23

Реалист

преди 7 години

Изобщо не умаловажавам успеха на Мирела Демирева, но тя е на 27 години. Най-голямото и постижение във високия скок е именно 197см. а Стефка Костадинова скача 201 см, когато е едва на 19 години. На 22 години на световното първенство в Рим 1987г. тя скача 209см. (с 5 години по-млада и с цели 12 см повече).

22

Анонимен

преди 7 години

Не се оплаквай бе, добре че ви баннаха да не се излагате.

21

rusnak

преди 7 години

Тази година гледахме еманацията на американското реалити "Олимпийски игри". Платени са милиарди от телевизиите им за да гледат американците собствения си и единствен отбор! Щафетата на жените им е едно от най-големите престъпления, като най-хубаво доказателство за горе казаното. Да не се повтарям за целият назобен отбор на хамериканците. Разбира се, Русия дори с осакатения си отбор показа класа, но по жалкото е че такива джуджета като вас и други, най-много го отнесоха заради онези престъпници.

20

до ха-ха-ха

преди 7 години

А защо не са те пред нашата след като са скочили и те 197 ? запита ли се, може би , защото допуснаха повече грешки.Ти си поредният *** в нашата държава , който освен да говори глупости по цял ден във форумите друго не прави.Осъзнай се малко !

19

до 16

преди 7 години

Не бе, не е. Само дето страшно много прилича.

18

Анонимен

преди 7 години

До rusnakОлимпийските игри товариш е състезание между спортисти, а не между химици, понял !а иначе предполагам си доволен на дадените Ви зорлем медали в художествената гимнастика

17

Анонимен

преди 7 години

Това май е единствената дисциплина в която допингът не е фактор....и ето виждате резултатите,Стефка олимпийски и световен рекордьор,а Мирела сребърен медалист,а за мен си е златна,защото височината,която скача е същата като обявената за шампионка.....няма ги допингираните маймуни,*** разни....защо бягат,а не могат да скачат?

16

Анонимен

преди 7 години

Браво Мирела, браво Елица,браво Неняна.Пак жените ни отсрамеха.А за коментоторите на БНТ трагични и най-вече този Манченко способин на развали всяка емоция.Трябва да се срамуваш като взимаш заплата и командировачни от българските данъкоплатци.

15

rusnak

преди 7 години

Странно защо Макларън вчера отказа да предостави доказателствата на МОК.. иначе този театър беше за отвличане на вниманието от турбо назобените хамериканци.

14

Анонимен

преди 7 години

До rusnakВие си гледайте там алхимиците :) спорта е за почтени хора, а не за мУшеници като Вас

13

rusnak

преди 7 години

Е не е като в лошите времена и съюзници. Но, продължаваме напред и нагоре!:)))

12

Анализатора

преди 7 години

През последните две години живее в Холандия и тренира под ръководството на местния специалист Рини ван Лееуен.---хм ... това предполагам на малко хора е било известно ... Това хвърля известна сянка върху постижението. Толкова ли няма български треньори и условия в българия?

11

Анонимен

преди 7 години

за 8 Бланка Влашич се нареди 3-та в Рио. За какво нейно оттегляне плямпаш, човече?

10

Анонимен

преди 7 години

Абе това нашето момиче ромка ли е бе? Сериозно питам.

9

Анонимен

преди 7 години

Тоз номер 8-ми *** ли е или да? Влашич снощи се нареди на трето място. Ба.си *** дето пишат тука.

8

Анонимен

преди 7 години

за 8-ми брато Влашич игра на финала..сляп ли си? Все бронза.

7

Анонимен

преди 7 години

до 8Ще ме извиняваш, но Бланка Влашич зае трето място след нашата пак със 197 см, както и 4-тата имаше такъв резултат. Като се има предвид че Влашич е скачала 208 сантиметра и бе на косъм да подобри преди 7 години рекорда на Стефка, а сега на 32 години скача 197 см....говори много за моя коментар под номер 2 в тази статия.

6

Анонимен

преди 7 години

Кремълските тролчета немогат да преглътнат факта, че една българка може да прескача жужето Путин както и колкото си иска, даже и трупешката :)

5

Нестор БГ

преди 7 години

Браво на момичето !!!А пък на тези които се бяха покрили и веднага изпълзяха рано-рано - шефове на федерации, министри ... и други чантаджии .... да се потоплят на нейния наш успех - моля оставете на народа да се порадва на успеха постигнат от Мирела !!!

4

Анонимен

преди 7 години

След оттеглянето на Бланка Влашич, скокът на височина стана пълна пародия.И настоящата Олимпиада го доказва.