7

до предния

преди 7 години

А, те пък в столицата са се събрали едни "умни" - не ти е работа! Щото имат много акъл и кадърност, затова страната е в това "прекрасно" състояние.Най-умните българи, пич, отдавна са я напуснали тая държава.

6

Колчо Слепеца

преди 7 години

Господ е сложил най-ценните и редки природни ресурси на най-затънтените и гaдни места на планетата, а на най-прекрасните и идеални за живеене места е сложил най-пpocтите и деструктивни народи.А де, ще ми каже ли някой защо е така?

5

най-тъпото

преди 7 години

и просто племе на света,освен да руши друго не знае,затова и скоро ще изчезне!

4

вера

преди 7 години

Днес БГ, много ви се радвам. В статия от 22-ри написахте, че подпалвачът е на 27 години. Сега с радост и недоумение разбираме, че преди 9 години синът му е станал герой, като е потушавал пожар. Хвала на такива герои и на такива бащи. Но все пак помислете малко, как няма да подпали гората човека. Ами тя главата му пуши, като на 18 години е имал син, който е потушавал пожари. Как да му насмогне на такова дете.

3

istinata

преди 7 години

Iskah da kaja 1

2

istinata

преди 7 години

Nomer 2 ti si glupak ama ne e v tva vuprosa.sega durtia da go vkarat v zatvora.bez globa ama da leji.da znaiat drugi ako reshat da pravat nevolni greshki.jalko za choveka i gorata

1

баси

преди 7 години

Правителството на мутрите унищожи България.Ето текстилни комбинати на Цветелина банкрутират, какво остава с опазването на общото в държавата.За нищо не стават тези