18

Анонимен

преди 7 години

МУДЕРАТОРЧЕТАТА! Какво прави коментар 25 в сайта ви 5 часа? Или това еа официалната ви линия!

17

Анонимен

преди 7 години

До коментар [#20] от Михал Михаиле,кой свали бай Тато? Не бяха ли комунистите от неговата партия и советския гражданин Луканов? Кой фалира предприятията и банките. Не бяха ли същите комунисти?Я виж сега колко от богаташите са агенти на ДС-КГБ. Гурбачовата перестройка беше планирана затова и прехода(престъпен и шумкарски) беше мирен че имаше предварително преразпределение кой комунист кое ще открадне!!! Я виж сега кои са основателите на СДС...:- Жорж Ганчев е секретен сътрудник на ДС в периода 1970 - 1990 г. - През 1989 г. участва в учредяването на СДС.-Първото активно мероприятие с дос

16

сминдух енд чесън

преди 7 години

Трето място,може да претендира сто и петдесет хиляди премия ,като олимпиец.

15

Анонимен

преди 7 години

Искам да е тя! Напук на българската злоба и завист!

14

При ония

преди 7 години

Марш при Чоков

13

До 19

преди 7 години

А защо не пишеш и за мъжа на Райна Княгина, починал след побоища в Черната джамия малко след 1898 година?

12

Анонимен

преди 7 години

Трима кандидати събират гласове за третото място. Как ли ще се подредят, ако се гласува само за тях.

11

Анонимен

преди 7 години

пада и се на потомствената команча да е на 30то място, не на 3то

10

Анонимен

преди 7 години

Успех на Бокова ....

9

дъщеря намасов убиец

преди 7 години

Да назначат Бокова за шеф на ООН е все едно да назначат Кузов зе шеф на детска градина!!!

8

Сър Пичук

преди 7 години

Абе не разбрахте ли, че Бокова няма да я огрее! На западняците им е ясно, че е кандидатура на Путин, и никога няма да я изберат! Само в България русофилите още не са "проумели" истината, защото не им се иска!

7

Анонимен

преди 7 години

След хиляди проучвания, изслушвания и т.н, какво значи да гласуваш за кандидатура - "без мнение"???Като си без мнение ходи си вкъщи!

6

Дявол от Ад-а

преди 7 години

Ей, вие от казана на българите в Ада, стойте си там и се дърпайте надолу в него сами. Дърпайте я и тази . Ние, дяволите, ще ходим да пазим други, че те , като видят , че някой се издига в международни организации, го подпират отдолу и му помагат да излезе от казана, нищо , че преди това са се карали вътре. И най-важното - радвайте се, че няма да има българка начело на ООН.

5

Курти

преди 7 години

Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне. На Цивилизованите хора не им трябва Руски троянски кон - Бацил - Кърлеж в задния двор............

4

Анонимен

преди 7 години

До излагацияБорисов постъпи правилно като подкрепи с отвращение Бокова. Така биха постъпили и много други на неговото място. Ако беше се спотаил, щеше да направи грозно впечатление на света, а тукашните клакьори на тази, така щяха да се разлаят, че цялото лято щеше да се разкаля до хлъзгаво.

3

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Антибългарските *** нямат време да пият едно кафе с...кеф и да закусят като хората.Кучетата си...лаят,кервана си върви.Браво Бокова,напред и нагоре,истинските българи те подкрепяме.

2

st.anger

преди 7 години

и трета и е много. докога разни останки от комунизма ще ни представят пред света? срам.

1

излагация

преди 7 години

Цялото управление на Боко е една непрестанна излагация пред света. Как може да номинира човек , за който му бе ясно заявено, че няма да получи одобрението на световните сили? Безподобен тъ...пак...или си мисли , че той е величина в световната политика? Шут --Да и нищо друго повече! Тъжно ми е за БГ народа----вижда всичщо и пак гласува за този...оли----френ. С основния аргумент--ми, то няма за кого! КАТО НЯМА ЗА КОГО--НЕ ГЛАСУВАЙ! БОЙКОТЪТ СЪЩО Е ГЛАС!