32

к.к.

преди 7 години

Великата индустриална революция,900%скок,компютрите,телескопите,совалките,но до тук.Науката в това отношени почва да забавя - 30-40 год.може и да кацнем на Марс. Трянба ни нещо радикално ново,квантово,времево или каквото ще да е там.300-400 год. поне....Ако още не сме се самоунищожили де... Дотогава ще си горим дървата и въглищата

31

Анонимен

преди 7 години

До плоска земяЕдно време такива ги печехте на кладите. Сега какво ще правите? Ех, плоска главо!

30

Графин

преди 7 години

Живко, ще разправят, че са го корумпурали рептилите, а един от расата анунаки се е вселил в него, докато НАСА ги е снимала на зелен екран.

29

Уго Чавез

преди 7 години

"На Марс е имало живот съсипан от капиталистите и империалистите"

28

M.I.C.

преди 7 години

В оригиналната статия на Гардиян е 1.3. "at least 1.3 ..." Поне едно цяло и три пъти. Може би google translate е внесъл объркването. Случва се

27

плоска земя

преди 7 години

Няма друг свят освен този! С всякакви измислици за други планети ще ни залива дявола и слугите му!

26

мзг

преди 7 години

Ще му се на някой да е близнак на Земята , ама най -вероятно не е . Гравитационно заключена-от едната страна непрекъснат пек , от другата - полярна нощ . Едва ли има някаква атмосфера и вода- радиацията от червеното светило отдавна всичко е ликвидирала. Обаче важното е журналята да пишат разни сензационни заглавия...

25

Tарльо от Proxima b

преди 7 години

До Охо Бохо: Защо издаваш тайната приятелю ? Дръж ги в неведение ! Скоро ще ви пълним кюлчетата с олово че и волфрама започна да не ни достига

24

Анонимен

преди 7 години

До: ЛевскиБраво умник и тях ще ги пратиш на чистата природа, а пък ти ще стоиш тук да дишаш и ядеш мизериите!

23

Охо Бохо

преди 7 години

Разбира се, че е обитаема, има си хас да не е. Че откъде дойдоха всички тези нови технологии? И къде изчезна американското злато, та започнаха да слагат волфрам в кюлчетата американците? Само да ви предупредя, технологиите не винаги са израз на еволюция. Погледнете индийските йоги живеещи по стотици години, те не използват подобни неща, дишат дълбоко, постят, молят се и извършват благодеяния на човечеството без даже да имат фб профил.

22

Неразбрал

преди 7 години

1/3 или 1,3. Големи журналисти

21

Анонимен

преди 7 години

Преди 20 години седях пред правец 8м с зелен почти сферичен екран.. днес екрана ми е по-тънък от кутия цигари. Дори не смея да гадая какво ще има след още 20 години. Технологиите се променят по-бързо от когато и да е било друго. Завиждам на младите които ще са свидетели на невероятни неща.

20

Анонимен

преди 7 години

до АнонименИскали са да кажат 1/3 ама то за това се иска училище.

19

Анонимен

преди 7 години

До 18" като 1,3 пъти е повече от 1?"... моля?

18

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо от днес бг обременяват и малкото мозък на читателите си. Като гледам коментарите са много объркани и не знаят какво да напишат и пишат първото нещо което им е дошло на ум, а то съответно е едно голямо нищо. Дайте им нещо за Путин там за Бойко да се плюят както те си знаят понеже света и вселената се върти около жалкото им съществуване.

17

Анонимен

преди 7 години

Макар да е едва 1,3 пъти от масата на Земята...А колко трябва да е и защо "едва", като 1,3 пъти е повече от 1?

16

Доспатския

преди 7 години

Има вода и скали -сигур има и кози... Ама те много се крият, да гледат по-внимателно...

15

Анонимен

преди 7 години

И така да е с този темп на развитие и масова ислямизация едва ли ще се разбере как е там в близките столетия. Вместо да се чудят как да водят джихад могат да си впрегнат мозъците и да помогнат в развитието на човечеството.

14

Анонимен

преди 7 години

До 15Много фантастика четеш ми се струва...

13

Анонимен

преди 7 години

Никакъв човек не можем дори след 1000 години да изпратим там.Търсим планети гостоприемни на въглеводородната форма на живот.Точно тя е най- застрашена от мощните йонизационни космически лъчения че в познатия вариант от филмите няма да стане.Просто хората ще бъдат стоварени на планетата мъртви.Ще стане ясно в не далечно бъдеще че и Марс няма да можем да посетим.Ще го посетат нашите рожби роботите.И чак тогава те на съответната планета ще синтезират нашето ДНК и човек.Така Ще Завладяваме космоса.