34

Анонимен

преди 7 години

До Басмачовнахлупвай су ушaнката и чемодан, вакзал, масква

33

Анонимен

преди 7 години

До тука има, тука немаТия само сменят униформите и се бият според заплащането! Преди обяд с ИДИЛ, след обяд против ИДИЛ!важното е руснаците да плащат в твърда валута.

32

Цецо

преди 7 години

Бах мааму! Тая статия не може да е написана по-неграмотно и несвързано! Прочетох я и втори път, викам да не съм пропуснал нещо... *** не съм...

31

Стоян

преди 7 години

Това са невероятни глупости. Не си заслужава да се коментира.

30

Ераст Петрович

преди 7 години

"Когато Щатите и Европа грабиха Русия както си искаха и крояха планове как да разделят територията й помежду си,"Дорогой мой друг, Тези фантасмагории ги запази за малките деца. Трагичната истина е, че Русия си я поделиха разни Прохоровци, Алкперовци, Дерипаски, Ротенберги и пр. олигархическа ***, която сега крепи властта на Путин. Прекалено лесно е всички провали да се обясняват с външния враг. Равносметката я направи Черномирдин: Хотели сделать как лучше, а получилось как всегда.

29

Анонимен

преди 7 години

има 4 вида хора които влизат в армията1 семейна традиция2 патриоти3 хора които не могат да си намерят друга радота4 и тези които търсят законен хачин да убиват хора обикновени психопатитака че 34 не ми хвали хамерканците

28

ген. Во Нгуен Зиап

преди 7 години

Какво рискуват Сащ в Сирия? Да ги подуят от бой, както във Виетнам! Виетнамците биха американците във Виетнам! А преди това, в Диен Биен Фу, за загрявка, биха и франсетата - "Grande Nation"!

27

Анонимен

преди 7 години

Тия само сменят униформите и се бият според заплащането! Преди обяд с ИДИЛ, след обяд против ИДИЛ!..................................Абе, важното е да се поддържа огъня в Ирак и Сирия в полза на Израел, СА, Кувейт... американските съюзници.

26

тука има, тука нема

преди 7 години

Тия само сменят униформите и се бият според заплащането! Преди обяд с ИДИЛ, след обяд против ИДИЛ!

25

Анонимен

преди 7 години

Тея са шпиони на цру, които обслужват ид.

24

балама

преди 7 години

Абе, интересно - Садам имаше едномилионна армия с все авиация, ракети, танкове... и го смазаха за месец, има няма.Сега тези 15-30хил. непобедими!?!Що тъй!?!

23

Анонимен

преди 7 години

А руснаците къде са? 30 % от доброволците са американци, следвани от британци. Да бомбардираш от високо е лесно. Всеки ден четем как руските талиги ударили 8988900 цели.Резултат никакъв ! Добре че са кюрдите, подкрепяни от американската авиация. Армията на Асад никога няма да победи, докато ползва руските недоразумения на военната техника.Сега и Индия пищи от руските ***, представяне за авиация.

22

Анонимен

преди 7 години

Историята се повтаря. Янките бързат да се включат за да се наредят сред победителите. Те и през Първата и дори през Втората световна чакаха,чакаха и се включиха по-активно към края,когато всичко беше предрешено.

21

Басмачов

преди 7 години

В най-скоро време на всички дървени философи тук , родени след 1990 година и отровени от антируската пропаганда която се вихри вече няколко десетилетия в страната ни,пожелавам не само на думи но и на дело да покажат своята съпричастносткъм западните ценности / секс, наркотици и рокендрол/ и след предстоящотоза тях въвеждане на задължителната военна служба у нас, да заминат часпо скоро с натовските си приятели с еднопосочни билети към . . . мъртвите сибирски полета на Матушка Русь !

20

istinata

преди 7 години

da takiva robi sa che sa dva puti po golemi ot filosofi kato teb i ako sa dostatuchno zlobni mogat da te napraviat momi4e

19

Анонимен

преди 7 години

защо ползвате думи като ФРУСТРАЦИЯ, защо не раздразнение? Българският речник е с около 100 000 думи по-богат от тези чуждици ! ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ЗАЛИЧАВАТЕ ЕЗИКА НИ? НА МОДЕРНИ ЛИ СЕ ПРАВИТЕ, ***? Де малко се стегнете!

18

Ераст Петрович

преди 7 години

"Само Бог и Русия могат да избавят света от това американско демонократично зло!"Каква ти Америка? При Путин Русия се озъби на целия свят и постепенно става за смях. Жалко за свестните руснаци, които започват да се чувстват като чужденци в родината си. И то не за пръв път. От близо 200 години насам, още от времето на Херцен и Чаадаев все е така.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "русия няма бъдеще"......................Ти наистина ли си вярваш ?

16

Анонимен

преди 7 години

Защо? Много просто. Получават пари, правят военна кариера, убиват мъже безнаказано, насилват жени безнаказано. Много луди хора като тези от ислямска държава.

15

ееее

преди 7 години

големи простотии!