6

муспи

преди 7 години

А на бежанците е направило силно впечатление показваните по телевизията палатки за пострадалите при земетресението! Някои от тях в никакво сравнение не вървят с палатките давани на бежанците докато чакат пособията. Че това ако не е открит расизъм, нещо повече - това си е направо отричане на холокоста! Демокрацията е крехко благо и трябва да се пази, иначе утре ще спрат и пособията!

5

Анонимен

преди 7 години

До КоментаторВъобще не е вярно! В Америката ти имаше само преди няколко години страхотно наводнение в Луизиана и особено трагично в Ню Орлиънз. Тогава как вилняха мародерите! Особено тези, дето пеят спиричуелси и надуват саксофоните! Наложи се да изпратят Националната гвардия, но мародери не избиваха. А трябваше!За разлика от тях, във Фукушима нямаше НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ НА МАРОДЕРСТВО!

4

ченге от миналото

преди 7 години

Присъдата за мародерство по цял свят е една - разстрел, без да се води следствие, стига да е заловен на място.

3

Ангел

преди 7 години

Италия в последно време много се приближава до България .В южна Италия страшно много хора работят за минимална работна заплата от 500 евро.Това е все едно 500 лв в България .Добре че е севера ,там нещата са по добре .Но Южняците са със стандарт като Българския!!

2

м дааа

преди 7 години

И там ,подобно на Турция , чрез подкупи мафията заобикаля наредби и предписания и резултатите са на лице. Денят когато и нас ни тръсне ще излезе на показ шуробаджанащината в строителния сектор с нас.

1

стар ерген

преди 7 години

при такава ситуация -разстрел.няма роми,няма неаполитанци....