11

дебел депутат

преди 7 години

Я кажете нещо за Роската в Бразилия

10

До 9

преди 7 години

Отговарям ти:До това дередже ни докараха децата и внуците на фаворитите на гадния Тодор Живков, които израснаха с привилегии в годините на гадния социализъм.Когато техните овластени бащи и дядовци разбраха, че онези, които ни харизаха на Сталин, сега са решили да приключат с авантюрата наречена социализъм в Източна Европа, тези управляващи се спазариха - ще отстъпят без бой от идеалите на социализма, но срещу това изискаха никой да не им търси отговорност за разграбването на България!

9

Анонимен

преди 7 години

Е....още 27 год. Демокрация и БГ ще остане в историята.Thank you ...новите господари на БГ

8

www

преди 7 години

Ако някой от дращещите глупости по-долу е правил деца наскоро и знае кога (на каква възраст) се тръгва на училище, както и колко време обикновено трае бременността при хората, ще може лесно да си направи сметката кой точно политик отказва българите от естествените им възпроизводствени навици!Ако наистина първолаците в края на тази година (2016) е с около процент и половина по-малко по сравнение с предходната, то отговорът на моя въпрос е много, много, ама настина много ясен и конкретен!

7

Анонимен

преди 7 години

До 8Прав си...Честито Българи....При гадния Тодор Живков и гадния социализъм гонехме 9 милиона население, откриваха се училища и работни места. Сега при прекрасната демокрация вървим към 5 милиона, закриват се училища, детски градини, безработицата е стряскаща. Не ми трябва такава демокрация. Всички които ни докараха до тук са за затвор!

6

Анонимен

преди 7 години

А честито , българи!

5

Ук

преди 7 години

Скоро няма да има и толкоз

4

Анонимен

преди 7 години

Не може да бъде !. Според стъкмистиката БГ е на 5 място по развитие в Европа.

3

Аритметика

преди 7 години

1. Знае ли се колко българчета ще тръгват в първи клас, но в чужбина, а не в България?2. Какъв е в проценти етническият състав на тези първолаци, които са си в България? Ако знаем това, ще можем да преценим какъв е действителният брой на децата, отиващи да учат и колко са онези, за които хазната е броила суха пара /наши пари/, за да ги оборудва с всичко необходимо за училище, където те ще се вясват, само за да не им спрат помощите, а също и за да вземат полагащата им се безплатна храна.

2

анонимен

преди 7 години

Няма значение колко са първолаците,важното е да се усвоят едни милиони за глупости.

1

найден

преди 7 години

първолаче плаче за колаче