14

...

преди 7 години

Да кажа само, че това не е единственото проектче на кмета. Сега е решил между някои от блоковете в близост до Крилцата да строи нови блокове. Помислете си как няма да можем дори да имаме улици, по които да вървим в Оборище! За пет години квартала стана ужасен. Пълен *** и продажник!

13

ля ля

преди 7 години

недейте обяснява какви са протестиращите защото се събираше подписка по случая в квартала а и се съдим с фирмата строител но нищо няма да излезне! идеята е да се обединим и да можем да не позволяваме такива недоразумения да се случват в нашия квартал както и навсякъде другаде из града ни любим! за новодошлите - да си строят тяхното село и да се махат с 300 защото нашия град заприлича на тяхната простащина-свинщина!

12

оборище

преди 7 години

Кмета на район го избраха есента той е от партията на Кунева-Пръмова, предисхната кметица от герб не пусна строежа.Ама тоя комунист е взел парата, даже накара Артекс ужким безплатно една пързалка да сложат в църквата зада замаже очите на хората.....отврат комунистическа крадлива , а сега как защитава стройтелите

11

СОВА

преди 7 години

1. Авторът да си оправи заглавието.2. Това се намира на улица "Буная" и "Русалка" и беше трафопост-ресторантче "под концесия" и никога не е било детска площадка. Само в радиус от 250 м. от мястото, могат да се посетят поне 4 детски площадки.3. Артекс като по-богата фирма придобиха обекта и са си изкарали разрешителните.4. Повече от протестиращите са новодомци, които вече нямат къде да паркират и проблем наистина става, че все по малко пространство остава между блоковете....

10

Анонимен

преди 7 години

В нашия квартал един тарикат застрои детска площадка с двуетажна луксозна постройка. Целия квартал прокле сградата. Сега вече четвърта година стои празна и никой там не стъпва. Продава се, но никой не купува проклетото нещо.

9

Анонимен

преди 7 години

Между другото - протестите в оборище, както и тези в Младост са инициирани от партията "Нормална държава" на Георги Кадиев и общинският съветник Воислав Тодоров.

8

СЪСЕД

преди 7 години

Мястото е апетитно, защото е на тиха, зелена уличка в центъра...... за съжаление скоро, нито ще е тиха, нито зелена..... Паркирането в района е кошмар! Тъй като наказателните паркинги са близо, по тази улица непрекъснато кръжат "паяци" и дебнат всеки паркирал върху тротор, близо до кръстовище, или "зелени площи"! А и при социализЪма другарите са харесвали района! Има няколко безумни "панелки", които даже са построени върху улиците! но, заразлика от сега са направили и паркинги и детски площадки!

7

Анонимен

преди 7 години

Само хиляди за един строеж, хахахаххаха, да беше казал десетки дори стотици хиляди

6

Софиянец

преди 7 години

На въпросното място има трафопост, в който се помещаваше култовото квартално ресторантче "Крилцата" около него имаше прилично поддържана тревна площ, която дава "въздух" между кооперациите. За съжаление остават все по малко зелени площи, а ако има такива се използват за паркиране на новодомците в новите кооперации за които не са предвидени достатъчно гаражи.... Квартала стана пренаселен и шумен :(

5

Анонимен

преди 7 години

В цяла София е този кошмар. В Надежда 4 на ъгъла между улиците Патриарх Дамян, ул. Хр. Силянов и ул.Търговска също ври и кипи строеж. Най-нагло лъжат, че мястото било реституция, а всички знаят колко къщички имаше там. Поредната далавера на общината. До кога ще е това безумие в столицата. Никой не мисли за разширяване на уличките които са от времето когато е имало къщи.

4

Ana

преди 7 години

Златко Желев, моля прочетете си заглавието и след това информацията в текста ?!? Хайде пак. Така - за 90% от хората, които четат само заглавието новината ще бъди, че жителите на кв. Оборище на искат изграждане на детска площадка.

3

ля ля

преди 7 години

какви хиляди ще останат без работа бре ей!!! как се извъртат нещата само ей! събарят крилата и ще построят блок който ще е по висок от другите - фирмата е Артекс и са много силни! много ясно че ще са им изрядни документите като има рушвети по 50 000лева! работата е там че сега няма къде да се спира а после ще стане ад! безхаберието на строителите с камионите унищожават зелените площи докато строят също е на ниво! и каква детска пло0щадка - то няма място да се огледаш там....!!!

2

Кольо

преди 7 години

Този *** трябва да го съдят за това, че е принудил служителите си да дойдат в извънработно време да защитават личните му интереси.Но кметовете на ГЕРБ правят чудесна услуга за репутацията :)

1

ture

преди 7 години

Чак пък хиляди без работа за едно блокче 20- 30 човека.