36

Анонимен

преди 7 години

Лешояд ,как да не е лешояд след като изби Исламистите при опит за преврат през 2005 годинаи изгони американската база . .А дотогава беше приятел и демократ ,един от стожерите на демокрацията в Средна Азия .И в парламента им има представени Четири партии.Една управляваща и три опозиционни .

35

Васо

преди 7 години

Пак до Мишо и Анонимен 31: Руския и американския ботуш отстъпиха на цървула ни.Пускат едни пари комуто е нужно и работата им спори.

34

Васо

преди 7 години

До Мишо: Като в Латинска Америка, Близкия Изток и дето мина някаква пролет. За нас садруги правилата, щото сме в ЕС. Но важи в пълна сила поговорката. "Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи".

33

Анонимен

преди 7 години

Узбекистанския външен дълг под руски ботуш е 900 млн долара, а българският външен дълг под краварски ботуш е 35 млрд евро. Откриите трите разлики т*пи краварски ***.

32

SpaceX

преди 7 години

34 В два от трите кабинета тя е Премиер в широка коалиция. Остави не се напрягай по такива теми те не са за теб. СЛУШАЙ СИ ЧАЛГАТА

31

Анонимен

преди 7 години

P.S.tozi e na valast 25 god..., a v demokraticna Svabia..., baba vi Smurkel kolko leta kara..., ne sa li kum 12+ vece??

30

Анонимен

преди 7 години

iako kravarska propaganda...,li_ane on obongovi t_pki...:))Demokracia..., ia napisete nesto za dvizenieto Okupirai Wall street...i za po-kolko godini demokraticen zandan na vseki ot organizatorite...Каримов твърди тогава, че в Андижан е имало опит за ислямистки бунт, но никой не е давал заповед за стрелба....sklonen sum da mu viarvam...sled primerite na cvetnite revoliucii ...Podrivnata deinost na specsluzbite ne se li vzima v predvid...,kato pisete tezi pamfleti??

29

Мишо

преди 7 години

Където стъпи американския ботуи как е?

28

Анонимен

преди 7 години

Където е стъпвал руския ботуш е така.

27

Анонимен

преди 7 години

ей тва гербавите тотално неграмотникато се започне от пекин е във виетнам та стигнем до мандатностабе *** кухи облъчени каква мандатност ви гони краварника дето му служите го управляват банкерите наследствено и за наивници като васса измислили мандатите за подставени лица - демек президенти които имат чисто представителна функция и решенията им се определят от тези богати фамилиимандатнос - само в главата на *** гербериколкото на марионетката бойко са му собствени решенията

26

Шаран БГ

преди 7 години

В Узбекистан поне има кого да обвиняват за всичко "демократично" през последния четвърт век! У нас ДЕМОКРАЦИЯТА е виновна за всичко нечовешко, което се случва тъдява !! И ние се стреляме - но поединично, дори избори печелим..... и ще печелим ......У кого са народните пари ......?

25

подмяната

преди 7 години

Че в България не ни ли управляват хората от съветско време... Като почнеш от Бокова и стигнеш до династиите Станишеви и т.н. Я вижте кои са новите капиталисти и кредитни милионери и мутри от мафията....Всите агенти на ДС(Маргините, Илия Павлов,Мурджев,.....)

24

Анонимен

преди 7 години

По добре лешояд от колкото продажник на нация като Б.Б

23

Джукър

преди 7 години

Русия е основния търговски партньор на Узбекистан..." От това изречение можеж да бъдеш сигурен, че са в 3-ия свят. Приятелите на пРосия не се славят с интелект....или изобщо с нещо положително.

22

Анонимен

преди 7 години

Space-x . Хахаха БРИКСЕТ- БРИКСЕТ хахаха Джеймс управлява нали така викаш вместо кралицата хахаха

21

Анонимен

преди 7 години

така е, като си намираш разни корумпета да ти правят медии

20

Анонимен

преди 7 години

Ей това са 'приятелите' на Путин.

19

SpaceX

преди 7 години

21 Тогава отвори у вас Българския тълковен речник въпреки че се съмнявам да има такова животно пърдон книга у вас

18

SpaceX

преди 7 години

19 май изобщо не си и разбрал какво написах. Жалко сте в невежото си безсилие

17

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXгугъла не струва