20

ХАМЕРИКА

преди 7 години

До фактНА КОЛЕНЕ!!!

19

Американ

преди 7 години

До Анонимен 22:Много скоро и ще видиш, до 1 година или там някъде.

18

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО ВИДЯ ГЪРКИНЯ ДА СЕ ЖЕНИ ЗА БГ ПЕНСИОНЕР И ДА ОБСЛУЖВА БОЛНИ БЪЛГАРИ И ИНВАЛИДИ- ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРА ЧЕ СА ЗЛЕ, ЗАСЕГА НИЕ СЕ ИЗСИПВАМЕ ТАМ И НЕ СИ МИСЛИМ ДА СЕ ВРЪЩАМЕ.

17

zzz

преди 7 години

400 евро, ама за половин работен ден... *** чете скалъпена статия без да влага мисъл и бърза да се радва как съседите гърци едва ли не били по-зле от нас...

16

Буум

преди 7 години

Добре дошли в светът на капитализма,експлоатацията и вечно алчни чорбаджии.По-хубаво няма да стане приятели,гответе се за мнооого по-лошо.Ресурсите свършват с бързи темпове,богатите стават още по-богати,бедните още по-бедни и задлъжняли,а това ще доведе до нов колапс на системата рано или късно,а тогава жална му майка на този който няма собствен имот,дори и в най-смотаното село в България.Храната идва от земята,не забравяйте това никога!

15

Анонимен

преди 7 години

Цестита ви българцка мизерия братя гърци! Охи, охи, еваля!

14

кака Стана

преди 7 години

Много шефове на предприятия в България започнаха да се усещат,че техния номер няма да стане,да се дава минималната работна заплата.Започнаха леко да я покачват.Казваха,че 400 лева,това е по закон-разбира се гласуван от нашите партийни лидери-милионери бизнесмени.Критиката на ЕС за ниските доходи в България,също дава резултат.Колко алчен шев трябва да си,за да не помислиш за последствията,че един ден предприятие за милиони,ще остане без работници.Евтината работна ръка в България намаля заминаха

13

Анонимен

преди 7 години

До фактИмам поне 20 роднини и познати, които изкарват прехраната си в Гърция! Никой от тях няма намерение да се връща в България, нито пък "бедни" гърци са се засилили в България да работят нискоквалифицирана работа за .... 500 евро на месец! Когато това стане, тогава коментирай колко "зле" са гърците и ние в България колко сме "добре"!?

12

Аго Даим

преди 7 години

Едно време прадядо ми, като се връщал със стадото от беломорието е довеждал по 20 гърци да му копаят картофите за храна. Спели са в плевнята.

11

Анонимен

преди 7 години

Минималната им пенсия е 400 евро. Влезте в Lidl.gr и ще видите ,че цените са както в България. В курортите им както и в Бг цените са много надути. Така ,че рано е да говорим за стигане на гърците. Все пак 2 000 000 пенсионери кретат с по 80-150 евро на месец у нас.

10

еделвайс

преди 7 години

Така ли?! Аз пък не вярвам! Българките, слугуващи там не се връщат, българите също. Гъркини и гърци не търсят спасение у нас, така че "фактите" едва ли са факти.

9

Анонимен

преди 7 години

Путин нали им бе дал тонове рубли поне руското *** така разправяше

8

Анонимен

преди 7 години

на времето дядо казваше че гърците хляб са просели по границата после дошли чарвените и гладните руснаци и обедняваме

7

онбашията

преди 7 години

ко стана бе, нали били горди и протестирали и синдикати имали? ето какво кухи *** гъркофили, един горд човек не търси помощи и заеми, дори когато има затруднения, защото вземеш ли заем ставаш роб.

6

факт

преди 7 години

Средната заплата в Гърция стана, колкото средната заплата у нас, е, поне в София. Допреди няколко години никой не би повярвал, че това ще се случи, но вече е факт. Митът за богата Гърция рухна окончателно и като се има предвид огромните им задължения, няма да се измъкнат от мизерията поне още 20 години.

5

Анонимен

преди 7 години

Гърците не са бедни или гладуващи, но в сравнение с преди, са по-бедни и май няма оправия

4

dominici

преди 7 години

До .Имаш преки наблюдения над заплатите на болногледачките (имаш приятели или роднини, които работят такова) или си чувал някакви слухове?

3

o.o

преди 7 години

"Друг фактор в проучването показа, че служителите на по-млада възраст получават само част от заплатите, печелени от по-възрастните си колеги, което ги прави по-привлекателни за работодателите."Някой ще ми го преведе ли този откъс... или аз съм ***, или автора е ***!?!?

2

.

преди 7 години

Болногледачка , най-често българка взвма 700-800 евро , на юг се плаща повече , а не по-малко , там са островите , а те са богат , не разбирам защо ни облъчват , че гърците са бедни и гладуващи ?

1

Жоре Трабанто

преди 7 години

400 евра в Гърция са горе-долу колкото 200 лева в БГ- по магазините е страшна скъпотия и цените са много отгоре в сравнение с България.