10

dsfjjhsdf

преди 7 години

До 11 Анонимен,Значи ми обяснявате че ако утре прегазя някой с автомобилът си (както в този случай румънската гражданка е направила с тези двама души) е нещо напълно нормално и законно?

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8 - котките нямат панкреас!

8

Анонимен

преди 7 години

До dsfjjhsdf - .... какви и колко обещетения? нали ползуваме хеликоптери при изкачванията е евакуациите, тва са си пари! кой катери вече, като Меснер или оня поляк дет немога да му се сетя за името ... амнезия, рисковете на професията!

7

dsfjjhsdf

преди 7 години

Това е добра новина. Въпросът е със румънката какво се случва санкции нещо, съд евентуално?

6

Анонимен

преди 7 години

Като котка е

5

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав Борян Петров, явно е силен и борбен човек, но ако не беше забъркал името Борисово във всичките тези перипетии, щеше да е много по-добре...

4

Коста

преди 7 години

До Анонимен 5 - Анонимнико, да си чувал (да разбереш не те питам) за вдъхновяващи примери за здравите и успели хора? Или си гледаш ракийката и салатката и това ти е достатъчно? Нещо завист виждам в тебе. Що не се пробваш нещо... пък после давай оценки.

3

az

преди 7 години

До АнонименЯвно си доста далеч от цялата материя. Значи и евентуалните медали на олимпийските игри също са его....ДА вероятно са. Но не променя факта, че носят спортна слава на България. А това, че медии и всякакви драскачи превърнаха думата еколог в нещо срамно и долно не е проблем на човека.

2

Анонимен

преди 7 години

До azЗа какви точно успехи става дума и дали всички хора, които са постигнали друг вид лични успехи и допринасят ежедневно за обществото могат да се похвалят лично премиерът да им урежда лечението? Това, че си се покатерил на някакъв връх е само от полза за личното ти его и донякъде вдъхновение за болни хора да се преборят със страховете си.Стига да има кой да ги финансира, естествено. Когато се хвърлиш да спасяваш удавник -това е героизъм. Айде стига двойни стандарти!

1

Стефанов

преди 7 години

Успешно възстановяване! И на двамата.Успешни върхове!