14

Анонимен

преди 7 години

Ромските берачи на старо желязо и изкупвачите да бъдат осъдени на принудителен труд в полза на държавата. Проблема е в това, че данъчните и полицията работят за своя джоб, а не за държавата.

13

Един от Северозапада

преди 7 години

От личен опит знам, как ще приключи тази история. Има два варианта, най -масовия се казва "заведено е дело, срещу неизвестен извършител!", но ако имат късмет, ще получат по пощата едно писмоот прокуратурата:"заловените извършители, въпреки че са многократно залавяни, и известни на полицията,отказваме да образуваме дело срещу тях, тъй като веща е на стойност под една минимална заплата!". Ако не вярвате, че така ще стане, още пазя едно две такива писма у нас...

12

Анонимен

преди 7 години

"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събодете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете го и ще го намерите.

11

Братчет

преди 7 години

До Дрико яхатанаКъде е това място,дето изкупуват бронза по 6лв????Навсякъде е 4-4.50.

10

Анонимен

преди 7 години

Един свещеник го попитаха на някакво интервю дали се краде от църквата. Човека каза - да крадат си икони, но винаги после идват да ги връщат. Иконата си има дух-пазител.

9

анонимна.

преди 7 години

Желая на крадеца в най- скоро време да я бият за него.

8

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ КРАДЕЦ СИ Е НАВЛЯКЪЛ ПРОКЛЯТИЕ ОТ КОЕТО НЯМА ОТЪРВАНЕ.

7

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа. Някакъв метал.

6

1

преди 7 години

Няма кой да сложи край на "изкупуването", а иначе кражба на метали.

5

Кълвач

преди 7 години

Аз знам само един етнос, за който няма нищо свято - било то паметник на Левски, портрет на Ботев или камбана на параклис.

4

Анонимен

преди 7 години

Иди0ти, които не разбират, че за жълти стотинки ще си навлекат проклятие и позор.

3

Анонимен

преди 7 години

Срамна и безбожна работа....Неверниците са откраднали,но кой ли ще е другият неверник ,който ще я купи.....Има възмездие......P.S. Би трябвало на този ,на който я предложат ,сам да осведоми полицията.....

2

Дрико яхатана

преди 7 години

Я пак? Само 50-60лв.?Ако е истина,че камбаната е 50кг. бронз, в моемтна цената на бронза е около 6 лв/кг., значи струва около 300лв.За 300лв. е нормално да я откраднат, после ще има за 2 вечери да се напие човек като кирка.

1

пакистанец

преди 7 години

хаха да гее и християни. И тва при нас в пакистан ако направят нещо подобно в джамия утепваме ги с камъни веднага