55

пипи

преди 7 години

Семейният закон не е променен в полза на жената в България,няма издръжки за деца или са мното ниски.Разведените жени са наказани от семейният кодекс който трябва да се преразгледа.

54

Мунчо от Под игото

преди 7 години

Как така го оставила в морската градина на Бургас на 1 август 2014, а го намерили през февруари 2016? Заровила ли го е?Не е ли смърдял там?

53

Ханс

преди 7 години

Ех че е ***, да беше купила един фризер за 400 лв и до днес щеше да му харчи пенсията.

52

Кон

преди 7 години

За възбудените мозъци по-долу:1. Били са разведени, личи от статията, но се възприема само от една дума и е трудно за някои по-рядко четящи.2. Тя няма задължение да го гледа, въпреки голословното твърдение на журналиста.3. Раните са му от залежаване, предполагам. Авторът няма сили да го изясни.4. Издръжка тя си е получавала незаконно, като му е харчела пенсията. Няма издръжка за пълнолетни деца, на разведени родители, и така трябва да бъде.5. Полицията и лекарите са бездействали 2 г.

51

Анонимен

преди 7 години

До Ами такива саТеб кой те е възпитавал и ограмотявал бе? Да не си бил на индивидуално обучение в домашни условия. Вижте си децата колко брутални и *** са, какви искате да станат учителите сред такъв матрял?От години се забелязва плюене върху интелектите на държавата - учители, лекари, научни работници, от страна на разни *** като теб и оня по-долу Ники ле е какъв е.

50

Анонимен

преди 7 години

И тази е била учителка, ужас. Това не е действие на нормален човек. Вече аман от психари. Вместо да строят магистрали е по-разумно да правят лудници.

49

до 66

преди 7 години

Ти как разбра бе?Да не си им живял в къщата?Друг вариант е да си съучастник!

48

Анонимен

преди 7 години

ако бяхме нормална държава-да са разведени и тя да му е взела Всичко,даже и издръжка,даже след смърта му и пенсия..и нищо от това нямаше да се случи,защото тоя и тровил живота ,после го гледа,а като умре няма нищо,социална политика ни трябва,абе то какво ли не ни трябва..?не е убит,умрял е човека,тя само го е отнесла някъде,за да си взима пенсията,все пак възмездие за всички грижи,да не е доброволка я,тоя я тормозел,пък тя да е болногледачка,.КОй каквото си заслужи,условно там една година и така

47

Не е добре

преди 7 години

Във всяко общество може да има такива случаи. Само че в България последните 25 години те станаха твърде много. Оскотяването на човека е невероятно и за съжаление нещата ще стават все по зле имайки предвид че сега расте още по-страшно поколение .Поколение закърмено само с материализма без ценности (всъщност една как да бъда cool и да се забавлявам). Обществото в което живеем в момента и възпитанието на евро-атлантически ценност ще води до още по-голямо *** на хората вътре в него

46

Анонимен

преди 7 години

продължава...за да се грижиш за човек в такова състояние. Жената е престъпник несъмнено, трупове не се изхвърлят и е било ясно за всички че тоя *** не се е появил сам на пейката. Драма по Стивън Кинг няма никаква. Има нефункционираща социална система или недостатъчно функционираща. Няма хоспитализация за терминално болни, няма лечение на алкохолизъм дорде е време, няма социални служби, няма полиция.

45

Анонимен

преди 7 години

Чакайте сега малко, това е днес.бг, което е нещо като вестник Шок. Имаме съпруг алкохолик и съпруга по професия начална учителка. Медицината не е някаква форма на черна магия и не може да връща хора от оня свят. Медицинското обслужване си го знаем, особено за хронично и тежкоболни. При залежаване, какъвто е случая тука, "раните" (има си и термин, и съотвените санитарни материали, и техники за избягването им) са нормалния случай. Изисква се невеоятна отдаденост (също време и сили) за да се грижиш

44

Анонимен

преди 7 години

В такива случаи е кой кого; дълги години наблюдавах подобен случай, само че жената се беше превърнала в робиня на алкохолизирания си мъж, вземаше му пенсията, но за да му купи ядене преди да е похарчил всичко за ракия, накрая си умря в болницата, оставяйки на нея и децата им голяма сметка за плащане. За такива хора няма как да ти е жал!

43

Да пази Бог!

преди 7 години

Бих казак оскотяване, но скотовете не постъпват така. Така правят само хората. Жалко, низко, гнусно, И това същество се нарича човек и е възпитавало и обучавало деца. Що за държава сме, що за хора живеят тук. Мерзка твар.

42

неолиберализъм

преди 7 години

Всяко общество в което има огромно неравенство както е в неолиберализмът се получава точно това. Капитализмът е само и единствено пари. Не знам коЛко от вас имат близки в САЩ. ОГРОМЕН ПРОЦЕНТ ОТ ТЯХ СЕЛЕД ОПРЕДЕЛЕНИ ГОДИНИ ТАМ В САЩ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРИ И ВЕЩИТЕ КОИТО СА СИ КУПИЛИ. ДЕГРАДАЦИЯ ТОВА СТАВА И ПРИ НАС

41

Анонимен

преди 7 години

Единственото, за което е виновна е, че е прибирала пенсията, ако не беше тя нямаше да крие за смъртта и да изхвърля (!?) трупа. Ако бяхме нормална държава щеше да получава издръжка, щом са разведени и изобщо да не й трябва да го прибира, а той да е в лудница, където е мястото на гнусните дърти алкохолици.

40

Анонимен

преди 7 години

Представям си какво е било отношението на тази даскалица към децата!

39

Анонимен

преди 7 години

Хората не стават зверове от хубав живот. съседите са подали сигнал, какво повече да направят, като тези, на които им е работа не са си я свършили. И къде е дъщерята, тя е много по- отговорна от някакви случайни хора, с които са делили един вход.

38

Мисли малко, шопе!

преди 7 години

Шопе, като не е длъжна да го гледа, какво майка си дири да ходи да го прибира от другото жилище, където е отишъл след болницата, за да се махне от нея? И не ще да го гледа, обаче пенсията иска да му я прибира, че и включително след като го е уморила!

37

Анонимен

преди 7 години

До ШопЖена ми би казала точно като тебе: Така му се пада на долния алкохолик! Малко му е, хак да му е ... Ценности разни ....

36

Джона

преди 7 години

Шопе, внимавай как говориш на дамите, тъ по сел ско го ведо