6

Анонимен

преди 7 години

Че това не е от вчера нито е за първи път? Не мисля, че ще стане мода. Достатъчно е гъзето да срещне някой беден със "същите" кецове и ще се почуства доста *** :)

5

Flatulent Master

преди 7 години

Продавам автентична пръдня в буркан за 9.99.

4

находчив

преди 7 години

Нося нови кецове срещу заплащане. 43-45 номер.Европеец. Медицинско удостоверение за липса на гъбички по краката.100-150 евро на чифт, в зависимост от степента на износване.Коректност. Дискретност.

3

Анонимен

преди 7 години

Старите ми чорапи стил Ботушки гроздобер номер 43 съм ги пуснал на Оферта в Олх.бг За само 120 лева получавате комплект от чорапи ботушки 2в1 плюс . Сезонни Аромати Пролет,Есен,Зима Гратис Аромат Лято е на скромната цена от 22 лева+ддс

2

Анонимен

преди 7 години

Използвана тоалетна хартия изкупуват ли?

1

Наблюдаващ

преди 7 години

Ей това е вместо да правиш качествен продукт с висока реална стойност - да създаваш "мода" на некачественото като да манипулираш мозъците и оттам търсенето на пазара. Това е един от многото примери как свободния и нерегулиран пазар изобщо не е панацея за стандарта и качеството на живот.Сега знам как някои веднаг аще скочат с тезата, че стига да успеят да накарат някого да купува изпражненията им, значи всичко е наред. Ами не - не е.