150

муспи

преди 7 години

България си я харесал дяволът яхве, - защо? - материал за голяма статия. Пречат му българите и той ги избива - за три десетилетия е избил половината и на мястото им развъжда диваци! А защо?! - материал за въпросната статия. Трябва да се връщаме в България за да убиваме евреи, че те воюват на избиване а не на спечелване на войната, те така и така държат щялата държава. На война българи - до сега не е имало такава война в която да се избие за 30 години половината население!

149

Анонимен

преди 7 години

В ЕС и НАТО сме няма по хубаво ото това за един *** милиционер

148

Роберт Тодоров

преди 7 години

До АнонименИзглежда в родината на Роберт Мугабе / бивша Родезия/ било станало мн.хубаво! Този президент претендиращ за н-ти мандат е част от посткомунистическата русо-българска пропаганда! А, я попитайте за Ян Смит! Леле мале! Ще те засипят с клевети и мръсотии за "апартейда" от 60-те години!... А сега си дъвчат там обувките останали от миналия век! Да им е сладко!

147

Анонимен

преди 7 години

Имам познат работил година в Зимбабве - доста доволен от престоя си там.Друг мой приятел живеещ от 15 години в ЮАР реши да се върне в България и познайте колко одържа тук - 6 месеца и коментара му беше "Тук хората са страшно намусени, как живеете така?" Трети познат живял няколко години в ЮАР сега прави планове да се върне там....Колко всъщност е мизерна Африка?

146

Ангел

преди 7 години

Тази е на принципа по добре първи в селото ,отколкото последен в града.Там в Зимбабве сигурно е на почит. Виждашли бяла ,образована.Това е рядкост там .Тук е кръгла нула!!!! Да се връща в зимбабве!

145

факт

преди 7 години

МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА.ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ МЕЧТАЯТ ДА РАБОТЯТ МУТРА,МУТРАТА И КМЕТ И ПРЕМИЕР,ЧЕ И ПРЕЗИДЕНТ СТАВА В БЪЛГАРИЯ И ПРОКУРАТУРАТА *** МУ ЛИЖЕ А ТОЯ ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ УЧИ И СЕ ТРУДИ МУ Е РОБ.ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ СИ ИМАТ МУТРА ЗА ПРИМЕР

144

Анонимен

преди 7 години

Като е толкова хубаво в Африка, защо вечно някакви помощи пращаме натамЗащо африканците изпиха Средиземно море, да емигпират в ЕвропаЗанивавате ни с някакви противни предатели. Забравили българскотоПази Боже сляпо да прогледаИ ...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯПредателите - вън.

143

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимавате с тази комплексарка, която не е могла да научи децата си на българскиУтре ще ни пробутват малките тъпчовци като кандидати на България за някой сладък пост я в ЕС, я в ООН, я в Световна банка

142

165

преди 7 години

но видът й беше потресаващо красив! Тогава й завидях и се размечтах за живот в Африка: )

141

Анонимен

преди 7 години

Аз имах една съученичка в 6-ти клас, много красиво и умно момиче и семейството й се премести да живее в Гана, заради баща й (инженер )..Това беше преди "демокрацията ". Живяха 2 год. и се върнаха едно лято за кратка отпуска. Елена (така се казва) разказа пред целия клас -за ужас на учителката! че там животът страшно й харесал и иска да се върне по-скоро. Черпи ни всички с великолепен шоколад -никога няма да забравя аромата на чисто какао който се разнесе из стаята като екзотичен парфюм! Кожата й от снежно бяла беше станала ***, а правата й коса се беше накъдрила и потъмняла, но видът й б

140

Анонимен

преди 7 години

И, не смятам, че има държава в Африка, вкоято днес да се живее по-добре от колкотов Европа!--------------------------------------------У, ти имаш България за европейска държава ли?! хахаха По-зле сме от Анадола! Вижте на картата къде сме, погледнете пак! Една Турция ни дели от Близкия Изток..... А като манталитет сме даже още по-близо до тях. Алеко добре го е казал: Европейци сме ние, ама все не сме до там!.Нещо да се е променило в наши дни?!

139

Lora

преди 7 години

Мда. Разбирам Маги. Ние живяхме само две години в Кения и мойте дце всеки ден ме питат защо се върнахме. Само човек, който не е живял в Африка, не може да разбере какво е чувството - за спокойствие, безвремие, цветно, с умихнати и оптимистични хора. Всичко е по-лесно. Нищо, че и те са бедни, това никга не ги обезкуръжава.

138

БЪЛГАРИН in London

преди 7 години

Мястото Ви е на САМОТЕН ОСТРОВ МИЛА МОЯ! Пробвай този начин на живот! Мисля там да ви е МЯСТОТО след опита в АФРИКА!!! Тук мноого АФРИКАНЦИ като теб не знаят къде се намират! Защото са свикнали да ползват еко тоалетна в ГОРАТА или в ПУСТИНЯТА безплатно! Няма БЕЗПЛАТНО В ЕВРОПА за твой лош КЪСМЕТ!!!

137

Катон

преди 7 години

Ми като и липсва да си ходи обратно, никой не я е вързал. Останалите защо трябва да ни интересува?

136

жеко

преди 7 години

някои наливат големи пари в *** новинарски сайтове да се пропагандира емигриране , искат да романизират тази територия с мигранти и наши печки, българите да се махат, те нямат дръжава , така ни казват богаташите

135

Анонимен

преди 7 години

12) Rad 11 Август, 2008 в 4:19 pm Живял съм в Англия, положението е подобно. Емиграцията е ад, на който вече се подлагат само най-големите простаци, наивници и неудачници.--------------------------------човека още 2008 г го е казал а вече сме 2016.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/08/19/v-zimbabve-dobre-v-bylgariia-oshte-po-zle.312962

134

Анонимен

преди 7 години

Всичко ще се оправи в БГ, като дойде пак дядо Иван

133

Анонимен

преди 7 години

Много просто, в зимбабве руски ботуш не е стъпвал

132

поука от съчинението

преди 7 години

какво научихме форумно днес от 26-годишната грешка на психоложката Маги - в Зимбабве всички са щастливи, в Германия всички се обичат и няма ксенофобия, така пише във вестниците, целият свят се усмихва само ние не, и това го пише във вестниците, а в австралийска Канада плащат по 1200 евро месечно за писане на коментари към миенето на чинии, това не го пише във вестниците.

131

стига бе

преди 7 години

В Бългярия няма Путин. Този факт сам по себе си е хубав!