122

Екатерина

преди 7 години

Буркините не са средство за интеграция, а точно обратното - позволяват да се заявиш като различен и заставяш другите да се съобразяват с това. Всъщност буркините интегрират нас към арабския свят. Европейската цивилизация е светска. Тя е изумително постижение на човечеството - икономически, научно, технически, обществено, правово и т. н. И всичко това е резултат от ценностна система, коренно различна от мюсюлманската. Щом на арабите им харесва при нас, да се нагодят към нас и да живеят светски.

121

Анонимен

преди 7 години

ZASCHTO V 21 VEK STANA SPOR ZA BYRKINITE PREDI TOVA NIKOI NE GI BRYSNESCHE?NQKOI PLASCHTA ZA TIQ BYRKINI MILQRDI VYRVETE MMMA SI.

120

Анонимен

преди 7 години

Те англичаните са измислили гейщината, та няма нищо за чудене! Как ще си продължат вида ако смятат за срамно междуполовото еротично въздействие? Ей това е въпроса!

119

Анонимен

преди 7 години

Виж ся пич, една красива жена и без дрехи да влиза или излиза от морето, няма нищо неестетично. Дори би било грешно да е с дрехи. Виж, за други трябва да направят носенето на буркини задължително. А за някои от тях и лицеви маски.

118

И двете!

преди 7 години

Отговарям директно на въпроса в заглавието - и двата варианта са обидни и смешни, защото са крайности. Нито изцяло забулените, нито крайно разголените жени са естетична гледка! Тези дето влизат.изцяло "опаковани" в морето не са нищо повече от фанатици с догматично мислене, а в "християнските" страни всяко разголване е приемливо, както и различни морални задръжки отдавна са отпаднали, но това няма нищо общо с християнството. Има един афоризъм: Само редовното посещение на.църква не те прави истински християнин, така както посещението на гаража не те прави кола! Всеки трябва да има собствен

117

Анонимен

преди 7 години

"Покайте се, защото небесното царство наближи.""Аз съм пътят, истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците

116

до един българин

преди 7 години

"Българино" ти или си т.ъ п или си евреин. За истинските българи ще поясня - насочвайки конфликта насам Израел излиза от фокуса. Разбитите страни Сирия, Египет, Ирак и в бъдеще Иран имаха да връщат на евреите. Може да сте умни еврейчетата, но и ние сме. Затова ни мразите. А такива като Софиянски, Божков, Герганчето, Надето, все ще им намерим цаката. Все пак и нашия Господ е евреин. А ние за разлика от вас наистина сме благословени и ще се издигнем отново.

115

спарено

преди 7 години

Да си закрият и лицата.Да е компресът пълен.

114

Един българин

преди 7 години

До: няма лошоЕ, айде сега, какво са ти виновни пак евреите?А Иван Костов и той ли е виновен? Само че той не е евреин, да знаеш!

113

няма лошо

преди 7 години

И нинджите се обличат така когато са на работа. Това са стари японски традиции. Шегата настрана. Евреите ни е.аха мамата след 2000 години усилия най-накрая успяха. После обаче не знам как ще се справят с руснаците, китайците и японците, но сигурно имат план и за там. Единственото готино е, че няма как да се инфилтрират там както тук. Тук то не е Софиянски, то не е Васил Божков и мн.други *** със сменени имена.

112

киноман

преди 7 години

До Анонимен 175 Никой не те кара да ги гледаш Гледай си вашите ***!

111

Анонимен

преди 7 години

Само твърда ръка трябва срещу този бич на днешното човечество -исляма. Никаква толерантност и никакъв опит за разбиране на тези, които не толерират и не желаят да разбират и уважават страните, които ги приютяват. Ако свтовните лидери не унищожат това раково образувание, целият свят ще се задуши бавно от тези бързо множящи се безможъчни съшества, на които единствената цел е да превземат света.

110

Анонимен

преди 7 години

бе ко искат със шинели да влизат да плуват ко ми дреме за изчанчени съзнания,само да не се опитват да го налагат на другите,че тия са много нагли

109

До 173

преди 7 години

В мюсюлманския свят да не би мъжете да не оглеждат силуетите на забулените жени?Нали преди време имаше статия по този въпрос - дори в страните, в които е задължително да се носят никаби, фереджета и бурки, мъжете много точно отгатвали особеностите на фигурата на всяка жена само като наблюдават очертанията на силуета и нейната походка.Това природата го е заложила у мъжа - да наблюдава очертанията на женското тяло, правят го дари и несъзнателно.

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 177"сложете бурка на Емануела и Преслава"---Ама и на Камелчето Ц (го) сложете ...

107

Анонимен

преди 7 години

сложете бурка на Емануела и Преслава

106

Един българин

преди 7 години

Съгласен съм бурките да се разрешат, но... само в Буркина Фасо!

105

Анонимен

преди 7 години

аз предлагам да спрат турските сериали по българските телевизии

104

Анонимен

преди 7 години

Просто трябва да има разпределение. Примерно мюсюлмански плаж където всички са облечени. На нормалните плажове не бива да допускат жени с буркини. Същото като с нудистите. Създава се излишна драма с това.

103

Анонимен

преди 7 години

"Кой е обидното:..."---ТОЙ е обидното, че днесбегето все такива неграмотни журналисти предлага.А, иначе, да погледнеш към задните части на мадама СЪВСЕМ НЕ Е ОБИДНО, ТО СИ Е СЪВСЕМ ЕВРОПЕЙСКО (италиянско, френско, българско) и даже е ЛАСКАТЕЛНО за дамите. Изобщо не говорете за бурките, които дори в собствената им религия ги разглежда САМО КАТО УТРОБИ, да раждат гаджалчета ...