4

Обективен

преди 7 години

Фармацевтичното лоби никога няма да позволи истината за ваксините да се разкрие. Реалността е, че всички родители на деца с аутизъм твърдят, че след ваксинация детето им коренно е променили поведението си и е станало аутист. Имаше и един лекар, който го твърдеше, но набързо му отнеха правата, за да угодят на производителите на ваксини.Според мен ваксините отключват аутизма, който може би ги има генно заложен, а може би аутизма е следствие изцяло на недоглеждания, примерно рентген при бременни.

3

Анонимен

преди 7 години

2 - Напълно логично е да е генетично. Аутизмът променя цялата нервна система, а това може да се случи само в утробата на майката.Мисли малко преди да пишеш ;)

2

Не-доктор,Не-генетик

преди 7 години

Ще навлезнат дълбоко в на майка си гъ--за. Всичко което не разбират докторите е генетично. Изобщо така се е сбъгясал този геном в последните години, че направо как сме живи още. Затова не може медицината да излекува нито една хронична болест.

1

Баща на аутист

преди 7 години

Повечето "аутисти" диагностицирани днес не са никакви аутисти, по-голямата част са нормални деца с побъркани родители хипохондрици, друга част са всякаква сбирщина със най-различни психични увреждания и много малък процент са аутисти в смисъла който са влагали преди 30 години. Така че тия генетични изследвания едва ли ще установят нещо.