оги

преди 7 години

Диалог:- Ей, това овнешко с бял ориз било много вкусно.-Ти ял ли си?- Не, ама бати гледал едни, когато яли.

29

Aaa

преди 7 години

Тая история мирише, та се не трае. Залагам 100% на скалъпване от конкуренти.

28

roko

преди 7 години

Не ми се вярва да има такава схема, тук само наема на заведението и др. разходи са в хиляди левове, и не могат да се избият по този начин

27

До Киро келнеро

преди 7 години

До Киро келнеро - РосенРосене, така ли си уплътняваш работното време?

26

Анонимен

преди 7 години

Нещо не ми се вързва. Заведение което затваря за няколко дни заради далаверата на една сервитьорка или собственика не е с акъла си или самата сервитьорка е собственичка. Много тъпо. Ще затворят заведение заради сервитьорка или най малко всеки чул за измамата няма да стъпи в заведението.

25

Гладен редактор

преди 7 години

Хайде пак бате ви бойко крадеца да афишира всички да посещават родните курорти. Пълен смях . И на морето е така и в планината е така. Посещавайте, цлънцето казва да ходите на курорт в България. По хубаво било. Добре че не го слушам и си посещавам Гръцки и Испански курорти. Много по добро обслужване, чисти плажове, добра храна..... Ама вие слушайте краля слънце. Наивници такива :D :D :D

24

Police

преди 7 години

Ако е регистрирана за предишно подобно престъпление ще лежи в затвора за 20 лв това е правило у нас..Иначе това заведение приключи като заведение като го започнат сега проверките.Виж ако бе пласирала 1 млн.лв щеше да е с/у неизвестен извършител.Ама сега ,ще лежи.

23

shoofior

преди 7 години

Печена,да пласираш фалшиви пари в значи да е с съгласието на собственика което пък означава данъчни,икономическа полиция БнБ ,Прокуратура Съд цялата държавна машина следователи,дознатели,полицаи на тая печената ще и се завие свят какво я чака.Не е и сънувала ,че няма да им стигнат пласираните 20 левки да си платят само на един от тия кръвосмючещи дето ще ги налазят сега.

22

Анонимен

преди 7 години

Глупости на търкалета! Че и 1 см. разлика в размера на банкнотите! И всичко това става в стационарен обект - отворен, затворен, все си е там и се знае кой-работи и кой го стопанисва. Да не е нещо конкуренцийка, а?

21

Киро келнеро

преди 7 години

значи, според мене, колежката, понеже е "червена шапчица", е прекарана от некой кестении, пон'е те ми тежкареят по Чамкория и се пра'ат на велики. и са'а чисти. ама ас 'ич и дума не вервам тва да е изтина!

20

Анонимен

преди 7 години

Не само те и в магазините мамят ето миналата седмица един ми показа как са му дали вместо български лев са му дали турски лев от новите !

19

Достоверност нулева

преди 7 години

Аз пък на едно място пих 10 ракии и накрая сервитьорката се превърна в извънземно и искаше да ме отвлече в космическият си кораб, за да ме изнасили и да роди хибридчета от мен :)

18

I edin marmot

преди 7 години

Не ми се струва достоверна тази историйка. Никой не би си позвлоли за 10 лева, да рискува затваряне на заведението или да му дойдат Господари на ефира на гости. Може кухата келнерка да върти далавери, може и да са я прецакали и да "чисти". Със сигурност няма толкова *** собственик, който да си прецака заведението, заради тези жълти стотинки.

17

Анонимен

преди 7 години

Една жена ми каза...ама ние сме сериозна медия и ще ви уведомим своевременно!

16

конкурентно заведени

преди 7 години

Зле-скалъпена, недостоверна и абсурдна история дори и да има някаква истина, историята така е поднесена, че полицията едва ле ще се занимава да разследва ...ноооо пък клиентите им ще дойдат при мен!

15

онбашията

преди 7 години

много *** тия бандити бе, цяло заведение са построили за да работи само един ден и да излъже 20 души с по 10 лева

14

анонимен

преди 7 години

на паничище е сьщото сметка 9 лв даваш 20 лв ресто 10 лв за паниранкашкавал

13

Анонимен

преди 7 години

С други думи, кучето скача според тоягата. След като полицията дреме, НАП и ДАНС се правят на приятно разсеяни, а цацаратурата гледа рой звездици в небето, много ясно че всеки ще прави каквото си иска. Поради същата причина мигранти кръстосват безпрепятствено страната, шведите от индийски произход краднат като невидели и правят каквото си искат, мутри се млатят по кръстовищата или директно се стрелят и т.н. Без пъдарин няма ред.

12

АНТИ

преди 7 години

Ах къде си генерале Пиночет,да ги почнеш *** наред,отпред назад и отзад напред.