12

САМО ГЕРБ!

преди 7 години

Борисов много добре си раздава картите.Ердоган е силната карта за България и българите!Хайде да не забравяме че с Турция сме кръвно свързани и 1/5 от българското население е от етнически турци и мюсулмани!НЕКА ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ--ВСЪЩНОСТ ТУРЦИЯ НИ ПАЗИ ГРАНИЦАТА!А...НЕ ТИЯ КОИТО СЕ ПЛЮНЧАТ ПО ФОРУМИТЕ И ПАРТИЙНИТЕ СЪБРАНИЯ...

11

Анонимен

преди 7 години

Борисов вече е вреден за България. Панира се като ученичка се чуди на кого да застане в партер-на Ердоган или на Путин. Някой от вас да разбра, че миналата година унгарците издигнаха 175 к ограда на границата със Сърбия? Някой да разбра, че таягодина я дублират? А наш Бойко орева орталъка, мазни се на всеки диктатор и нищо съществено не прави. Да се управлява държава не е като д арежеш лентички.

10

Анонимен

преди 7 години

Мирно и кротко без да се бие в гърдите колко е велик, човекът си върши работата и си пази държавата.

9

Анонимен

преди 7 години

Боко поне може да изпрати на границата кмета на Симитли, да видим колко са безстрашни джихадистите.

8

Бай Ганьо

преди 7 години

Не пишете вече че ми течат лигите по клавиатурата. Каквото желая за България, го чета че го вършат Унгария.Орбан, та Орбан - не е един човек а цял парламент който работи за народа си.Завиждам!

7

Анонимен

преди 7 години

ЕРДОГАН С ТАНКОВЕ В СИРИЯ РАЗЧИСТИ 400 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ЗА НЯКОЛКО ДЕНА, ПРАВИ ЗОНА ЗА СИГУРНОСТ, ТАМ ЩЯЛ ДА СКЛАДИРА БЕЖАНЦИ,И ЩЕ ГИ ПРАЩА В ГЕРМАНИЯ СЪС САМОЛЕТ, ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ ГИ ПУСКА С ПАРАШУТ :))))ДА НЕ СЕ МЪЧАТ ХОРАТА :))))

6

Хм

преди 7 години

Бойко да не чака ами да се разбере с Орбан за подкрепление. И на унгрците ще им е в пъти по-изгодно да пратят контингент директно на европейската граница, вместо там. Дето се вика - "Win-win".

5

Анонимен

преди 7 години

Как пък нищоправеща армия? Пиенето по цял ден, белот, спане по време на наряд нищоправене ли е? Изисква се много опит и ритина.

4

Българина

преди 7 години

Като не стреляш те стрелят. Стара европейска притча. Дано си я припомним. Аз искам да знам ако сега не изкарат армията от невероятните 20 000 души, да решат проблема о време, кога ще я изкарат, когато Турция поиска Южна България ли? Щото били населени с мюсюлмани? Почваме от Харманли и свършваме със столипиниво. Аз заплати на военни предатели нищоправещи няма да плащам

3

Анонимен

преди 7 години

Това поведение от Унгария не е европейско. В разрез на евроатлантическите ценности (каквото и да означава) е. Как така ще ги спират и връщат, а ние им даване статут, жилище, работа и какво ли още не? Каква е тази стена и буферна зона? Каква е тази дискриминация? Веднага ек да ги постави под наблюдение. Да й наложи строги, но справедливи санкции. Бхк няма ли да каже нещо, да сазира съда за права на човека, какво спи и нехае?

2

БЪЛГАРИНО ...

преди 7 години

..КАТО ТИ СЕ СТРЕЛЯ , ХОДИ В СИРИЯ ПРИ БРАТУШКИТЕ ТИ.......!АМА НЕ ТИ СТИСКА ,НАЛИ...??!У НАС --ВСЕКИ Е "ПАТРИОТ" КАТО ТЕБЕ НА 3-РАКИИ...ХА,ХА,ХААААА

1

Българина

преди 7 години

Въпросът е кой ще започне да стреля пръв, първите печелят, май ще е Унгария или Сърбия. За 100 на ден пращат 3000 тук минават 250 плащаме 70 души фронтекс. От 1878 по голям предател не ни е управлявал, мил роден банкянски башибозук