53

Анонимен

преди 7 години

аз предлагам такава зона да е столипиново...наште римляни мн хубаво ще ги интегрират

52

Ха ха ха

преди 7 години

Болници ли?А къде са лекарите и сестрите ниВсички отпътуваха за ГерманияВсичките ни болници в момента работят с намален съставА пък от какво ли боледуват тия млади мъже в момента- от "к.у.ро.дървица"

51

Анонимен

преди 7 години

А как ще се интегрират тия хораВиждаме какво става в гетата.

50

Ай стига бе,

преди 7 години

Абе те са все млади момчета, женска компания ще им осигуряват ли? Ба ти т ъ п и т е гербери!

49

Ай стига бе,

преди 7 години

За нашествениците с препоръка от Брюксел болници, място за разходка, както и място за срещане с адвокати и представители на неправителствени организации, пазар. Альооо, а българските пенсионери само с кофи за отпадъци и осигурено ровене в тях ли ще останат?

48

Анонимен

преди 7 години

Да направят и червена зона - 1 час извън "хотела" = 50 кинта. Да плащат с sms.

47

бг

преди 7 години

Евреите се оказаха изключително злобно,коварно,сатанинско племе.

46

Анонимен

преди 7 години

А защо не ги натоварят на самолетите и не ги върнат в родините им, ААААААА ?!? Само в Сирия има война, а в тази *** я има 10% сирийци. Другите са иракчани, афганистанци, мароканци, сомалийци...... Да ги връщат обратно - по-евтино ще ни излезе. ЗАЩО ТРЯБВА И ТЯХ ДА ИЗДЪРЖАМЕ ?!?НАЛИ УЖ СМЕ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ? ЗА НАС НЯМА ПАРИ, ЗА БОЛНИТЕ НИ ДЕЦА НЯМА ПАРИ, ЗА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ ОТКЪДЕ НАМИРАТ ?!?

45

Байчо

преди 7 години

До Дико СашовЧул съм го от хора, които работят в институциите на ЕС в Брюксел. Ти специално в качеството си на какъв се правиш на компетентен?

44

Анонимен

преди 7 години

Ама вие сериозно ли, да не би катар и с. арабия да купуват земя по 100евро/м2 и жилища по 1000евро/м2. Скоро ще стане както в косово, ама ни с толерантни, дори и 2 000 000 да дойдат няма да ги върнем, дори и да не чукат на вратата - думи на ТИКВАТА!

43

чичо Гошо

преди 7 години

Тия управляващи нормални ли са?!Обособени зони които могат да бъдат квартали и градове?!Продадохте ли ни вече *** мръсни?Гербаджийски ибрици!Искате да превърнете България в ислямска държава,но тоя път ще ядете тоягата!Слугинаж на САЩ!

42

Анонимен

преди 7 години

Вижте какво правят управниците! Затова мисклете как ще гласувате на изборите - мощна подкрепа за Каракачанов и АТАКА!

41

Дико Сашов

преди 7 години

До БайчоБайчо, това че нещо, отнякъде си чул, не означава, че е истина. Затова, другия път, като чуеш нещо интересно, провери си информацията, за да не се излагаш пред хората.

40

Анонимен

преди 7 години

Всичката тая дива напаст трябва да се върне в родните им страни, щом от сега организира побоища в такъв мащаб. Тези ислямистки завоеватели нямат елементарна представа от човешки отношения. Как ще им дадете закрила, на такива изверги?Най-после в медиите се призна, че едва 5% от натрапниците-търтеи идват от Сирия. Останалите са вдъхновени от моллите и финансирани то ОАЕ, СА и С*р*с, ислямистки завоеватели на Европа. Народите го виждат, управляващите покорно си затварят очите.

39

Анонимен

преди 7 години

А бе вие добре ли сте? Нали после тези същите *** ще си създадат гета и ще безчинстват както си знаят в тях. А какво ще стане с българите живеещи в някоя такава зона, ще се изселват или ще мрът? Качвайте ги на влакове и обратно в Турция и започвайте да стреляте по границата, че както е тръгнало ще се наложи обикновените хора да ходят въоръжени на пазар. Писна ми беееее, искам да живея в европейска България като бял човек и не искам да чувам нито да виждам джамия, мюезим или мюсли.

38

до 45

преди 7 години

Абе, Джаксън ли какъв си - компанията ти за заеми не може ли да си отпусне един заем за домейн, че толкова сериозна фирма с поща в gmail... Да няма 70 кинта за домейн?!? Иначе милиони гледам даваш на заем. И аз давам - сигнал за спам към гугъл хехе

37

Дани

преди 7 години

ГЕРБ бавно и методично ликвидира страната ни.

36

Mr Jackson

преди 7 години

Здравейте аз съм на г-н Джаксън, законен и уважавани пари заемодателя. Ние сме най-Jackson Coleman Loan Company. Ние отделяме средства, за да се лица, нуждаещи се от финансова помощ, с лоша кредитна или нужда от пари, за да изплати дълговете, сметки или да инвестират в бизнеса. Бил ли си търси кредита? не е нужно да се притеснявате, защото вие сте на правилното място Ние предлагаме заем в размер от 5000 милиона на 5 трилиона през нисък лихвен процент от 2%. Ако имате нужда от заем, любезно се свържете с нас по електронната поща: jacksoncolemanloanfirm***gmail. Моля, Ви уведомяваме, че сме на

35

бг

преди 7 години

Изпратете всички емигранти ( мигранти според еврейската медия в САЩ) в Чехия,Полша и Израел,те са по-хуманни общества от България и Русия.

34

Анонимен

преди 7 години

Така Тито пусна албанците на Косово и ето какво се случи.А тези са много по опасни и със малка им помош от Турция лесно ше останеме без цялата държава.Но всеки народ си заслужава правителството