31

Анонимен

преди 7 години

Филмите са за обществена пропаганда.В съзнанието ни се наслагват илюзии за това колко хубаво е да си влюбен, да имаш гадже, даже задължително, да имаш деца и Бог ще те накаже, ако имаш различно виждане.Защо? Защото откакто свят светува едни хора се възползват от наивността на други-дори в семейството, да не говорим за обществото, политиката и религията.На този свят са нужни наивници за клатене.

30

За съжаление

преди 7 години

През османско иго истината, е че много туркини са се влюбвали в българи, но при повечето случаи краят е бил фатален и за двамата.

29

LOL

преди 7 години

Гюрлюкучму Тътлъчукму Гърчуклъкюрлю сериозно едно име не мога прочета...подяволите може ли да пишете за някой западен филм, поне да не ми стресирате зрението и мозъка, че то и без това малко остана от вас и новините ви ?

28

Анонимен

преди 7 години

Тези бози от нормални хора гледат ли се?И защо телевизиите се надпреварват да ни заливат с тях?Толкова ли са зле финансово,та не могат да си купят свестни филми или собствеността на тези медии е комшийска?

27

Анонимен

преди 7 години

Това е най-големият ми проблем,дали ейлюл или каквато там беше е самотна или обгрижвана.

26

Митака

преди 7 години

Хазар е готина мадама, бих и станал гадже. :-)

25

ТИМ

преди 7 години

Чаровна млада дама, играе прекрасно!

24

Филмосделников

преди 7 години

Как вехне бе?Нали снощи в "квартала" къдрушкото се похвали че я "опознал"(сгодени може).Той и оня тарикат Ердо вехне, че трябваше да правят филм за него, па накрая реши сам да се филмира със смартфон. Сега всички му ръкопляскат за ролята (както в Корея всички ревяха, като умря вожда-който не реве става на мезе).Да не вехне пожелавам...

23

сухия режим

преди 7 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха каква тв драма , гледах корейската версия на квартала на богатите The Heirs /The Inheritors има го в Тубата с участието на младата Krystal Jung , та идеята на сериала е както си гледам от Северна България (С.Корея) как живеят там младите да забегна от светлия комунизъм , очаквайте новото реалити България търси бели селяни от Америка ха ха ха.

22

Анонимен

преди 7 години

Тъпо заглавие, вехне самотна...Или срещаш подходящия или не, като чуя да се подиграват на някоя красива жена, че няма гадже, направо ми става лошо. По добре сам, отколкото самотен с неподходяща компания.

21

Шопа

преди 7 години

Хазар Ергючлю е голяма хубавица. И нашите жени са хубави, но Хазар Ергючлю не им отстъпва. И е добра актриса, а има много какво да учи още.

20

До 1

преди 7 години

Български актриси? Красиви?! Талантливи?!?! Само ако говориш за поколението на Невена Коканова и сие. И не, не е хейт, просто горчива констатация на базата на десетките филми на "новото българско кино".

19

Анонимен

преди 7 години

Сигурно чака оферти.

18

Анонимен

преди 7 години

Разните им мениджъри ги инструктират да обясняват, че са самотни за да поддържат още повече интерес към себе си. Нашите фолкаджийки до една в интервютата цвъкат " ...в момента си нямам гадже".

17

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, все ще се намери някой да я ашладиса. Не я мислете.

16

Батьо ви

преди 7 години

Бе то и аз вехна самотен, ама кво да правя кат не ме ще никоя...сигурно щот не съм АТРАКтивен АКТрис!

15

Анонимен

преди 7 години

Чудя се коя е по-красива, тази ханъма или българката с титлата най- красивата омъжена жена мисис България-Анчето Мейзер?

14

Цецо

преди 7 години

Хубаво момиче, но е малко слабичка за туркиня...:)

13

TOP SECRET

преди 7 години

По добре да се уче в учебниците по История за насила Побългарените/християнизирани и Салавянизирани роми по време на Византия , за съжаление ДС и Комунизмъ вероятно са забранили тези частици от Историята ни , но въпреки всички Забрани има една книга където се крие Истината - книгата на писателя Стоян Динков Османо-Римска империя, българи и тюрки от издателство Сиела

12

Пуйката

преди 7 години

Е айде ще се жертвам ако няма други желаещи :D , тази поне не се крие под чаршафите като другите !