28

Некъф луд

преди 7 години

Пускайте агитките на Ботев и Локо Пловдив да пазят бежанския лагер и да ги видим тогава брадатите майки дали ще са толкова отворени.

27

А ве ееей

преди 7 години

Кви бежанци са тия бе,да се наливат с алкохол и да правял золуми по улиците и да подвикват неприлични неща по адрес на жените,това ли са горките хорица от изток за които трябва да се грижим?Товарете ги и обратно в *** от който са излезли!

26

zoro

преди 7 години

Турската граница е близо - да се закарат там маймунитe и на групички обратно, след като им се тегли един здрав бой...

25

сминдух енд чесън

преди 7 години

Може да са с памперс ама са с партийна закваска,а тя както знаем държи докато си жив.

24

Ф.С.В

преди 7 години

Решението е много просто- в САЩ има затвори за емигранти -ако докаже че има право на статут -остава поне 1-2г докато се застъпи някой близък за него и плати гаранция от 50 000 $- ако не докаже статут има бърз съд и до 3 седмици връщат емигранта с самолет-Тук в БГ трябва да се иска бърз съд и репатриране с самолет по родните места -Европа да плаща самолетите-останалите трябва да са само сирийци и то християни които да почнат работа веднага в земеделието-След края на войната- пак обратно в Сирия

23

Анонимен

преди 7 години

Защо в Германия бежанските лагери са от отворен тип, няма дори охрана на входа, не се заклюмват? Като ги затворят по този начин, ще се качи още повече напрежението, ще почнат злоупотребите защото не могат да излизат и пазаруват. Не е това начина. Нещо друго трябва да се измисли. В Германия ги разделиха, тези които са със семейства, ги оставиха на едно място, тези които са сами и създават повече проблеми отделно. Да им дават по-бързо документи и да хващат света, най-добре.

22

Анонимен

преди 7 години

Малодушната политика ни прави буферна зона за бежанци и имигранти. Това е плана на ЕС за Балканите - всички да се изтикат в България и в Гърция. Защото Сърбия предвидливо си затвори границите. Или поне веднага ги хваща и ни ги връща. А ние на кого да ги върнем, като Турция ни ги пуска на порции и се прави на ударена! Лошо сме се разкрачили- между националните ни интереси и желанието да угодим на всички!

21

Бак гоу

преди 7 години

До Гоу бак!Религията им забранява да пият, когато няма:D

20

sante_dog

преди 7 години

Влиза жандармерията с щитове и палки и въдворява ред - след вечерния час всеки отвън да яде палка. И след 4 такива акции ше си кротуват. Може да не са затворници, но да пазят ред. Ако не го правят веднага депортация - който откъдето. Ама нямал документи - тогава на какъвто език говори там да си ходи...

19

Гоу бак!

преди 7 години

А се смеехте на клипа гоу бак то турки, но се вижда, че зле става.. И тия как така пияни, нали религията им забранява да пият...

18

българин

преди 7 години

Защо трябва да си усложняваме и без това трудния живот .Да се товарят на тирове, самолети и обратно там от където са дошли.Допусната е грешка - всички грешим - но винаги може да се поправи.

17

БХК

преди 7 години

Смиреност и толерантности спрямо ислямската инвазия.

16

Анонимен

преди 7 години

искам да знам, рдослав стоянов от бхк, чете ли тук, че имам да му казвам нещо

15

Анонимен

преди 7 години

А знаете ли на кой гербаджия охранителната фирма прибира парите на гърба на болните пазача с инсулт дето вземат минималната заплата???!!!

14

ДК

преди 7 години

Другари, предлагам агресивните мигранти да се въдворяват в Симитли. Там кметът ще ги такова, другари и всичко ще е спокойно. Вижте министерски съвет, колко са спокойни хората. Държавата се цепи на парам парчета, а те спокойни и от нищо не им пука.

13

Космонавта

преди 7 години

Тия мигранти защо някой не ги накара за работят, на България е нужна работна ръка, а те ден и нощ пихтунат и и си хвърлят по едни бой за разнообразие. Да идат да работят на полето, че и ние българите да се почувстваме Европейци, а не евтината работна ръка на Европа - някой друг да ни върши нашата работа. Тъй де.

12

BURZUM

преди 7 години

"Трудът те прави свободен"....изсипват се един камион камъни в единия край на двора тия дето се правят на играчи се обличат в работно онлекло и ги пренасят в другия край после обратно....

11

Анонимен

преди 7 години

Пини си апчетата!!Агенте! :-) :-)

10

Ф.С.В

преди 7 години

Василев търсят те от една клиника- останали още няколко стаи за боядисване в бяло )) хахахаххахха

9

Ф.С.В

преди 7 години

БХК да влезе вътре в лагера-да обясни на емигрантите че са добре дошли -че ще получават пари без да работят -че правата им са защитени и те са ВИП-после да изяде няколко порции бой - и пак да пожелае същото-С тези диви хора -нищо не става ! Всички да се товарят на самолети и обратно -Европа да плаща самолетите- да останат само сириици християни които или почват работа -в селско стопанство или нещо друго--или си отиват в разбитата държава-Къде спа сирийският народ когато му завземаха държавата ?