97

Анонимен

преди 7 години

До 52Юсеин Болт е жива легенда , а Ивет Лалова жив зян !Щом ви харесват спортисти с посредствени резултати си я поканете в Шишенци(предполагам родното ви село)и и дайте 10000 да ви се усмихва , аз предпочитам да гледам Болт,защото се раздаваи го прави всеки път !

96

25 aut

преди 7 години

Bravo na bg miniori!:-)Dosta metal sa izrovili i prodali ot bg podzemni mini!:-)

95

Анонимен

преди 7 години

Много Mи е противно някой да ми каже браво.Какво браво,защо браво.Толкова е плоско.Както казваше моят дядо,браво се казва на мъжко магаре.

94

Това е положението

преди 7 години

Който бленува за старата слава от 1980 да гласува за Радев и БСП. Ще им върже 100%.

93

Ел

преди 7 години

Браво а! ами ако олимпиадата беше за жените за силикон за мъжете за пиене и пушене щяхме да сме първи. Ясно,че с руските барелини не може да се мериме, ама имаме боркиня с медал-супер.

92

Реалността

преди 7 години

Първите две места са били предварително заети, само третото е оставено за който си го спечели! Но рушкофилчетата трябва да са доволни! Техния отбор получи златото.

91

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЦвети я бутнаха от балкона защото е много красива и много талантлива и всички завиждат на красиват Цвети!

90

Анонимен

преди 7 години

Хм, трето място, голямо отличие няма що, бронзово злато да се радват комплексарите.

89

Анонимен

преди 7 години

До ЕмилБраво за какво, че докараха Цвети да скочи от 9 етаж ли?!!!!Изобщо не трябваше да ги пускат!!!

88

Анонимен

преди 7 години

Някой забеляза ли, че само жени се отличиха с медалите? Мъжете направо в шеста глуха.

87

Родолюбец

преди 7 години

Докъде докараха народа престъпниците и българоубийците от ГРОБ /Гамени и Разбойници за Ограбване на България/, на Олимпиадата в Москва през 1980 г. печелим 41 медала, а сега се радваме на някакъв си бронз, сякаш сме станали световни шампиони по футбол. Да се смее ли човек или по-скоро да заплаче?!?!?!

86

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичета! Заслужен завършек на спортната им кариера. Поздравление!

85

Анонимен

преди 7 години

Рускините просто ги отвяха нашите "златни" бронзови. Бронз с цвят на злато - жалка работа, само харчат пари.

84

8

преди 7 години

ВЪЗМУТИТЕЛНО!РУСКИНИТЕ ИЗПУСНАХА УРЕД,А СА ПЪРВИ.НАШИТЕ МОМИЧЕТА ИГРАХА БЕЗ ГРЕШКА,А ТРЕТИ.СЪДИЙКИТЕ ВИНАГИ ТОЛЕРИРАТ РУСКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ.

83

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичетата.Като цяло обаче, тотално разочарование е тази олимпиада.Всичко е тотално опорочено, лобистко, политизирано и монетаризирано.Колкото до нашите, всеки които не е в топ 10 в света на спорта си - да си търси спонсор, нито лев от държавата, парите за тия торби, които разходиха само задниците си до Рио на държавни разноски, да се дадат за детски спорт и за математиците/физиците/информатиците ни, които мачкат държави като САЩ, Китай и Русия и носят златни медали от олимпиади.

82

Плефнелиев

преди 7 години

Другари демократи,При социализма може да сме имали повече медали,но те са тоталитарни спечелени в мракобесни времена.А сега при евроатлантизма всеки кьорав медал при управлението на ГЕРПе връж Еверест в спортаи всичко това благодарение на ГЕРБ, еврофондовете, нашите западни приятелии ЕвроАрабоЕвропейския съюз

81

Българин

преди 7 години

Как може да изиграеш безпогрешно трудното съчетание и да си трети? До кога ще търпим това отношение. До кога ще насаждаме у децата , че ако вземат някое медалче е добре. Да сме доволни и на това. Трябва да възпитаваме победители, независимо колко трудно е и колкото възможно е. Целта винаги трябва да бъде само първото място и нищо друго. Това е въпрос на възпитание и поведение, а не на възможности. Всеки войник трябва да тръгва на бой с маршалски жезъл в раницата.

80

Българин

преди 7 години

Страхотни момичета.Поклон пред това, което направиха и за тежкия труд преди това. Те го заслужават. Това, което не мога да приема е пораженския дух на техните ръководители а и на нас като нация. До кога ще търпят безобразията в художествената гимнастика относно "прецакването" на нашите момичета навсякъде и винаги. България създаде този спорт и винаги е била водеща, но това не се харесва на определени среди. Какво направиха за това ръководителите на този спорт за да защитят труда на децата- нищо

79

Браво.

преди 7 години

Браво. но...като бивш спортист, заглавието ....Бронзовият медал за грациите ни е с цвят на злато! ......ме дразни. Никога третото място не е като първото, уви. Можеше да пишат нещо в този дух, но не и така противоречиво и тъпо. Това, не намаля възхищението ни от успеха!

78

Анонимен

преди 7 години

Браво!