10

До 10

преди 7 години

Ако беше шофирал д превишена скорост, нямаше да пишат за несъобразена скорост, т.е. с каквато и скорост да се движиш винаги си виновен.

9

Анонимен

преди 7 години

Това може да се случи на всеки шофьор - 2:30 през нощта, тъмно, ако имаи завой няма и да видиш пресичащия човек ....

8

Анонимен

преди 7 години

Джипът е карал с поне два пъти по-висока от ограничението скорост. Кракът на човека беше на няколко метра от тялото. И да в 02:30 часа борсата в Кърналово работи и хората продават стока.

7

Анонимен

преди 7 години

В 2:30 през нощта, пешеходците пресичащи пътя трябва да се пазят - в тъмното шофьорите ги виждат в последния момент, когато вече нищо не могат да направят. Жалко за човека, но да се хвърля цялата вина на шофьора на този евтин джип си е безумие.

6

Анонимен

преди 7 години

Горкият човек!! А копе*лето веднага да го пуснете, за да може да убие поне още 20 човека!!! Нашите пътища станаха като гробища, а джигитите продължават да убиват."Независимата " съдебна система би трябвало да се закрие и съдиите да отидат да копат на полето. Да видят как и кой им изкарва 5-6 бона заплата!

5

Кон

преди 7 години

Тази статия е гавра с българския език и съзнание. По определение не се казва починал, за човек загинал при такива драматични обстоятелства. Умрял на място по-върви. Направо да се смееш като четеш "при силния удар пешеходецът починал". Това си е езиков абсурд, който демонстрира неграмотност. След това "земеделски производител" е уместно словосъчетание за икономически анализ, не за сводка от катастрофа. Авторът се гаври с читателите като споменава заниманието на загиналия, без то да има връзка.

4

Анонимен

преди 7 години

Това е, да се бориш за прехраната си и някой с пари и джип да ти отнеме всичко.

3

анонимен

преди 7 години

АЛООООО---ПОПРАВЕТЕ СЕ ДНЕС---КАКВИ О2.30----14.30 МИН. ПИЯНИ ЛИ СТЕ ИЛИ ИЗТРЕЗНЯВАТЕ

2

БГ

преди 7 години

Не винаги вината е във шофьорите...,и пешеходците не спазват, каквито и да е правила.

1

в два и половина

преди 7 години

В два и половина през нощта продавал чушки и дини?