14

Анонимен

преди 7 години

Егати глупостите. Къде са тълпите идващи си в България според заглавието? А, пардон, то били компоти, не компютри. Всъщност българите от Италия не си идват, а на Гинка от Луковит й затворил ресторанта.

13

SS

преди 7 години

ами и аз нямам работа в Италия

12

Реалист

преди 7 години

До Анонимен -5 За първи път чувам че Костов бил профсъюзен деятел. Абе приятел да те света. Кастов е единствения държавник, Бойко маже само да мечтае за неговите успехи.Сега разбра ли кой е Иван Костов?

11

Анонимен

преди 7 години

Уникално просто заглавие.

10

Анонимен

преди 7 години

Нямали ли работа в Италия временно ,няма работа в България постоянно ,така че и тука не им правят нищо, но могат да си починат временно в България докато си намерят работа някъде.В България разходите са по малки докато си безработен но е по трудно да си намериш работа в същото място така че пак търсенето на работа ще е насочено към чужбина.

9

x

преди 7 години

Много се радвам на ПЛАТЕНАТА българска журналистика.Ще си дойдат и пак ще заминат.То не беше кризата в Испания да се върнат,то не беше кризата в Гърция. На г-жа Валерия *** искам да кажа да започне да мисли с тази глава,и да пише обективно.

8

някои си

преди 7 години

То по големи глупости няма на тоз свят . В туризма там ако работят 10-15 души . Повечето гледат възрастни хора , селско стопанство, разни фабрики И СТРОИТЕЛСТВО с главни букви щот сега ше треат . Така, че ше върна 10 а ше доидат 500 . С две думи статия да си вземем хонорара . А за безработицата ше се запишат тук не в бг щот тук искат 53 работни дни годишно за дизокупационе .

7

социален

преди 7 години

До дам Да !да се приберат и на следващия ден да се запишав в БЮРО по ТРУДА и след 6 месеца да получават по 65 лв

6

дебел депутат

преди 7 години

Ай пребирайте се от Италия ,тука ви чака 420 лв минимална заплата.

5

Анонимен

преди 7 години

И в България може да се роботи, ама двата " големи" профсъюза на Иван Костов и Иват Нейков, заедно с Тренчев , си кротуват и от години позволяват пладнешкия обир на труда на българитеДали реагират на работа без трудови договори или на работа над регламентираното време или другоХората създадоха независими профсъюзи, ама Костов и Нейков ги смачкаха с някакво измислено преброяване.Осигури се къмфорт на олигархията от назначцни капиталисти(комсоволзите)

4

Анонимен

преди 7 години

Българите ще се преместят в друго село, но не и у дома. Италия е на светлинни години от нас, не само по заплащане, но и по условия на живот и манталитет.

3

дам

преди 7 години

Еми време е всички да се прибират!

2

Анонимен

преди 7 години

Глупости ама глупости на търкалета! Пак свободни съчинения без никакво покритие от медиите! Важното е да има страх, ужас и паника! И как така решихте, че нямат работа повече там, бе?? Повечето хора там си изкарват хляба с къртовки труд, а не драскайки глупости в някакаъв сайт...!

1

Анонимен

преди 7 години

Ами да си идват. Какво се мъчат още там