46

Георги Банков

преди 7 години

До АнонименЩатите не извършват бомбардировки над територията на град Алепо, където ожесточени битки водят правителствените сили и народното опълчение срещу бунтовническите екстремистки групировки.Ал Аднани беше убит в близост до град Ал Баб, северната част на провинция Алепо, а не в столицата на провинцията - град Алепо. В района на Ал Баб американската авиация извършва бомбардировки, тъй като той все още е под контрола на Ислямска държава. Там доскоро те подпомагаха кюрдските милиции.

45

Анонимен

преди 7 години

фаулиран дължат още 5 мома долара на путин

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47Руснаците още не са дорасли до технологията на варелните бомби, те са специалитет на ДАЕШ. Руснаците имат атомни, водородни, обемнодетониращи, фугасни,з запалителни, касетъчни, с лазерно, със спътниково насочване, високоточни и по-обикновени, но барелни нямат. И съюзниците им нямат. А от Ми-8/17 са набичили >12000 бройки и го продават на 80 страни. А американците боядисват хеликоптери и самолети в цветовете на вражеската авиация. Така, че умните ще разберат чие дело е това.

43

Анонимен

преди 7 години

До ЧапайПапаша, ты совсем чокнулся! Казвах ти да намалиш водката, ама ти не разбираш от дума!Лучше баб, чем водка, ама ти вече съвсем не можеш. Петька

42

Анонимен

преди 7 години

естественно руснаците.янките за нищо не стават

41

Анонимен

преди 7 години

Нито руснаците, нито американците. Бях ял фасул миналата седмица и след като съм освободил газовете, вятърът ги е отнесъл към Сирия, където въпросният се е задушил. Така че заслугата е моя.

40

Анонимен

преди 7 години

Ако е убит край Алепо, няма как да са го направили американците. Там те не летят. Тоя път руснаците решиха да си направят гаврещ ПР с лъжите на брадърите. В крайна сметка ИДИЛ е тяхно отроче.

39

Учителя

преди 7 години

Акое е убит от руснаците е случайно...те бомбардират цели квартали, без усмотрение дали има цивилни, болници или детски градини. Щатите целят само ИДИЛ.

38

Анонимен

преди 7 години

48 И ще ядат приклади на калашници

37

Брадван

преди 7 години

С риск да се овторя ще кажа пак че *** сами са си го очистили или нещо е стъпил накриво или е било нещастен случай апри някой пиянски запой

36

ODESSA

преди 7 години

Велика РУС. Вярва само на армията и флота.

35

Яо

преди 7 години

То е ясно кой е. Само САЩ имат толкова силна агентура и ресурси да следят с месеци някой. САЩ са класа с ЦРУ и опита си. Русия е дребна пионка в Тея игри. Имат самолетчета, но тя имаше и втората световна преди Хитлер да е изненада и просне.

34

Анонимен

преди 7 години

И двете държави лъжат. Такава им е природата. Трудно е да се определи кой лъже повече, пък и няма значение. Наблюденията ми обаче, че докато руснаците са все по-цивилизовани с времето, американците се засилват все повече по нанадолнището.

33

Анонимен

преди 7 години

руснаците както винаги лъжат. убит е от силите на сащ, вече е потвърдено от всички медии. руснаците са клоуни но им идва края.

32

Колио

преди 7 години

Над Сирия законо могат да летят Сирийски и Руски самолети кво го дьрвят там Американците и Туците.

31

Анонимен

преди 7 години

pi6ete go na moia smetka.

30

Anon

преди 7 години

Братушките пак нещо не разбрали.... Най- голямата, но и най- смешната пропагадна машина пак кихна накриво...

29

до СРАНДЖАТА

преди 7 години

"Не, мнението ми се обосновава само на факти... - но тука не мога да ги изложа, понеже лимитът от букви е твърде малък..."Лимитът на буквите не е пречка да изложиш позицията си в няколко последователни коментара, да не говорим и че можеш да го представиш в сбита версия само в един коментар, сбит, но достатъчно разбираем за всички. Лимитът при тебе е в броя на мозъчните клетки и в креативността.

28

demograph

преди 7 години

Чалгазирането и на този сайт продължава...къзето се появят руски *** купона свършва. Започва руския запой... Щом

27

Анонимен

преди 7 години

6. Не убивай./От 10-те божи заповеди/