36

Радев Първи

преди 7 години

Браво за мало или много-умните изводи☺Днес е 7.11.2016 и Радев води с повече от 3% пред бившата бкп кариеристка,днешна марионетка на атлантическите ни колонизатори, мух-а ЦеЦе,а това са факти пред които всички трябва да мълчите,макар и да нямате нищо общо с боговете на прогнозите☺

35

узунов

преди 7 години

айде и математическата врачка се изходи! тоа дърт пияница и фалшив професор,пак манипулира обществото,аве,до кога че го търпиме това пиянде

34

Трифон

преди 7 години

До До 34Комунистите не разбирате от математика-От тези 16 милиарда - част са за изкупуване външен дълг с големи лихви, част са за 3% бюджетен дефицит за !!! 4 години. И това са разрешени разходи , но не взети .Н ехаресвам много бат Бойко- но поне се мъчи нещо да направи- а не като при комунист.,управление - кризи, банкови фалити

33

Анонимен

преди 7 години

До До шаран

32

rp/r,dje.

преди 7 години

този на снимката е най-големия фалшификатор на изборите. разбира се в полза на ге...

31

Анонимен

преди 7 години

Това лице от снимката най-нагло и безсрамно манипулира публиката в полза на ГЕРБ,знаейки,че в крайна сметка,той ще преброи гласовете в полза на управляващите.Трябва да се организират граждански сдружения за контрол на изборите и основно при преброяването за да се намали до минимум фалшификацията на резултатите.

30

До шаран

преди 7 години

Ти наистина си шаран.Президентската институция няма нищо общо с твоите терзания и справедливи констатации.По този въпрос трябва да се обърнеш към Бойко Борисов,който взе 16 милиарда кредит,които ще плащаш ти,твоята майка и всички ние,а на нея отпусна 3 лв.увеличение на пенсията.А сме на това дередже,защото има много шарани като теб.

29

До 34

преди 7 години

Ти да не си влязла в главата на генерала и от първо лице да ни светваш какви са причините за напускането.Ейййй,голям страх ви тресе,че вашият кандидат(което и магаре/магарица)да издигнете ще загуби от ген.Радев.Колкото повече го плюете,поо0-голяма реклама му правите.Американците казват :"Няма лоша реклама,стига да не ти сбъркат името".Е ,това е положението.Не можете да го преглътнете.Не е хап за вашата уста.

28

Анонимен

преди 7 години

Борисов може да е спокоен-Михаил Коинстантинов му е осигурил победата.Не важно колко и за кого са гласували,важното е кой брои гласовете.

27

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До Радев е НИКОЙЗатуй пък Боко Тиквата е...някой.Тръгнал от пожарникарската...школа на МВР,като отказал да се...деполитизира,като член на БКП-уволнен с...европейски проект за охранителна фирма.След това личен телохранител на бай Тошо от където идват и връзките му с Правец и Вальо Златев,на когото след това става фирмен охранител( на тръбите с газ и...бензин).След това го...поема Царя(става генерал за...два дена) и вече на всички нататък е...ясно.

26

анонимен

преди 7 години

До ТрясНЕ Е МАГАРЕ А МАГАРИЦА И СЕ КАЗВА=М.М ЗАПОМНИ---ММ

25

Анонимен

преди 7 години

Минаха ли изборите, че Константинов обави резултата- ами процедурата с ... в "Арена" отлага ли се???

24

Анонимен

преди 7 години

БСП имаха смелостта и обявиха своя кандидат . Защо ГЕРБ и останалите партии крият своите,като са толкова сигурни в победата си ? За да има по-малко време да ги плюят ли ....А колкото до Каракачанов ,не знам как го вижда г-н Константинов на балотаж ! Радев е мъжага и съм сигурен ,че може да победи даже и от раз ,без подкрепата на мазниците от АБВ

23

Анонимен

преди 7 години

Придворният математик на Борисоглу замазва положението от вчерашното клякане пред Турция.

22

Shark

преди 7 години

Ей, пиянде, стига си манипулирал общественото мнение. Никой нищо не е подарил на ГЕРБ, само пълни *** биха гласували за президент от ГЕРБ, видяхме що за *** беше този, втори такъв не искаме.

21

факт

преди 7 години

Бойко е спокоен и ще подкрепи Радев .

20

Шаран БГ

преди 7 години

Ние, нашенците, попържаме всекиго - хей тъй, по навик. Дори и Сънчо в 19 ч и 50 мин. Любопитно ми е друго. Хубаво..... . президента, та президента. Защо никой не ми обясни : С какво тази скъпа за народа институция / той не е само празидентина-- край него стотина още лежперина/ ще бъде полезна за моя милост?? Или за майка ми - 42 год трудов стаж - 220 лв пенсия!!!! Как /че и кога/ ще се подобри моето финансово положение? Не искам германско - искам чехско !!

19

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Какво ще прави професорът...брояч ако не познае,не знам.Трябва да бяга на остров Тамбукто,защото генерал Боко е много...отмъстителен и може да го заподозре в...двойна игра;че го е...заблуждавал умишлено,в полза на...истинския генерал.

18

ООООО.......

преди 7 години

НА ТОЗИ ДЪРТАК МНЕНИЕТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА- СУТРИНТА КАТО ГО ВИДЯХ МИ РАЗВАЛИ НАСТРОЕНИЕТО ЗА ЕДНА ГОДИНА - СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ "ПРОФЕСОРЕ" НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-ЗНАЕЩ НЕ ТЕ ПОНАСЯМЕ - ТИ СИ ТАМ КЪДЕТО ИМАШ ИНТЕРЕС БЕШЕ ЧОВЕК НА КОСТОВ СЕГА СЕ ВЪРТИ ПРИ БОРИСОВ

17

опетков

преди 7 години

До Анонимен Ало, анонимния, като си такъв смелчага, напиши си поне името, да видим кой си. А също да те светна, който кълне, от клетвите си умира. Тази игра е с две остриета и не е шега. Считай се за белязан от този, който не забравя.