25

Мария

преди 7 години

Наистина е много жалко, колко много хората са се отдалечили от своята същност, доброта и човечност.Нека не забравяме, че освен публична личност, той беше и баща, съпруг, обичан от семейството си човек. А за семейството му гледната точка и загуба не са като на останалите(в това е разликата).Много истина е написало момчето, стига да може някой да я разбере наистина.Ние какво губим, добър журналист, а той какво губи, баща си, нещо, което никога вече няма да има. Да почива в мир! Ще го запомним!

24

Горан

преди 7 години

Какво лошо има, че Митко Цонев беше син на Коста Цонев и Анахид Тачева? И като такъв е повече от логично да се занимава с телевизия. Това се нарича приемственост. Естествено, че името на родителите му е помогнало, разбира се, че е имал и връзки... И, какво лошо? Всеки има някакви връзки, такива сме хората. Нормално е. Напълно естествено е това, което Митко Цонев правеше. Въпреки връзките, които е имал човека си беше професионалист. И преди всичко човек.

23

ллл

преди 7 години

До Анонимен"Айде стига толкова. Жалко, че почина, но чухме и четохме достатъчно."Ама , чакайте малко - някой "навира" ли ви тази статия НАСИЛА . Като ти е "достатъчно" - просто премини на следващо заглавие, а може би в този сайт няма ПОДХОДЯЩИ за теб. Знаете ли , колко сте ЖАЛКИ !!!

22

ЕДНА МАЙКА

преди 7 години

Отвратих се от някои коментари,изплаших се.Изплаших се защото все ми се иска да не вярвам,колко много злоба и простотия има насадена в народа ни и по-точно в голяма част от младите хора,каква огромна липса на човечност,съпричастност,емоционалност и доброта!Нима няма нищо свято за децата ни?Адмирации към сина на Д.Цонев.Мило момче,подмини бездушието,застани над него.ИСКРЕННИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ за баща ти !Това което си написал е горчивата истина,която осъзнаваме едва загубвайки близък !!!

21

Анонимен

преди 7 години

"По публикацията работи...." Над какво работи, бе?? Откога копи - пейст от Фейсбук се счита за работа?? А я кажете колко плащате, че и аз да дойда да поработя при вас? А за Митко Цонев предлагам да има 3 - дневен траур и да му се издигне паметник за да може целият народ да скърби и ридае за него!

20

Гладен редактор

преди 7 години

До АнонименАз телевизия не гледам. Имам телевизор, голям... заема ми половината стена в хола, но не го пускам. Какво да гледам - новини? Само убийства, грабежи, пожари... все кофти неща. Реклами - сядам да обядвам или вечерям - рекламират ми хапчета против разтройство, дaмски прeвръзки, пасти за зъби и как им паднали зъбите от еди какви си пасти... кво да гледам? Гнусoтия отвсякъде... Или пък турски и индийски филми дават. Изобщо не го включвам тоя телевизор...

19

Анонимен

преди 7 години

Бог да прости човека! Професията журналист отдавна премина в класификацията Празнодумие. Никаква полза, само промиват мозъците на хората. Никакви проблеми не се решават, а само си чешат езиците. Ако си изхвърлите ТВ-то от вкъщи, няма да сбъркате, ще живеете много по-спокойно и по-истински. В този ред на мисли един ватман върши много по-полезна работа. От написаното става ясно, че синът не е много интелигентен. Изказът му е ужасен. А щерката да не се превъзнася с фондации. Глупости!

18

Гладен редактор

преди 7 години

Не тъгувайте. Той вече е на по добро място. Когато отидох в Испания за първи път, един ден случайно попаднах на погребение. Хората не плачеха а се радваха, ръкопляскаха. След време за този случай попитах испанец "Защо така правят? Защо не плачат а се радват?" Испанеца ми отговори "Роднините тъгуват, когато са в дома си, но когато са на самото погребение, се радват заедно с останалите, отишъл е човека на по добро място. Ръкопляскат за това че е вършил хубави неща в живота си. Отдават уважение."

17

Шматко

преди 7 години

Всеки който си отива оства някъва следа у нас ! За това момче тази следа споменът за баща му ще е голям . Жалко че Димитър Цонев -Пъпеща почина толкова млад беше изключително забавен и индивидуален във воденето на предаванията си д което и на много от нас ще липсва . Аз лично си задавам следният въпрос колко души в работоспособна възраст си заминават у нас на година и къде се топят вноските им за пенсия ? ЗНАМ ЧЕ Е ГРОЗНО НО УПРАВНИЦИТЕ КРАДЪТ С ОХОТА ТЕЗИ ПАРИЧКИ

16

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството, че е починал нобелов лауреат вече. Да, за децата му той е незаменим, но за нас е просто син на актьора Коста Цонев и като такъв е бутан навсякъде в живота, уреден е в телевизията даже. Писането във фейсбук е доста комплексарски начин да се самоизтъкнеш, няма как да е "личен пост". Предполагам, че медийната активност на Цонев-младши и сестра му Деси ще има и продължение. Очаквам скоро някой от тях да се уреди или с тв предаване или говорител да стане в БНТ.

15

Анонимен

преди 7 години

Ние много добре разбираме, че те са му деца и тяхната мъка е голяма, но все пак няма никаква нужда от всички тези излияния или искат да заемат мястото си в публичното пространство след него???Направо вече аман от корист и фалш и наглост.

14

Анонимен

преди 7 години

Айде стига толкова. Жалко, че почина, но чухме и четохме достатъчно.

13

фса

преди 7 години

В блиц статия с ревящата му дъщеря, тук на сина му. Да ! Семейна трагедия, нещо наистина ужасно, но до там. Няма обаче да правя евала нито на децата му (които може би най-скоро време ще ни облъчват от някое предаване) нито на друг феодал в радиото, телевизията, театъра, политиката, спорта. Стига перуки, стига джуки, стига "наши" хора с абонирани работни места.

12

Анонимен

преди 7 години

И този завърши Италианския лицей в Банкя - уж училище за надарени деца, а де факто за надарени родители... И на Фидосова синчето беше там, и на Цв. Цв. децата са там, каква случайност. А бе я моля ви се, стига с тоя Цонев. Много по-стойностни хора от него си заминаха!

11

Анонимен

преди 7 години

Радвам се, че има истински хора като теб, Деси! Успех в живота и много късмет!

10

Desi

преди 7 години

Съгласна съм, че е доста позьорско написаното. В такива моменти човек иска да е насаме със себе си. А младежът бие тъпана. Бях студентка на 20г., когато загубих родителите си. Освен роднините и няколко приятели, никой друг не знаеше. Най-много съм мразела да ме съжаляват и оплакват жива разни лелки и съседи, затова и рядко се прибирах в родният ми град. Да, това е откровено търсене на внимание и не прави чест. Иначе лека ми пръст на М. Цонев!

9

Анонимен

преди 7 години

Всеки има право на мнение. Моето е, че фейсбук е публично пространство. Подобна публичност с цел самоизтъкване само ме натъжава. Всичко е опошлено по този начин, но няма значение. Хубаво е да има и други мнения, нали?

8

67458

преди 7 години

До АнонименЗа публичното пространство не е виновен младежа. Той го публикува във фейсбук, останалото е от ДНЕС. Публиката едва ли се интересува от вашето мнение, но вие им го предоставяте. Излиза че "Присмял се хърбел на щърбел".

7

ДС

преди 7 години

Браво на България. За пръв път никой не пише лошо. Иначе Дева Мария да изкараме в и-нет ще я оплюем като последната ***...

6

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Момчето е право,че е намерило сили да сподели мъката си.Бащата си е баща и няма кой да го замени.По...голям съм от него и те прегръщам бащински,за да те подкрепя в този тежък момент.Бъди такъв какъвто си,баща ти може само да се гордее с теб.