38

asd

преди 7 години

sled izbivaneto na evreite prez 1WW,sega idva red na grajdanite ot drug proizhod li ?Pak li se gotvqt za voyna,sled kato podgotvqt naroda psihicheski s pozitivniq film za *** ?Koga usa i es shte prestanat s tezi voyni v aziq,afrika,ujna amerika izbiyte se po-mejdu si shtom ne mojete da razdelite bogatstvata si

37

правилно

преди 7 години

отначало армия качествена , след това запасяване с вода и храна и накрая един ... фюрер и всичко ще застане на местото си . Проблемите : с мигранти , мюсюлмани ще бъдат решени

36

Факт

преди 7 години

Въвеждането на задължителна военна служба в Германия и евентуално в България, няма да реши проблемите, а ще влоши демографската ситуация, ако армията не се използва правилно. Качественият етнос ще е в казармите, а местните и идващи през границите *** ще се размножават.

35

Паника

преди 7 години

Нищо няма да се случи. Човека отговарящ за немските въпроси по отбраната (еквивалент на комисията по отбрана тук) казва, че това е мярка, която не се предвижда на този етап, а само при кризисна ситуация. Избиите си от главите, че при това високотехнологично общество, бомби и пр. наборници могат да ви решат отбраната, колкото и българската армия е успяла да спре англосаксонските бомбандировки по време на ВСВ... колкото и сърбите спряха американците. За жалост.

34

Шаран БГ

преди 7 години

Правилно! Едни САЩ никой не ги плаши с нищо, но имат стотици милиарди военен бюджет и около 800 военни бази по целия свят !!Германия трябва да има войска ! Представете си, че там на Балканите някой не е съгласен с ценностите на Европа!! Кой ще ги бомбардира ? Немската авиация естествено!! Кой бомбардира Сърбия? Кой анексира и създаде Косово ? Това не е важно..... КОЙ И ЗАЩО АНЕКСИРА КРИМ ? Това е въпросът !!!

33

Берлин

преди 7 години

Според таен документ... хаха. А според един друг таен документ Лавров *** ниското момче с изкуствена паламарка, щото естествената не работи. :)))

32

Анонимен

преди 7 години

42, vaprosat e dali tova sreshtu tebe e dete ili zombi

31

Анонимен

преди 7 години

Само спешно настаняване на Меркел в затвора ще спаси Германия.

30

Анонимен

преди 7 години

Що за таен документ, след като го обсъждат дори в този клюкарник? Или просто отново повод да се напомни за Русия и "анексията" на Крим? Като по часовник в главите на полуинтелигентните демократи, продължава да се набива идеята за злата Русия. Безпомощните към собствените си проблеми демогейове, отклоняват вниманието към Русия. ЕС е развъдник на зло и разруха...

29

Анонимен

преди 7 години

До БотевскиТи руската военна техника ли наричаш напреднала? От цялата им военна техника имат всичко на всичко 2-3 вида самолети дето и те само конструктивно са добри, иначе авиониката им е под всяква критика. Най-новите им самолети са изкопирани като дизайн от САЩ. И то от вече остарели американски самолети.А да не говорим, че до момента броят на цивилно загиналите от ударите на Русия в Сирия, започва да се доближава до жертвите на ИДИЛ. Всички агенции го казват... освен руските.

28

Анонимен

преди 7 години

Ами да... Едно време Русия искаше да подели Полша с германците, а сега еднолично си поделя Украйна... ама с никой. Просто си взима половината от Украйна. И това не е за пръв път. В миналото така си взима и Карелия, под смешния предлог, че Финландската граница била много близо до техния голям град Санкт Петербург. Все едно Турция сега да ни каже, че нашата граница е много близо до Одрин и ние да си преместим границата. Нечувана наглост!

27

Анонимен

преди 7 години

Роботите ще спасяват от деца- камикадзе.Никой човек не стреля срещу децаРоботът ще обезврежда джихадския пояс

26

Анонимен

преди 7 години

И от колко години бе, ,,Ботевски''?Без наборна служба, армия няма... Без кашици победа няма.... За малки страни, като нашата наборна армия е задължително, особено трудовите войски. Всеки без средно образование-3 години трудовак! Без средно 2 години кашимерия! Останалите по една година...

25

Ботевски

преди 7 години

Ква казарма кви пет лева ве... Вече войните се водят на компютърна основа... Я виж братушките... От колко години насам в Сирия със малко на брой войници + голяма електронна техника + неколко корабчета и самолети изтърбушиха сите ***...нема нужда от много войници в казармата... Има нужда само от много напреднала военна техника...

24

ОТАН

преди 7 години

Кьорфишек.

23

остин скалата

преди 7 години

Тоест,бежанците ще бъдат превърнати във войници,те за това са само мъже,и ще бъдат пратени срещу Русия.Новата еврпейска армия,наемници.Като в САЩ черни и мексиканци,това е армията на САЩ.И в Русия е същото,руснаците карат самолетите,а войничета от близкия изток са на фронта.Ние коментираме.

22

До тук с новината

преди 7 години

The parliamentary representative in charge of the German military, Hans-Peter Bartels, said the unfolding debate was, however, merely hypothetical in nature and not part of an actual agenda."Conscription would only be considered if there was a grave, long-lasting situation of danger, such as was the case with the Cold War," he told the daily regional newspaper "Neue Osnabrücker Zeitung." - цитат от DW. Един вид - "новината" не е на дневен ред а си е чиста партенка.

21

Кошмар

преди 7 години

Наборната армия не може да предотврати атентатите, нито пък да спре ислямистите дето вече сте ги пуснали. Същото важи и за България. Дори и не особено големия брой воиски, които Европа има са предостатъчни да спрат "бежанския" поток, просто трябва да се спре с политиката на неолиберализъм и каналите за трафик на бежанци. Какъв враг ви е Русия? баба Меркел напълни Германия с а м у д ж и и сега се чуди как да замаже положението. Представете си Плевнелиев да ви каже "трябва ни наборна армия"...

20

Хм

преди 7 години

В статията на английски се казва, че немците обмислят да върнат военната служба в случай на нападение над границите на НАТО, или при извънредни обстоятелства. Тоест не още. И все пак, не ви ли се струва малко криминално партията под чието крило Германия се напълни с милиони ислямисти да призовава за такъв акт? И на мен да. Трябва да се дистанцираме от полуделите немци. За какъв *** и е на Европа конфлит с Русия, че германците да се подготвят за война с Русия? Това е абсурдно.

19

Шоп

преди 7 години

Много е просто - унищожете Фашиска ***, докато все още няма нужда от задължителна служба.