16

БГ

преди 7 години

До бгЯ си *** там!

15

Анонимен

преди 7 години

Така е защото от тези къщи освен държавата едва ли някой друг би имал килипир а у нас е важен килипирът няма нищо ценно ако няма килипир Нямаме памет нямаме достойнство загубихме ги някъде по пътя за парите

14

бг

преди 7 години

Живели сме добре с турците и в мир 5 века. Ако не бяха тия наши чапкъни, нехранимайковци, хъшове сега щяха да си живеем добре в Република Турция. Обаче те са подстрекавали нашия народ и са го излъгали да се бунтува срещу султана и неговото мъдро управление. Сега вижте къде е Турция, къде сме ние и колко по-напред е от нас. Загубихме много с тия бунтове, метежи, априлски въстания и кървища.

13

Анонимен

преди 7 години

до ком. 4, синовете на Райна Княгиня са били активни поддръжници на кървавата, безогледна и брутална цанковистка диктаттура. Единият от тях е участвал в отвратителния Деветоюнски преврат, отворил кървяща и до днес рана в българското общество, а другият е участвал в разгрома на чета, съпротивляваща се срещу примитивната цанковистка тирания. Нормалната е присъда е смърт. Величието на тяхната майка не може да бъде индулгенция за техния еничарлък!

12

анонимен

преди 7 години

Срам,срам,срам!

11

Анонимен

преди 7 години

До чужденецаТи нали си чужденец. Какво те е грижа за България?

10

Анонимен

преди 7 години

И какво като има сушени чушки. И аз си имам в кухнята сушени чушки. Това си е българска традиция да се сушат чушки. А не някаква си *** както ния я описвате, журналисти.

9

чужденеца

преди 7 години

Ама разбира се господин Чобан че общината не и пука за къщата паметник и менгалите вътре най вероятно не са и чували за Райна.Година две още да я доупостушат и ще ви се изпълни плана,ще я съборите и построите каквото сте си наумили.хитричко и долно

8

shpagonti

преди 7 години

Смърт или свобода! Някой е загинал за да можем ние да живеем. Замълчете,защото е жалко! И благодарение и на нея Райна,сега не нося потури и не ми липсва кожа от едно място. А на турчето което пише анонимно,го каня в Панагюрище за да ми стане официална жена!

7

Анонимен

преди 7 години

"*** се веят" - прашките на Райнето, докато са я обладавали две заптиета и един башибозук."Не говори така за майка си. Имай малко уважение.

6

Анонимен

преди 7 години

"*** се веят" - прашките на Райнето, докато са я обладавали две заптиета и един башибозук.

5

Анонимен

преди 7 години

Ало, *** във форума! Ако в Корана не е написано, че не трябва да се лъже, поне майките и бащите ви да ви бяха научили на това!

4

Анонимен

преди 7 години

Питайте Фандъкоолу защо така.

3

Анонимен

преди 7 години

Райна Княгиня е туркиня с истинско име Райме Селим.

2

до 3

преди 7 години

Той е турско провокаторче и сам си слага плюсове, не е за първи път тука.

1

Анонимен

преди 7 години

Вие нормални ли се да слагате плюсове на откачения под 1?!?! Прочетете биографията на Райна Княгиня и не се поддавайте на провокации! Това, което е написал е абсолютно невярно!