13

тт

преди 7 години

"Причината: медиците не откриват достатъчно здравни доказателства за действието на конопа или на маслото от него върху организма на болния човек." Човече, не знам откъде си взимаш информацията и колко достоверни източници ползваш, като журналист, но си в голяма грешка. Доказано е, че маслото от конопа възпира разпространяването на ракови клетки, при определени типове рак. Доказано е, че ефектите от химиотерапия при ползващите споменатото масло са много по-леки и краткотрайни, почти липсват.Слепи

12

Ани Иванова

преди 7 години

Дами и Господа, измислени журналисти. Искате ли да бъдете осъдени? Ако поне малко разбирахте от професията си щяхте да проверите информацията. Или поне да НЕ си позволявате да пишете лъжи. Благодаря Ви! Кой написа тази статия? Много е лесно, удобно и безотговорно просто ей така: "Екип на Dnes.bg". Ако имахте малко представа какво е ЖУРНАЛИСТИКАТА от същите тези места, на които сте направили безплатна реклама щяхте да разберете, че това е индустриален коноп, посят с лиценз!

11

до ДС

преди 7 години

Прав си. Не одобрявам наркотиците, но в случая си прав. Само пълна легализация ще доведе до постепенното намаляване на употребата.

10

Анонимен

преди 7 години

Жалки сте в тъпите си 'сензации' днес.бг

9

мммда

преди 7 години

Причината: медиците не откриват достатъчно здравни доказателства за действието на конопа или на маслото от него върху организма на болния човек.Но откриват доста доказателства за вредата от тютюна върху здравия човек.Точно затова, конопа е забранен, а тютюна дори се дотира...

8

ДС

преди 7 години

Ако всички видове наркотици станат законни. Контрола да бъде като при алкохола. Ще видим тогава ще има ли пласьори, кокаинови босове........... Всичко е за пари.

7

Анонимен

преди 7 години

преди да открият с какво е полезен, да вземат да открият с какво е вреденпосле да се опитаме да установим ЗАЩО е забранентоку виж спомените ни върнали назад в годините, до едни тъмни американски години на депресия, дето даже алкохола бил забранен. Та някъде там можем и да чуем за реалните причини така да го заклеймят този коноп, или по-известен с мексинаско звучащият му псевдоним Канабис... изобщо оставете буреняка, някой просто иска ченгетата да му прекопаят двора, за да може да сади картофи

6

L.

преди 7 години

Ами да бяхте забранили със закон доматите и краставиците - щяха да ги сеят най-охотно.

5

Анонимен

преди 7 години

Това е май коноп за индустриални и фуражни цели, за което се иска и съответно разрешително. Друго обяснение няма. Човекът си снима двора, дори трактора.

4

Анонимен

преди 7 години

Аз моя го прибрах преди седмица и мога да кажа ,че е доста добро качество ама таз година няма да продавам щот е малко иначе успех на всички които отглеждат тази билка дарена ни от бога

3

Анонимен

преди 7 години

Нещо мътно има тук. Кой е този с всичкия си, дето ще се похвали така във фейсбук с аграрните си подвизи, че и с подробни снимки?

2

Striker

преди 7 години

Това, че е забранен от шепа ***, не означава, че хората ще спрат да го отглеждат - напротив. Ще бъде така до легализирането.

1

Василев

преди 7 години

"Граждани", затова пък можете да садите магнолии!Агент Агронома, Паркове и озеленяване!!!