9

Анонимен

преди 7 години

Защо все от монтанско се въди тази *** ... телефонни измамници, крадци ... да няма никаква радиация в монтанско, че все *** ражда ?

8

Анонимен

преди 7 години

"По време на разследването било установено, че крадецът отмъкнал мобилен телефон от дамска чанта около 4 часа през нощта от плажа пред хотел "Феникс".Кой нормален човек ходи на плаж в 4 сутринта??????

7

10

преди 7 години

Сърбите са уникални селяци, а и са доста прости. Дори сравнени с нас са ниско културни и долнопробни. Само албанци, турци и макета могат да се мерят със сърбите по тъпотия.

6

Анонимен

преди 7 години

Преди време в чужбина говорих с една сръбкиня. Каза ми, че била на море в България и докато била в морето на плажа й откраднали чехлите. Хилеше ми се в лицето докато ми го казваше и ми се подиграваше защото съм българин. В нейните очи ние сме много изостанал народ щом и чехлите се крадат по плажа.

5

Шаран БГ

преди 7 години

Не псувайте Полицията- тя спазва закона! Пускат ги тези,които имат право да сторят това! Такова право имат "независимите" от Съдебната система. Те си ядат майната ,барабар с Прокуратурата. Такива са ни законотворците - такива им са и законите !!!

4

Анонимен

преди 7 години

Що не им пускате снимките,бре ? Наскоро от плажа,само,че в Бургас, ми отмъкнаха : телефон, 200лв,че и един ,,бюлюк" документи,ако го разпозная, бих го посрещнал мнооого цивилизовано на входа на РПУто,защото не се съмнявам, че скоро, ще бъде пуснат от нашите супертолерантни полисмени.

3

Анонимен

преди 7 години

Добра работа е свършил за това време.

2

Алов

преди 7 години

Пуснаха ли го под домашен арест вече. Човек на Тивкун Великий сигурно е и му се отчкита.

1

Анонимен

преди 7 години

Kokockap