31

Анонимен

преди 7 години

Еми, дайте им коз, ще се съберат, ще пеят и танцуват фалшиво без въобще да им пука докато са радостни и щастливи, после ще легнат и ще се наспят, на другия ден ще си разправят колко весело им е било, без да имат никакви неприятни странични ефекти като главоболие и гадене, или тежест.

30

Анонимен

преди 7 години

Я бързо кофите с боята, четките, малко цимент и пясък и тази *** на снимката - бежанския лагер да светне! Какво ги гледат като английски туристи.

29

Анонимен

преди 7 години

Гнусни лъжи, къв алкохол, кви пит лева?! Още малко ще кажете, че със свинско замезват?!

28

sofeto

преди 7 години

То и в поделенията на БНА не се позволяваше внасянето на алкохол ама пак си се къркаше? Огнената вода ще ги интегрира по бързо мушетата към европейският начин на живот!!!

27

БХК

преди 7 години

Ама, моля ви са, това са все мирни и високообразовани хора-лекари, учители, инженери... на всичкото отгоре бягат от войната. Възникнал е малък научен спор и вие вече избили се. :))

26

Анонимен

преди 7 години

когато бяха на границата с Македония една руска журналистка попита един мигрант защо не минавате през България : о не никога там ни мразят. това беше когато застреляха един афганистанец.

25

правилно

преди 7 години

лагер затворен тип и трябва да знаят миграните идват в .. затвора като влизат нелегално в страната ни без да ги съдим .

24

Анонимен

преди 7 години

Оффф! Що не ги оставите да се самоизбият? Издигате една още по-висока стена около центъра, не пускате никой да влиза и да излиза, давате им ножове и може дори камери да сложете, че ще е по-забавно от Биг Брадър и ги оставате да се оправят! Хем и броят им ще намалее, хем и българските зрители ще видят що е то "миролюбив" ислям. Добре де, децата до 5 годинки може да ги изведете и да ги настаните в домове за сираци. Все пак да не ставаме жестоки, обаче всичкото останало да се оправя.

23

Чек малко

преди 7 години

Абе тия не реваха ли, че ги хранят със свинско? А религията им не забраняваше ли и алкохола? Де прът де...! Я разполагайте картечниците на границата! Като се разчуе за първите натръшкани диверсанти, да видиш как ще спре нелегалния наплив!

22

Анонимен

преди 7 години

не става ясно кой злоупотребява с алкохола. Мюсюлманите не би трябвало да употребяват алкохол по религиозни причини, да не би служителите и охраната да са правили това или всички там заедно?

21

Анонимен

преди 7 години

Англичаните, че идват тук да пият и да правят мелета е ясно, но тези ме изненадаха, мислех, че от война бягат.

20

Анонимен

преди 7 години

Какво стана сега, нали пророка беше забранил алкохола. Предлагам в тези лагери при подобни провинения да се прилага Шериата, те най добре го познават. За алкохол 100 тояги на голо, за първа кражба лявата китка, за втора другата. Смятам, че за една седмица ще станат по ниски от тревата.

19

Анонимен

преди 7 години

Тия се интегрират по-бързо от очакваното. Още седмица две и няма да можеш да ги различиш.

18

Анонимен

преди 7 години

Тез черните миграни надали са от Пакистан, Афганистан или Ирак. Сигурно са сирийци?

17

+

преди 7 години

Какви са тези муслимани дето пият алкохол? Алооо Алаха, тези мискини твои ли са ве?

16

Бо

преди 7 години

Брейй, че кога дойдоха, кога се разпищолиха?

15

ВЛАДО

преди 7 години

Защо никой не коментира, това което наистина се случва! Каква е причината поради , която статии които са реални за ситуацията в БЪЛГАРИЯ не стигат до ХОРАТА? Защо не се показват нещата, а се замазват очите им?!https://bnoshipka.org/index.php?special=***&cat=1&id=137

14

.

преди 7 години

Отделят се афганистанци/пакистанци/сирийци. Слагат сирийци да пазят пакистанците, пакистанци да пазят афганистанците и афганистанци да пазят сирийците. Бъдете сигурни, че ред ще има.

13

Анонимен

преди 7 години

Пускайте ги от лагера, интегрирани са вече. Пият и се бият досущ като истински българи.

12

Анонимен

преди 7 години

хахахахахахааха.Значи самите те не се дишат по между си, а нас ни обвиняват. И какъв алкохол, нали исляма го забранява. Мале грях, са как да го изкупим, а да ще станат джихадисчета