12

Анонимен

преди 7 години

Тия и двамата зобат от една ясла.

11

234

преди 7 години

znachi shtom podkupnite masonski,evreyski i angloyski medii sa protiv trump znachi toy e po-dobriq izbor za usa,ako pecheli klintyn voynite shte prodyljat sys pylna skorost,pochnaha ot vietnam,minaha prez ukrayna,pretyrpqha neuspeh v turciq sega se nastanqvat v polsha blizko e reda i na bg,zapomnete mi dumite dami i gospoda

10

Пешо

преди 7 години

Найджел Фарандж винаги досега е имал правилна преценка за политиците досега. Също и за имигрантите. Може и да не се харесва, но не може да се игнорира дори от враговете му. Разузнаването във Франция вече открито работи с неговите анализи за миграцията, може и Германия да го прави тайно. Така че преценката му за Хилари нито е случайна, нито е от пръв поглед. За него Хилари означава война.

9

Исти

преди 7 години

Това още веднъж показва,че каквото има да се случва ще се случи,независимо от съпротивата.

8

Анонимен

преди 7 години

Ега ти мечешката "услуга" (реклама) му направи този. Стигна до там да го третират като *** в Европарламента, сега и тоз ще "оправи"

7

bros

преди 7 години

Яко! Вече и унитестатесамерика тръгна да се отцепва ;) Нещо нищо не се чува за бюреков?!?!??

6

ГЛУПАКА

преди 7 години

*** се събират! ТОЗИ *** се изхлу като пръдня от *** след референдума и доказа,че такива празноглавци са просто кречетала които нищо не умеят освен да зеят! Като гледам света през последните години и се уверявам все по-вече,че хората с много пари не са от умните,а от далавераджиите които дебнат момента. С пръст в уста остават само тия които им вярват!!!

5

SpaceX

преди 7 години

По делата им се разпознават

4

Берлин

преди 7 години

След като Фараж "успя", защо се измириса от премиерското място като... знаете като какво?! И след като Брекзитът е голям успех, защо Великобритания не желае да задейства излизане от Съюза?! И вие гласувате за същите популистки тунеядци и после се оплаквате, че живеете лошо. :)))

3

Смех в залата

преди 7 години

Тоз мноо *** кефи.Да вземем да го съберем с наш Воленчо.

2

Додо

преди 7 години

Неслучайно миналата седмица в Манчестър, Ню Хемпшир лично Тръмп призова поддръжниците му да не вярват в нищо, което медиите пишат за него, а да се осведомяват за хода на кампанията му от неговите щабове. Почти на 100% всичко, което се пише по медиите за Тръмп е лъжа и платена соpocoидна и ислямофашистка пропаганда! Това се отнася и за българските евтини и послушни "медии"!

1

Анонимен

преди 7 години

Как няма да го подкрепи - Тръмп вчера се обяви против жидо-бандеровците.