40

математик

преди 7 години

Някой държавен чиновник не разбира от математика. Ако искаш плажа на концесия 50000 лв. Ако не го вземеш а незаконно го ползваш глоба от 10000 до 50000лв. И какво излиза заграбваш незаконно и плащаш по малко да не говорим че има и вариант да не те глобят, а и дори да те глобят никога първия път глобата не е максимума. Е как някой по нагъл да не се възползва.

39

h

преди 7 години

Хотелът е Албиция,даже и името е мега тъпо.

38

Bach

преди 7 години

Бачкам в чузбина като луд, за никакви пари ! Да взема да му дам на този ДИОТ някой лев????

37

Mopcku_

преди 7 години

До 45И какво като не са безстопанствени? Значи утре и аз мога да ида да метна 50 чадъра и шезлонга, а ти като дойдеш на плаж да се чудиш къде да си хвърлиш хавлията. Така ли ? Дори в сайта на хотела ги има тия шезлонги и чадъри и излиза, че рекламират едва ли не собствената си плажна ивица, която всъщност нямат ! Скъпа била концесията ... Нощувките им да не са евтини? 106 лв./човек. А недей пита къде се намира хотела им ...

36

Анонимен

преди 7 години

До мнениеМоже и да не са мутри, ама са нагли! Законите и правилата са за да се спазват! Ако отида там на онзи плаж и той незаконно иска да му плащам пари, това си е мутренско поведение, без значение дали са мутри или не са.

35

vilenita

преди 7 години

До anonimen номер 40и аз смятам така

34

мнение

преди 7 години

работил съм за хората и определено не са мутри.

33

край

преди 7 години

Не може министър, кмет или друг властник да ми казва че нещо е "абсурдно". Ние му плащаме заплата за да няма абсурди. Какво ще прави той си знае но абсурдите да си ги носи в къщи.

32

Анонимен

преди 7 години

Aко му обрулят законния таван на глобата (50 000 лв) колкото му е струвала и концесията, ще се научи.

31

Някаф Никаф

преди 7 години

пари за концесия нямате,ама за хотелче имате....

30

Mimi

преди 7 години

Хотелът, към който се водят тези чадъри се казва Албиция. И мястото, което е заето не е голямо. Има табела,че е само за гости на хотела, а хотелът е един. Никой страничен човек не ходеше да ляга на тези чадъри. А и за какво - целия плаж е свободна зона без едни 20х10 метра. И все пак е погазване на правилата да не се плати концесията - *** да се не мине.

29

Тодор

преди 7 години

Айде сега Ангеларката да ги глоби тия хайлази, а не само да се хвали колко руски туристи са пр ъднали и колко са се на *** ли

28

Анонимен

преди 7 години

Ако някой няма шезлонг и чадър и му е необходим, да си вземе под наем и да си го постави там където иска! Или да плати на мангaла, да му го постави където иска!Не трябва да се позволява, да се поставят шезлонги и да заемат местата по целия плаж, хората да нямат избор, за да ги изнудват!

27

Анонимен

преди 7 години

а бе главно редакторче, човекът много добре ти обясни, че концесия не е равносилно на частна собственост. Концесията е дългосрочен наем. Никъде в конституцията няма забрана държавна собственост, включително и такава която е изключителна държавна собственост, да бъде отдавана на концесия. Не е проблемът в концесионерството., а в начина по който е организирано и реализирано.

26

Анонимен

преди 7 години

Плажовете са на всички българи, не на мутри, концесионери или както там ги наричате!Плажовете са свободни! Дайте им възможност да отворят плажни заведения, но заеманата площ, да не е по-голяма от тази, която могат заемат 5-10 маси, в замяна нека почистват целия плаж, сутрин, обед и вечер! Никой не ви иска yсраните чадъри и шезлонги!

25

Гладен редактор

преди 7 години

До Анонимен28Ти капиш. Няма такова нещо като концесия за плажовете. Те са неприкосновена зона и собственост на гражданите. В конституцията го пише, умник такъв. И никой, ама никой няма право да ги дава на концесия, друг да ги взима за да печелят пари на гърба на хората. Все едно аз сега да дойда у вас и да дам на концесия твоята земя на съседа ти и ти да му плащаш за това че я ползваш. Ама че си умен...Моя месечен доход, възлиза на поне два пъти твоя, така че недей да ми говориш за доходи.

24

Анонимен

преди 7 години

Гладен редактор, нека ти обясня някои работи. Плажовете са си държавни, да. Има една думичка концесия. Относно Масларова и 5те милиона, които и ти би откраднал за 50к глоба. Драги ми, ти 10лв. не можеш да откраднеш и ще ги лежиш, камо ли 5 милиона. Защо ли?! Ами, като ти гледам разсъжденията, месечният ти доход не достига дори 1500лв.. Просто толкова ти е капацитетът, капиш? Един вид не си много умен. Просто си лаеш някакви тотални глупости.

23

Кирил Софийски

преди 7 години

Типично в мутренски стил! Те имат само да взимат и никога да дават ! Като *** са, и на тях обществото им е длъжно ! Чухте ли го само този женски *** ! То щото и било скъпо ,та тя решила без пари да ползва ,ама пари от това да изкарва ! Сами преценете кои са по вредни за обществото ни тези или *** им събратя -термитите ?!?

22

123

преди 7 години

Капитализмът убива!

21

Шоп

преди 7 години

След като глобата е на половината на концесията, не е нужно да са мутри или хора на някого, за да се сетят кое е за предпочитане.