28

Lan

преди 7 години

И моля да се отбележи, че аз добре съзнавам, че кучетата, както и децата, нямат никаква вина за осрания пейзаж. Една част от СОБСТВЕНИЦИТЕ на кучета са проблема както за мините, така и до голяма степен за бездомните животинки, жестокостта у някои от кучетата също!

27

Lan

преди 7 години

А на средностатистически собственик на куче, тази процедура му е по два пъти на ДЕН! Тоест това са хиляди *** в градинките, докато моите две деца за 9 години са "произвели" общо 7 такива, от които 6 аз съм съумяла да събера. Така че, хайде да не си говорим за "свян" и да сравняваме куче с дете, че е грозно!

26

Lan

преди 7 години

:) Леле :), и какво рече - да оставиш детето да се напишка/наака само защото имаш "свян". Или може би българските градинки и дори големи паркове си имат тоалетни? Че и "майка" се е изказала...явно колко си разхожда детето или пък е още с памперси и разбира се, лесно се сипят тояги на чужда гръб. И все пак тази "картинка" се случва изключително рядко в сравнение с "кучешката". На мен лично ми се е случвало само няколко пъти.

25

нн

преди 7 години

Знайно е, че кучето се привързва към стопанина, а котката към къщата. Кучето пази стопанина си, в случая до смърт. Когато изгори къщата и стопанина тръгва с каруцата на друго място, кучето тръгва след каруцата, а котката остава.

24

Анонимен

преди 7 години

до 2524 ти говори за това че човека винаги може да предаде приятел до като кучето няма да го направи никога , а това за пожарникарските кучета може би си прав,явно това куче е било обучавана но го е направило с риск за живота си както се е и случило .А човека не би го направил а е и готов на предателство както историята го е доказала

23

рускиня

преди 7 години

до 18 . А опитай да пуснеш помиярчето в парка в Германия.

22

Анонимен

преди 7 години

подобен случай видях с очите си преди повече от 15 г , куче немска овчарка влезе в горяща сграда и извлече дете на няколко годинки , и забележете , кучето беше на случайно преминаващ човек , детето беше спасено но за съжаление разбрах че кучето по късно е починало от изгаряния и от вдишването на газове и токсини от пожара , кучетата са даже по умни и от човека , а за вярност и преданост няма да коментирам

21

Анонимен

преди 7 години

ВИЖДАЛ СЪМ НА КЛИП КАК КОТКА СПАСЯВА ДЕТЕ! ВИЖДАЛ СЪМ КАК КУЧЕ СПАСЯВА ДЕТЕ!НО ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА ВСЯКА ПОРОДА КУЧЕ! ИМА МНОГО УМНИ ПОРОДИ КУЧЕТА!!1НО ИМА И МНОГО ЗЛИ И ГЛУПАВИ ПОРОДИ КУЧЕТА!!!! МИСЛЯ, ЧЕ ПИТБУЛИТЕ НЕ СА ОСОБЕНО УМНИ И НЕ СА САМО ТЕ!

20

Майка

преди 7 години

Нямам куче,но бих искала!Кучето възпитано добре,е най добронамереното същество,дори измеждо двукраките.Неприятно е когато има животинка разхождаща и изхождаща се не където трябва,но това не пак тяхна вина.Стопанинът е длъжен,да осигурява чистота след кучето си!И да,още по неприятно е да видиш майка надупила детето да си свърши работа на обществено място.Аз майка,но това адски ме отвръщава.Кучето е добър приятел,и много доказателства има за това!По добър от доста хора,по между другото!

19

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА УМНИТЕ КУЧЕТА!!!!ТОВА КУЧЕ ОТ СНИМКАТА Е ОТ УМНИТЕ ПОРОДИ!!!!НО НЕ ВСИЧКИ КУЧЕТА СА ОТ УМНИТЕ ПОРОДИ!!!!!!

18

Boris

преди 7 години

Браво на кучето, спасило е детето с цената на животът си. Кучетата са всеотдайни към стопаните си.А за тези дето коментират разхождането и изхождането на кучетата по разни градинки.. ами какво да кажем за майките, които си изхождат децата пак в същите градинки без никакъв свян

17

до 15

преди 7 години

В кой запад? На запад кучетата си тичат без намордници където си искат. Не знам ти за коя страна говориш. В арабските страни да, но на запад... Нещо се бъркаш.

16

без до 8

преди 7 години

Аз си нося пликчета и си чистя след кучето. Не му давам да ходи по детски площадки. И аз се дразня, когато някой не почиства след себе си. Не го водя с намордник, защото не хапе. Не можеш да държиш пълно с енергия животно вързано. Ако е опасно се приспива. Ако не е живее на свобода. Някои хората убиват, но това не е причина да накараме всички хора да ходят на каишка и с белезници. Да не говорим, че много хора също ходят до тоалетна навън.

15

Анонимен

преди 7 години

стига сте плюли, че е грозно.животинчето е спасило детето от любов, дори майката не се е престрашила да влезе вътре. животните могат да изпитват чиста любов, често по силна от тази на хората.

14

до 11 рускиня

преди 7 години

Аз също плащам данъци, но в квартала няма изградени детски площадки. Трябва ли по тази причина да го пусна да тича по магистрала , следвайки вашата логика. Има определени места, за кучета и няма място ваше куче там където играят деца. Възхищавате се на запада, а там за ваше поведение ще ви приберат кучето.

13

нико

преди 7 години

ТАКИВА ЧУДЕСА СТВЪТ САМО В АМЕРИКА НЕ ЧЕ КУЧЕТАТА ИМ СА ПО УМНИ ОТ ДРУГИТЕ А СТОПАНИТЕ ИМ СА ПО *** ОТ КУЧЕТАТА ИМ

12

До сдуханите

преди 7 години

Абе може ли да има такиша сдухани същеста,всяка новина омазвате с коментари за политика,ходете на лекар или психолог,вечер исигорно и секс неможете да правите без да говорите потази тема сдухани компелсари сте.

11

ганьо

преди 7 години

а, бе в случая евала на кучето

10

Анонимен

преди 7 години

Аз имам куче, но никога не съм го оставяла насаме с бебето си. Познайте защо!

9

Az

преди 7 години

ГЕРБ и Бойко убиха това куче! Мутрите запалиха къщата, за да построят мол!