34

Aleksandar

преди 7 години

Тоя изверг ще бъде изнасилван многократно в панделата, не трябва да умира а да бъде **** и измъчван.... пожелавам му много *** :D

33

Анонимен

преди 7 години

Алкохола много животи е затрил.

32

БХК

преди 7 години

Стефан - човек на месеца!

31

Шаран БГ

преди 7 години

Този народ тотално изперка! И всичко от любов. Едни се душат, други се колят, трети като терористи - камикадзе по пътищата . Почвам да се питам - останаха ли нормални хора на тази територия?

30

Анонимен

преди 7 години

А защо трябва да се стига до убийство. Без значение каква физическа сила притежаваш. Просто си събираш багажа и чао. Техника, мебели - всичко в днешно време е еднодневка и се купува на ниска цена. Единственият проблем е, ако са сключили брак. Тогава ще се бръкнат за адвокат. И всеки - по живо, по здраво. Но за тази Галя не ме е жал. Да тормозят детето, а ти да стоиш при насилника, не го разбирам. Каква е тази майка, няма ли майчин инстинкт. Моето дете само да се спъне и падне, сърцето ми спира.

29

Анонимен

преди 7 години

Сега разбирате ли какво изпитват жените към мъжете? Защо биват изоставяни и желаят развод? . Защо, този мъж не го харесва и е антипатичен, дори. Но, 90% от Жените нямат, тази физическа сила като мъж да бъде съсечен и разчленен.Биха извършили, това ако имаха възможност. Лошия край е за предпичитане от Безкрайния АД на терора. Омраза! Чия е равносметката?! Какво трябва да причиниш на една човешка душа за да стигне до такава крайност. За да намери покой неспокойната му душа. "И да се свършва".

28

Анонимен

преди 7 години

Този е изпитвал голяма непрязън, яд към жена си. Толкова не е могъл да я търпи, че е намерил решение в това си деяние.Много е страшно да те намразят. Това е следствие от предишни скандали, болки.. И пр. Един човек когато бива малтретиран лъган наранен. Отключва в един момент дълбока ярост, гняв болка.

27

Анонимен

преди 7 години

Според написанато полицията е виновна, защото този е бил за лудницата отдавна.

26

Ган

преди 7 години

Мен дядо ми ме учеше ,,Когато искаш да си вземаш своя лична жена, палиш резачката и я плашиш. Водиш я на разходка с лодка из езерото, изпускаш уж случайно торбата с провизиите в язовира, запалваш палатката и вършиш всякакви простотии. Ако след всичко това не е избягала, ти бягай надалеч от таков темерут. Само с обич не може.Трябва и акъл!

25

до бабата на Lan

преди 7 години

Тази проба само за хората ли важи? Ако трябва да избираш жена пак с напиване ли ще се пробва, или трябва и малко бой, и други екстри? Да проверя дали ще издържи и дали се сърди.

24

Анонимен

преди 7 години

яжте демокрация, важното е вятърът на свободата да вее косите ви и тихо.

23

Lan

преди 7 години

Алкохолът не променя хората - само изкарва на повърхността истинската им същност! Баба ми е научи: "Когато искаш да си избереш мъж - напий го, виж дали това, което се покаже ще ти хареса и тогава го вземай!" Искрено и дълбоко съжалявам дъщерята...животът ѝ е ад.

22

Анонимен

преди 7 години

Съдейки по коментарите и как вината се хвърля на съд и прокуратура следва, че е българин. На българите институциите са виновни за престъпленията. Ако беше турчин или ром виновна щеше да е религията или произхода. Не ги ли знаеш тези работи?

21

Анонимен

преди 7 години

Българин ли е?

20

Анонимен

преди 7 години

Стана ли дума за религията на този ***? Каква сатанинска религия изповядва? Стефан е малко необичайно име за ислямист.

19

Анонимен

преди 7 години

Няма съд в БГ, за това стават такива работи! Нашият съд пази престъпниците! Разбира ае тезо, които си плащат

18

Анонимен

преди 7 години

Добре де, като този човек е направил това, защо не са взети мерки веднага, защо в 21 век се позволява такова варварство в държава в ЕС. И какво значи, лошо пиянство, аз хубаво незнам. Не се взимат мерки и после сме свидетели на това нещо и защо тези жени са позволили това да се случва. Много жалко, дивотия, простотия, не знам какво да кажа. Лошото е, че и много хора търпят това нещо и по никакъв начин не търсят правата си. Търпят ей, така за пред хората, съседката, в името на детето.

17

Анонимен

преди 7 години

Еми така става като не е в затвора този психар. Хем е бил хванат, че измъчва семейството си.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМили жени,ако вие не се защитите няма на кого да разчитате.Отрови ***,после 1 година пробация се преживява.Или кажи че е пукнал от пиене и готовоПо добре ги заливайте със сярна киселина, но може и да ги тровите, с мухоморка става. А може и секира в главата - сами си решавайте, после ще ви дадат само 1 година условна и ще се отървете мили жени, не се оставяйте да ви малтретират.

15

Анонимен

преди 7 години

Мили жени,ако вие не се защитите няма на кого да разчитате.Отрови ***,после 1 година пробация се преживява.Или кажи че е пукнал от пиене и готово