21

Анонимен

преди 5 години

Тия грозотии, който приличат по- скоро на травестити и ***, НЯМАТ НИКАКВО право да бъдат до Бачковския Манастир. Тези пачаври да се показват и продават някъде другаде,да отидат да се показват на пазара, а НЕ да бъдат на Това Свято Място и да петнят Хубавия Православен Християнски Празник- Успение на Пресвета Богогородица и Дева Мария, който се почита и чества по стар стил (28 АВГУСТ). Ци.га.н.ки.те да не се правят на такива, каквито НЕ са, НЕ са християни.

20

Дyмократчета

преди 7 години

1996г квартал Токайто девствените *** се продаваха по 800 00 до 1 миион лева минимум Най високата цена ,която съм чувал пак тогава за девствена зестра бе 25 милиона лв при тогавашни заплати м/у 10 - 24 000 лв .явно думокрацията ви се отразява добре на цените

19

Калайджия

преди 7 години

Полуграмотни калайджийки в абитуриентски рокли....девствениците и крадлите вървят най-скъпоВърви, народе възродени, към светла бъднина върви.....

18

Амоняк

преди 7 години

...Повечето от тинейджърките са облечени в абитуриентски рокли- абитуриентски рокли - в 5 клас няма абитури

17

Нищо не знам

преди 7 години

Сензация - силиконова ципа срина цената на някой млади девойки. - иде ми да плача!Цитат - Не сме коне да ни продаватРазбрах! - до 1000 лева кон или две магарета, а над 1000 лева млада калайджийка.Да се оплачат в Хага!

16

гърл'с пауър

преди 7 години

Много еманципирани тия девойки... Вече си представям римейк на Run the World (Girls) на Бионсето с клип от калайджийския пазар. А тия парички за пазар само от помощи ли си ги събират?

15

Анонимен

преди 7 години

За една ципа са много 1000 лв.

14

Анонимен

преди 7 години

грозотии

13

Експертно становище!

преди 7 години

Родените роми през 1989г. вече имат по няколко внуци , нормално е да пада цената на булките поради свръх предлагане!

12

до ха ха

преди 7 години

Какви сто години бе човек?! Преди 15-20 години все ощи имаше традиция при българите(на село най-често) да се плаща на роднините на булката, иначе не ти я дават. Аз съм бил но такива сватби като малък.

11

Журналист

преди 7 години

До PoliciesКо, ко каза ???

10

ха ха

преди 7 години

Много ме радвате , как за 100 години българина забрави, че и неговата баба с пазарлъци са я женили. Ама то трябва да се чете собствената история отвреме на време.

9

Анонимен

преди 7 години

Алооооу, прокуратурата, Агенция за закрила на детето! Пак ли "тардицията" е над закона? Тия калайджийки са малоленти, нищо, че са напълниби блузките. Къде дремете? На 16-17 ако не е продадена и 5 стотинки няма да вземе баща й - мислят я за дефектна.Нещо проверка, наказания, а?

8

Анонимен Г

преди 7 години

Не коне , а кобили .

7

Истината

преди 7 години

Сделките от тоя вид са като другите-тия,които дават парите,очакват да им се върнат и то увеличени.Булката е вид инвестиция,а девствеността-гаранция,че не е била връщана поради рекламация.Малко са тия,дето купуват ей тъй,за кеф.Иначе символичните суми(от по 1000лв) се дават когато няма бизнес интерес и просто трябва да се спази традицията.

6

Анонимен

преди 7 години

Културата на тези хора е заемка от десетки други, през които са минали и под чиято власт са били. Нищо лошо, разбира се, но така са го смесили, че се е получило манджа с грозде. И при местните роми в моя град е така. Уж се водят от малко по-цивилизованите, а като дойде време за празници, по-възрастните обличат едни смешни костюми с шапки и пера и се водят "етнокултурни".

5

Анонимен

преди 7 години

С лепило ги лепят след секс и си остава девица.

4

Анонимен

преди 7 години

Девствена, крадлива и на социални помощи. Мома мечта!

3

Хм

преди 7 години

Как така само за 1000лв? Поне за 1005лв трябва, че да си купят и лепило!

2

Анонимен

преди 7 години

Жаби, жаби, жаби....