123

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯТи какво, мислиш, че в Русия не знаят, чу ЕС и НАТО са меки китки? ЕС се разпада, няколко страни искат създаването на европейска армия. Шотландия, С. Ирландия и Уелс ще излезат от UK. Каталуня и Еускади ще напуснат Испания. Във ФРГ има центробежни сили - Бавария, Саксония.

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 160 хахахах колко си кухх хахаххахах разсмя ме сериозно хахахха

121

Анонимен

преди 7 години

И със санкции, и без санкции, Русия ще си остане суровинен заден двор на България.

120

Анонимен

преди 7 години

И със санкции и без санкции, Русия ще си остане суровинен заден двор на България.

119

всички гледни точки

преди 7 години

До аз да попитам,Има една хубава българска приказка- "каквото повикало, такова се обадило", тоест трябва да прерзгледаме първо ние отношението си спрямо тази страна и след това да искаме те да преразгледат тяхното отношение!

118

Анонимен

преди 7 години

санкциите ще паднат когато тоя от снимката го предадат на съда в хага или го затворят в някоя психоболница. има вариант и да го разболеят и усмъртят. обикновенно в русия така свършват вождовете

117

ужас

преди 7 години

Гледай! Гледай каква злоба! Боже как е възможно този да е лицето на държавата?

116

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АКО СЕ ОТМЕНЯТ САНКЦИИТЕ КЪМ РУСИЯ ТОВА ЩЕ Е ПОВОД РУСИЯ ДА УСИЛИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ АГРЕСИЯТА СИ КЪМ УКРАЙНА ,ПОНЕЖЕ ТОГАВА РУСИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ЕС И НАТО СА МЕКИ КИТКИ ! ЗАСЕГА РУСИЯ ПОНЕ ПРАЩА В УКРАЙНА САМО ВОЕННИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ ,А АКО ОТПАДНАТ САНКЦИИТЕ РУСИЯ ЩЕ ПРИДОБИЕ ПОВЕЧЕ КУРАЖ И Е ВЪЗПОМНО ДА НАПАДНЕ УКРАЙНА НАПРАВО С РЕДОВНА АРМИЯ ! ЗАТОВА САНКЦИИТЕ КЪМ РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ И СЪЩО ДА СЕ УВЕЛИЧИ ТЯХНАТА СИЛА !

115

Анонимен

преди 7 години

PO DOBRE S BEDNA RUSIA OTKOLKOTO AFROAZIATSKIAT UNION EU KOMANDVAN OT USA 100-GODISHNO UPRAVLIAVASHATA JA GRUPIROVKA VSICHKI JA ZNAIAT KOIA E I BEZ TOVA V AFROAZIATSKIAT UNION NIE NIAMAME REALNI PRAVA SAMO NA XARTIA PRAVA IMAT LASKAVITE TE SA CHOVEZI NIE BALGARITE NE

114

Анонимен

преди 7 години

Римската империя е агонизирала 150 години. росийската може да агонизира още 20!

113

h

преди 7 години

DCLeaks: Сорос платил на гръцки медии да хвалят преврата в Украйна и очернят Русия

112

Анонимен

преди 7 години

Само искат Северен поток и руски газ иначе санкциите да си останат. Много нагли и безочливи.

111

Българин

преди 7 години

Башкирия е Стара Велика България от където идва Кубрат.Татарстан е република където бяха натирени Българите от Крим, Украйна и другите Съветски републики за етническо прочистване от Русия. В 4-5 часа сутринта, идват на вратата бъстро, бъстро качват ги на вагони и в един момент спират в степта и слизай бъстро, бъстро. Няма покрив, няма храна. Хората измират, оцеляват на корени и трънки.Те не са Турци. Тава са Българи от Стара Велика България.

110

аз да попитам

преди 7 години

Всъщност, санкциите над българските селскостопански продукти датират от 1985. Толкова отдавна че никой не се сеща да ги обсъжда. Хората в Русия питат къде са болгарский перец, огурци и т.д.? Нека и ние да попитаме кога най-после Русия ще преразгледа своето отношение към България. Този вестник Български ли е или какъв?

109

Анонимен

преди 7 години

Путин ще последва Николай , Кадафито и подобни.Русия е Затвор за Народите. Там живеят и нашите от Башкирия и Татарстан.Колкото по-рано, толкова по-добре за народите.

108

Диди

преди 7 години

И аз съм против падането на санкциите.Нищо че смърди на сяра във форума.

107

Анонимен

преди 7 години

Mypзилки, защо ревете? Санкции ще има докато не бъде върнат Крим и не се изтегли руската армия от Изт очна Украйна. Още година и ще клекнат.

106

Анонимен

преди 7 години

Кои точно санкции искате да се отменят?ЕС не в забранявал търговията с ***?

105

Шоп

преди 7 години

До всички гледни точкиКонкретно за въпросната Латвия- за 26години населението й се е стопило с около 30%!----Защото изритаха рузките колонизатори.Оставиха само тези, които си смениха окончанията на фамилиите с латвийски.

104

до 131

преди 7 години

"Защо няма санкции срещу Турция? Заради бруталната окупация на Северен Кипър?"Ами Кипър и Сирия са искона турска територия и винаги са били(600г) За разлика Крим е бил руски само за 200г.