7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Много харесвам такива "разбирачи"!Завистта е много коварно чувство. Удря най-вече ужасяащо комплесирани същества, които на базата на малко попрочетени книги - популярна психология, най вече, вадят непоклатими изводи относно живота, здравето, развитието, любовния живот, зъбния статус и пр. на непознати.Приятелски съвет - Лекувайте се!

6

krisko

преди 7 години

ех горката тя направи 100-150 милиона за последните 10 годинки сега ще си купи едно по младичко момченце ще го употреби за няколко месеца и после друго и така.който си има милиончета така прави

5

Анонимен

преди 7 години

debelio zadnik izeda si4ko. i rezultata e: kasi kraka, malka glava i zlobni tok4eta

4

У

преди 7 години

Не мога да се съглася с "напоследък", все пак със *** си проби преди 20 години и още я храни, интересно е как успя да се задържи толкова, без никаква градация във визия/песни/представяне, за мен ще си остане мистерия колкото е и Ким Кардашиян.

3

Анонимен

преди 7 години

На снимката - изстъпления на жена, навлизаща в климактериум. Напоследък сценичните й изяви и клиповете й са все такива. Следващата фаза е да се кротне и изведнъж да стане пуританка. Тоя филм сме го гледали, природата в действие.

2

пишман-чобан

преди 7 години

Мноо готино гааазе...ей сега вече ше ми излезе късмета! Направо ше уцеля джакпота в живота - 110% минимум!

1

Анонимен

преди 7 години

Как може това дебело нещо да го вади на показ.