8

Бойко не Борисов

преди 7 години

Търговци на тютюн и кръв човешка.

7

на баба ти фърчилото

преди 7 години

12-13 кресльовци пак направиха патаклама. да одят с доброволен труд да оправят покривите...хахаха... багера-и долу, това е.... тотев ли къф е не знам, по очичките му по интервютата се видя, че събитието му е добре дошло, да събира ОС и да събарят тая ***, дет от 20 години е нужник за движещите се нощем в района!

6

Анонимен

преди 7 години

Бе тия луди ли са или просто отбиват номера? Кой ще тръгне да укрепва, да възстановява полуразрушени сгради на по 100 години? Да влага десетки милиони , за кефа на прокуратурата. Не виждам кой ще е този балък и как ще бъде накаран да похарчи тези пари. На всички собственици им е изгодно сградите да ги няма, тъй че...

5

Анонимен

преди 7 години

Лилетка Павлова, ресорните й "баш" старши майстори- главни архитекти., строителни инжинери, в Община ПловдивКакво правят?

4

vlady

преди 7 години

Складовете трябва да останат в сегашния вид като истински паметници на културата. При нужда да се осигурят патрули от МВР и ДНСК за опазването им.

3

Анонимен

преди 7 години

Прокуратурата, в България, е на всяка манджа мерудия, но обвиненията, държавните в НП хич не издържат!

2

Анонимен

преди 7 години

Фасадите са запазени, а и има подробни планове на сградите, т.е. те могат да бъдат възстановени.

1

гербист-столичан

преди 7 години

Добре де, след като останките са опасни, не е ли по-добре Тотев да разчисти парцела от тях? Всичко е изгоряло, случва се, няма какво да се опитват да спасяват нещо след пожара. Най-добре да разчистят останчите че са грозна картина, а може на оставят някакъв малък паметник да се помнят складовете.